Benim ikinci olacak da Cho görmedin hepimizi kovar her ay başı diyete basliyo kadınKonu basligini simdi gordum kacinciya basliyosunuz insallah. Bxbxbx taam lan atmayin beni.
76.5 dayım ben kaç gündür kıramadım gitti 75 i göremedim hala. 75 i bir görsem gerisi kolayCemoos Artemissisipi
Chocolita @accessdenied
@Bilir kisi @Pembe Lotus
@LADY VEGA @Mahmut
@sweetgirlcandy @Oksijensizsu
WunderLost kizlar toplanın
Cemoos kilo veremezsek kk ya rezil edecekmiş bizi
Bazen takılıyor oyle deli ediyor insanı. Bundan önce verdiğim de bir 74 tü bir de 63. Zorrla kırmıştım bu ikisini76.5 dayım ben kaç gündür kıramadım gitti 75 i göremedim hala. 75 i bir görsem gerisi kolaygerisi 10 kilo daha vermek ama olsun
Nasıl kırcaz detoks suyu mu yapsam haftasonu acabaBazen takılıyor oyle deli ediyor insanı. Bundan önce verdiğim de bir 74 tü bir de 63. Zorrla kırmıştım bu ikisini
Detoks olabilir aynen. Hep yaptığın şeyden farklı bir şey yapman lazım şaşırtmak içinNasıl kırcaz detoks suyu mu yapsam haftasonu acaba
Şaşırtmak için akşam çayın yanına abur cubur mi yiyem o zaman ne dersinDetoks olabilir aynen. Hep yaptığın şeyden farklı bir şey yapman lazım şaşırtmak için
Beni edemez valla siz düşünün.Cemoos Artemissisipi
Chocolita @accessdenied
@Bilir kisi @Pembe Lotus
@LADY VEGA @Mahmut
@sweetgirlcandy @Oksijensizsu
WunderLost kizlar toplanın
Cemoos kilo veremezsek kk ya rezil edecekmiş bizi
Ben ben.Bu konuda zayiflayan oldu mu hic ? Hdhdhd
Teşekkürler Wunderlost mesajımı beğendiğin için umarım kabul olurum gruba:)Merhabalar ben siteyi daha önceden farklı bir hesapla üyeydim ama o hesabı hatırlayamadım o yüzden yeni üyelik aldım eğer mümkünse ben de katılabilir miyim grubunuza çok sevinirim:)
Geçmiş olsun ya çok zor gerçekten o tedirginlikle yaşamak. ama yarı çıplak da olsa kaçmak kaçmaktır ve önemli olan can güvenliğin ama bu tedirginliğin de hayatındaki hedeflerini engellemesine de izin verme. benim görüşüm sporunu da yap ama çıkmak gerekirse de dışarı çıkBeni edemez valla siz düşünün.Hemen satış.
Kilo milo veremem ben, sikilasirim incelirim o başka. Bakmayın hedef kilomun elli olmasına. İnemiyorum hep bir aksilik çıkıyor (aksilik dediğim de deprem) sporum yarıda kalıyor bacım.
Bugünlerde tekrar başlamak istiyorum spora ama işte korkuyorum, yarı çıplak spor yaparken dışarı kaçmam gerekirse diye.
Diyeceksiniz ki evde yapma çık yürü, dışarısı hep toz yıkımlardan dolayı, oksijen yerine toz solurum. Spor salonuna zaten güvenemem sağlam olup olmadığını bilemeyeceğim binaların altında. Nolacak benim bu halim ya.Asla unutup da devam edebileceğim bir şey değil gibi geliyor. Her an ve her yerde deprem olursa ne yapabilirimin planını kurmak yorucu. Neyse ya. Vermicem, etsin rezil.
Derken bakarsın bir gün kafa gitmiş spora başlamışım.
Bacım dışarı çıkarım tabii ki de işte sonrasında ne yaşayacağını düşünüyor insan. Kaç gün o şekilde kalmak zorunda olacağını falan. Altı şubattan sonra onbeş gün banyo yapamayıp üstümüzdeki kıyafetlerle kaldığımız için.Geçmiş olsun ya çok zor gerçekten o tedirginlikle yaşamak. ama yarı çıplak da olsa kaçmak kaçmaktır ve önemli olan can güvenliğin ama bu tedirginliğin de hayatındaki hedeflerini engellemesine de izin verme. benim görüşüm sporunu da yap ama çıkmak gerekirse de dışarı çık
gerçekten çok zor süreç Hatay'da mı oturuyorsun? Allah yardımcın olsunBacım dışarı çıkarım tabii ki de işte sonrasında ne yaşayacağını düşünüyor insan. Kaç gün o şekilde kalmak zorunda olacağını falan. Altı şubattan sonra onbeş gün banyo yapamayıp üstümüzdeki kıyafetlerle kaldığımız için.
Toplarım kafamı ya.
Teşekkür ederim.
Yok Malatyadayim ben. Malatyada bir şey yok diye yansıttılar hep ama Malatya kalmadı maalesef.gerçekten çok zor süreç Hatay'da mı oturuyorsun? Allah yardımcın olsun
çok çok üzgünüm. ama geçen depremleri atlattıysanız muhtemelen sağlam bir binada oturuyorsun bu iyi bir şey o açıdan için rahat olabilir diye düşünüyorumYok Malatyadayim ben. Malatyada bir şey yok diye yansıttılar hep ama Malatya kalmadı maalesef.
Aslında biraz biraz normal hayatıma dönmüştüm ama geçen ay bir hafta arayla beş şiddetinde ve ona yakın arka arkaya birkaç deprem olunca tirlattim yine.
Allah herkesin yardımcısı olsun.