Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni edemez valla siz düşünün. Hemen satış.
Kilo milo veremem ben, sikilasirim incelirim o başka. Bakmayın hedef kilomun elli olmasına. İnemiyorum hep bir aksilik çıkıyor (aksilik dediğim de deprem ) sporum yarıda kalıyor bacım.
Bugünlerde tekrar başlamak istiyorum spora ama işte korkuyorum, yarı çıplak spor yaparken dışarı kaçmam gerekirse diye.
Diyeceksiniz ki evde yapma çık yürü, dışarısı hep toz yıkımlardan dolayı, oksijen yerine toz solurum. Spor salonuna zaten güvenemem sağlam olup olmadığını bilemeyeceğim binaların altında. Nolacak benim bu halim ya. Asla unutup da devam edebileceğim bir şey değil gibi geliyor. Her an ve her yerde deprem olursa ne yapabilirimin planını kurmak yorucu. Neyse ya. Vermicem, etsin rezil.
Derken bakarsın bir gün kafa gitmiş spora başlamışım.

Geçmiş olsun ya çok zor gerçekten o tedirginlikle yaşamak. ama yarı çıplak da olsa kaçmak kaçmaktır ve önemli olan can güvenliğin ama bu tedirginliğin de hayatındaki hedeflerini engellemesine de izin verme. benim görüşüm sporunu da yap ama çıkmak gerekirse de dışarı çık

Bacım dışarı çıkarım tabii ki de işte sonrasında ne yaşayacağını düşünüyor insan. Kaç gün o şekilde kalmak zorunda olacağını falan. Altı şubattan sonra onbeş gün banyo yapamayıp üstümüzdeki kıyafetlerle kaldığımız için.
Toplarım kafamı ya.
Teşekkür ederim.

ben de evimize fare dadandığı için yemek yapmayı bıraktım mutfakta. sürekli hazır bir şeyler alıyorum ama aslında gerçekten değmiyor. diyetimi bozdum bu yüzden sırf 3 bina komple fare alarmında şuanda ama buna bir çözümleri de yok yönetilim. sadece belli başlı yerlere zehirli fare yemlikleri koyduk. apartman çok eski olduğu(100 senelik) için en ufak bir fayans aralığına saklanabiliyorlar. yani uzun lafın kısası ben de çok kötü şartlarda diyetime devam etmeye çalışıyorum pes etmeyin kızlar hedeflerinizden şaşmayın

gerçekten çok zor süreç Hatay'da mı oturuyorsun? Allah yardımcın olsun

gerçekten çok zor süreç Hatay'da mı oturuyorsun? Allah yardımcın olsun
Yok Malatyadayim ben. Malatyada bir şey yok diye yansıttılar hep ama Malatya kalmadı maalesef.
Aslında biraz biraz normal hayatıma dönmüştüm ama geçen ay bir hafta arayla beş şiddetinde ve ona yakın arka arkaya birkaç deprem olunca tirlattim yine.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

çok çok üzgünüm. ama geçen depremleri atlattıysanız muhtemelen sağlam bir binada oturuyorsun bu iyi bir şey o açıdan için rahat olabilir diye düşünüyorum yine de o travmayı tahmin edebiliyorum yaşadığın huzursuyzluğu da ve herkes senin yerinde aynı durumda olurdu. ama ona rağmen hayattan kopmamışsın bu motive edici bir şey güçlü biri olduğunu gösteriyor. ben olsam tırlatabilirdim senin yerinde(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…