- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 40
Hiçbişey motive etmediyse peki nasıl başladınHiç bişey
Ben senelerdir böyleyim başlarım bazen biraz başarır birakirim bazen de hiç ilerlemeden cayarimHiçbişey motive etmediyse peki nasıl başladın
Ya işte bunları düşünme bende çok rahatsızım yürürken bile rahatsız oluyorum .Günlük menülerini yazsana beni etiketleyip ben önceden burdan cuma yarışmaları vardı her cuma grup olarak yarışıyorduk ondan çok etkileniyordum.Ben senelerdir böyleyim başlarım bazen biraz başarır birakirim bazen de hiç ilerlemeden cayarimartık nefes nefese kalıyorum yürürken
Rakip olalım mı o zamanYa işte bunları düşünme bende çok rahatsızım yürürken bile rahatsız oluyorum .Günlük menülerini yazsana beni etiketleyip ben önceden burdan cuma yarışmaları vardı her cuma grup olarak yarışıyorduk ondan çok etkileniyordum.
Şimdi güncelliyorumChocolita cnm kilo bildiririm. 54.7
Yaaaa bende zayıflamak istiyorum birbirimize motive olsakSelam kızlarr ben bugün bir haltlar yedim. Ama olur öyle. Yarın yeni bir günn
Ben geldiğimde 87 kiloidim şimdi 90Bu konuda zayiflayan oldu mu hic ? Hdhdhd
Dün gece destan yazdık okumadın mjOlm bu konu 235 sf olmus. Devam mi edicek? Bastan mi basliycaz ? Nasi olcak bj isler. Balkon konusmasi yapin ayol.
Bunun içinOlm bu konu 235 sf olmus. Devam mi edicek? Bastan mi basliycaz ? Nasi olcak bj isler. Balkon konusmasi yapin ayol.
Ben o sıra 6 kılo verdim. 68-69 arası oynuyor suan :)Bu konuda zayiflayan oldu mu hic ? Hdhdhd
Taam o zaman birden buraya taglenince basliyiruz sandjm. grisini mi haslak yumyrtami kapip geleyim dedim. Ay bu benjm ilk zayiflama seyim olucak cok heyecanliyim.Dün gece destan yazdık okumadın mj
Yeniden başlıyoruz
Sıfırdan pazartesi topic hazır olacak
Minik ben diyetisyen eşliğinde 3 ayda 3 kılo vermem lazım saglık nedenlerınden fazlasını veremeycegm o yüzden benimki bol kacamaklı bı dıyetbCemoos Artemissisipi
Chocolita accessdenied
Berrfeelinda Pembe Lotus
L LADY VEGAMuhittin
sweetgirlcandy Oksijensizsu
WunderLost kizlar toplanın
Cemoos kilo veremezsek kk ya rezil edecekmiş bizi
Konu basligini simdi gordum kacinciya basliyosunuz insallah. Bxbxbx taam lan atmayin beni.Dün gece destan yazdık okumadın mj
Yeniden başlıyoruz
Sıfırdan pazartesi topic hazır olacak
Yeni konu "birlikte yeni yeniden başlayalım" asghagshfhagagfhagKonu basligini simdi gordum kacinciya basliyosunuz insallah. Bxbxbx taam lan atmayin beni.
Yine yeniden başlayalım da olabilirYeni konu "birlikte yeni yeniden başlayalım" asghagshfhagagfhag
Pazartesine ekmeğini hazırlaTaam o zaman birden buraya taglenince basliyiruz sandjm. grisini mi haslak yumyrtami kapip geleyim dedim. Ay bu benjm ilk zayiflama seyim olucak cok heyecanliyim.