Yok canım oyle değil. Diyete bağlı kalmak zorunlu olacak yoksa diyet yemeklerin sana kalmışİkisi birden yorar seni. Ben özellikle buraya yazıp dururum seni etiket yapıp yapıp.
Diğer grupta diyet zorunlu mu olacak? Mesela sürekli salata mı yiyeceğiz ya da artık hiç yemek yemeyecek miyiz? Ona göre şey edeceğim.
Süper teşekkürlerr!Tabi ki katılabilirsinbu topik biraz esnek bir topik ama Menü zorunlulugu gibi seyler yok. Şimdi yenisini açacağız pazartesiye. Yoğun istek üzerine Zorundalik olsun dediler disiplini daha fazla hissetmek istiyorlar oda öyle olacak. Ben baskı altında hissettiğim an yapmamaya konumlandigim için o mantıkla açmıştım burayı. Burayı da kapatayım mi açık mi kalsın karar veremedim. iki yere bakmak sıkıntı olabilir
Şimdi bu topik zaten öyle zorunlu olmayan bir topikti. Onu burada yapıp genelden verim alamadığımız için bu topigi açacagiz. İki seçenek sunmuş oluruz, ya burada ya oradan devam edilebilir. Ama orası ful disiplin olsun bu sefer. 3 gün ya da 5 gün olabilir bilemiyorum gün konusunu tartışalım, üst üste diyet yemeği yedim şeklinde paylaşım yapmayan direkt liste dışı edilsin. SevgilerSüper teşekkürlerr!yeni başlık açmak yeniden başlamak benim için dedaha iyi en baştan birlikte olurum. menü zorunluluğu da çok kasmadığı sürece mantıklı olabilir amaçok zorlarsa da her gün katılamayanlar olarak yıldırıcı olabilir. isteyen yazsın bence yazamayan da kopmasın ama gruptan katılımın düşmemesi açısından hadi o zaman bu sefer sıkı tutalım. ben de bir 10sene öncekonu açmıştım zayıflamak için baya iyi sonuçlar almıştık o zaman:):):)): inşallah bu sefer de güzel olur. ben 2,5 aylık bir hedefle 51e düşmek istiyorum.ve bu sefer gerçekten kararlıyım:):):):)
Evet disiplin şart. ve motivasyonu bozan isteksiz kişiler de ceza alsınTamam canım. Yeni topik biraz sıkı olacak ya yine çok kişi olmaz gibi geliyor bana. Az ama aktif kişi olur. Şimdiden söyleyeyim sıkı cezalar olacak. Çünkü öyle istendi
aynen bu disiplin ve istikrar şart. eğer gerçekten kilo vermek istiyorsak maalesef başka yolu yok bunun.Şimdi bu topik zaten öyle zorunlu olmayan bir topikti. Onu burada yapıp genelden verim alamadığımız için bu topigi açacagiz. İki seçenek sunmuş oluruz, ya burada ya oradan devam edilebilir. Ama orası ful disiplin olsun bu sefer. 3 gün ya da 5 gün olabilir bilemiyorum gün konusunu tartışalım, üst üste diyet yemeği yedim şeklinde paylaşım yapmayan direkt liste dışı edilsin. Sevgilerahahag
Evet şu ana kadar açılmış listelerde olmayan bir şey deneyelim bence başarılı ve kararlı olur insanlar. olmazsa zaten en azından denemiş oluruz. çünkü ben grup açtığımda en büyük sıkıntı disiplinsizlik oldu. kilo vermek ciddi ve zor bir süreç ve biz bu yüzden buradayız. sonuç istiyorsak tek yol bu!Bu arada liste dışı edilen bende olabilirimoradan atilirsak yine diyete devam ettikçe buraya döneriz. Ama zor sevenlere açalım orayı enler kapışsin. Yani oluyor mu bir görmüş olsunlar deneyelim
bence çok iyi fikir pazardan açılırsa topik pazartesi toplanma curcunası olmaz hemen başlamış oluruz diyete:):):) bu arada diyetisyene gitmen çok iyi ben kesinlikle istediğin kiloya ulaşacağını düşünüyorum diyetisyenle. hem de geri alınmıyor verilen kilo kalıcı oluyor ben de diyetisyene gitmiştim 15 sene önce falan 57den 50lere düşmüştüm çok rahat bir şekilde:) para da verdiğin için diyetisyene uyman şart oluyorPazar akşamından sayfayı aç bence canım bildirimler görülür pazartesi aktif olunur benim evde tartim var düzgün çalışmıyor diyetisyen tartisini baz alıyorum
Allah aşkına kim durmadan salata yemiş biz yiyeceğizİkisi birden yorar seni. Ben özellikle buraya yazıp dururum seni etiket yapıp yapıp.
Diğer grupta diyet zorunlu mu olacak? Mesela sürekli salata mı yiyeceğiz ya da artık hiç yemek yemeyecek miyiz? Ona göre şey edeceğim.
Kol bacak ölçüsü fazla olabilir gibi geldi bana kilo boy hedef kilo yazılabilir ..birde tabloyu hazirlayani zorlar detaylar o yüzden dedimbence boy kilo yaş olsun yapılan tabelada. teker teker kol bacak göbek ölçümü bilmiyorum şart mı? ola da bilir ama? ama yaş da yazmalı bence çünkü metabolizma hızı düşüyor bir yaştan sonra bu da belirleyici oluyor menülerin kıyaslanması ya da diyet hızına etkisi açısından. siz ne diyorsunuz bu konuya?:)
kesinlikle katılıyorum bence de şart değil. bence de kasar her hafta ölçüm yapmak. diğer gruplarda gördüğüm için önceden karar verelim buna diye düşündüm:):) tabi diğerleri isterse ben de uyarım ama bunaltıcı olur kanımca: DKol bacak ölçüsü fazla olabilir gibi geldi bana kilo boy hedef kilo yazılabilir ..birde tabloyu hazirlayani zorlar detaylar o yüzden dedim
bence yaş da olmalı tabelada ismin yanında:)Kol bacak ölçüsü fazla olabilir gibi geldi bana kilo boy hedef kilo yazılabilir ..birde tabloyu hazirlayani zorlar detaylar o yüzden dedim
Sadece sana özel actimmmmm
Tartımın pili bitmişti, pil almam lazım.Yok canım oyle değil. Diyete bağlı kalmak zorunlu olacak yoksa diyet yemeklerin sana kalmışBen diyet topigi açmaktan bir hal olmuşum. Zorla bizi korkut bizi 3 gün aralıksız menü paylaşımı yapmayan liste dışı olacak. Kimse kalmayabilir yani topikte menü de yenen şeyler tek tek soylenmesin denildi, canımız çekmesin diye. Diyet yemeği yedim denilse yeter. Ama her gün yazılacak bu. Haftada bir tartı fotosu mecburi olacak. 2 hafta üst üste atmayan listeden çıkarılacak
Tartımın pili bitmişti, pil almam lazım.Yok canım oyle değil. Diyete bağlı kalmak zorunlu olacak yoksa diyet yemeklerin sana kalmışBen diyet topigi açmaktan bir hal olmuşum. Zorla bizi korkut bizi 3 gün aralıksız menü paylaşımı yapmayan liste dışı olacak. Kimse kalmayabilir yani topikte menü de yenen şeyler tek tek soylenmesin denildi, canımız çekmesin diye. Diyet yemeği yedim denilse yeter. Ama her gün yazılacak bu. Haftada bir tartı fotosu mecburi olacak. 2 hafta üst üste atmayan listeden çıkarılacak