Canım benim tebrik ederim çok iyi gidiyorsunMerhaba kızlar uzun zaman oldu yazamadım
Bi ara artı geldim hep 80de takildim kaldiydim neyseki bugün 78.8 gördüm çok mutlu oldum
90.8 lerden geldim 12kilo gitti
Chocolita
@Tenceresiz kaldim anne
Fırsat buldukça yoklarm canım benimde misafirlerim var çok aktif olamiyorum fark etmissindir. Çocuk da okula başladı bir telase içindeyim. Sen şu an başlangıç kilona dönmüşsün malesef benim gibi. Düştüğün kiloları silip sıfırdan başlayalim istersen. Sen onayladıktan sonra sileyim onları. Kalsın ben yakalarım dersen kalsın bu sekilde. Yaparsın senOlan oldu artık önümüze bakmalıyız
Chocolita canım ben menülerimi yazınca seni etiketliycem ben yazmayınca sorarmısın.
Sen çok fazla menü yazmayı sevmiyorsun biliyorum ama bende ipin ucu kaçtıkça kaçıyor.
Ben sabah tartıldım:99.00 geldim .iki hafta sonra ailemizde nişan var 17 Eylül Pazar sabahı tartılcam .
Güncelledim canımGunaydin herkese. Dun gece cnm asiri dondurma cekti ve oreolu kornet gömdüm 1 tane.
Kilo bildirimime gelince. P.tesj 55 li kilolari gormek istiyorum o yuzden az yiycem demistim ve bu sabah 55.3 ü gordum. Cok sevindjm. Yeni kilom bu. Yeni kısa süreli hedefim ise 54 lü kilolar. Yani 10 gün sonra 54 lere gelmek istiyorum
Chocolita
Harikasın maşallah60.5 ile yoluma devam ediyorum neredeyse 17 kg verdim çok mutluyum. Rabbim dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Kolaylıklar diliyorum hepinize
Aynı işte canım üç çocuk,ev okul işte başladı sorma böyle olunca ipin ucu kaçıyor.Canım benim tebrik ederim çok iyi gidiyorsun
Fırsat buldukça yoklarm canım benimde misafirlerim var çok aktif olamiyorum fark etmissindir. Çocuk da okula başladı bir telase içindeyim. Sen şu an başlangıç kilona dönmüşsün malesef benim gibi. Düştüğün kiloları silip sıfırdan başlayalim istersen. Sen onayladıktan sonra sileyim onları. Kalsın ben yakalarım dersen kalsın bu sekilde. Yaparsın sen
Güncelledim canımsenin adına çok sevindim. Bende seneye çocuğun sünnetine kadar en az 10 kg vermiş olmak istiyorum
Harikasın maşallah
Güncelledim
InsaAllah canım kurtulalım şu fazla yüklerdenGüncelledimbende kışa giriş yeniden başlayacağım her şeye. Yakında sürekli görürsünüz burada beni
Evet o beyaz lekeler vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor. Yerine koyarsin inşallahSelam kızlar. Yeniden evimdeyim. Birkaç gün işlerim var ama ondan sonra ben de spora ve dengeli beslenmeye başlayacağım nasip olursa.
Gelince ilk işim tartıya çıkmak oldu. Yine istenmeyen kilo kaybı yaşamışım az da olsa. Belli ki yetersiz beslendim, bir tirnagimda da beyaz leke oluşmuş. Bedenlerimize hakettikleri ilgiyi gösterme zamanı.
Çok doğru dedin. Ben 40 yaşındayım mesela her yaşımı gebeliğe kadar çok fit geçirdim 52-53 kiloydum. Gebelikte ve sonrasinda 70 küsurlara ciktim.boy 1.60sanirimEvet o beyaz lekeler vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor. Yerine koyarsin inşallah
Bugün şunu düşündüm 30 a dayandım, asıl gençliğin son demleri. Bu süre zarfinda bir kere ideal kiloma ulaşma deneyimim oldu, oda yanlış yollardan gittiğim için 1.5 sene sürdü. 20 yaşımda evlendim, bu ay 30 oluyorum. Yani demek oluyor ki gencligimin en güzel kısımlarını hep kilolu geçirmisim. Evet genç hissedenler için 40 da güzel bir yaş ama 30 yaşlar bir daha gelmeyecek tıpkı 20 li yaşların gelmediği gibi. 40 dan sonra 50 ler gelecek. Sonra 60 lar. Çok hızlı gelecek arkadaslar. Bu yüzden neden gençliğin en güzel zamanlarinda zayıf olmanın tadını çıkarmıyorum diye düşündüm. Neden kilolu geçsin ki bu yıllar değil mi? Bakınız 10 yıl geçmiş. Bakınca obez değilim elbet ama kısa boyuma 85 kiloyum. En çok giyinmeye hevesimiz olan yıllar bunlar. Neden gönlümüzce her şeyden giyemeyelim hala daha hevesimiz varken. Hevesimizin kaçtığı zamanlar zayıf olsak bu tadı verecek mi bize? Ha belki kacmaz hevesimiz. Her yaş fit olmak güzeldir ama en tatlısı gençken olansa, zamanda hızla geçiyorsa bugün bir şeyler yapmalıyız yarın değil.
Seneye değil. Yaşadığımız her sabah çok değerli tekrar gözümüzü açabildiysek. Yani yarinimiz garanti değilse ve hızla akan bir zaman varsa gün bugündür arkadaşlarYarın değil
Yerinde saymaktansa 2 ayda 5 kg vermek çok güzel biliyor musun. Ayda 1 kg verebiliyorum desen bile güzel. Kafada bitirmek diyoruz ama psikolojik olarak hazır hissetmek çok önemli. Yoksa bitmiyorÇok doğru dedin. Ben 40 yaşındayım mesela her yaşımı gebeliğe kadar çok fit geçirdim 52-53 kiloydum. Gebelikte ve sonrasinda 70 küsurlara ciktim.boy 1.60sanirimOrdan 55 lere düşene kadar neredeyse 3 yıl geçti. O 3 yıl anladım ki kiloluyken giyinmek bile istemiyorsun. Aynaya bakıp sonra mutfağa gidip abur çukurun dibini göruyorsun . Sonra diyorsun ki bir daha yapmiycam:)) ama sonra yine yine...valla kızlar yaş aldıkça vermek de zor. Bak 2 ayda anca 5 kilo verdim. ki haftanin 3 günü spor salonunda hocayla çalışmama rağmen. Son 3 kiloyu da belki 2 ayda vericem. Hiçbir şeyi beklemeden bugün başlayın.
Kısmadan, canınız ne istiyorsa acıkmayı bekleyip onu yiyin. Ben öyle verdim.
Diyet diye yaklastigin an kafa kıtlığa kısıtlamaya gidiyor.o yüzden p.tesi baslarim diyip bugünü mesela kilo vermeden saymıyoruz. Halbuki fazla yemek de var hayatın içinde. Ben Bu 2 ayda her gün ekmek yedim cikolata yedim. Patates kızartması ise vazgeçemeyeceğim bir şey zaten. Yurt dışına gittim orda alkol de aldim. Belki de bu yüzden zor verdim. Ama hem tat aldim hem de verdi.. porsiyonlari abartmadan doyunca birakinca oluyo. Ama fotolarımı atmıştım buraya. Başlayınca geliyor gerisi.Yerinde saymaktansa 2 ayda 5 kg vermek çok güzel biliyor musun. Ayda 1 kg verebiliyorum desen bile güzel. Kafada bitirmek diyoruz ama psikolojik olarak hazır hissetmek çok önemli. Yoksa bitmiyor
Ben şimdi tamamen su kafaya girdim, yarının belli mi, değil. Her an başımıza her şey gelebilir. Bugün bakıyorum değer kıymet bilen var mı, yok. Beklentiye girmeyi bıraktık mi o zaman, bıraktık. Kendimize verdiğimiz değer kadariz. Kendimize yatırım yapmak durumundayız. Allah bize bir beden vermiş bir de sağlık. Çok şükür. Hamur gibi şekil vermemiz içinde akıl vermis. Sen sana istediğin her şeyi yapabilirsin. İstersen yoğur ince bir bel ver istersen depresyona sok al oklavayla aç bir guzel hem psikolojik hem fiziksel olarak büyüt.Diyet diye yaklastigin an kafa kıtlığa kısıtlamaya gidiyor.o yüzden p.tesi baslarim diyip bugünü mesela kilo vermeden saymıyoruz. Halbuki fazla yemek de var hayatın içinde. Ben Bu 2 ayda her gün ekmek yedim cikolata yedim. Patates kızartması ise vazgeçemeyeceğim bir şey zaten. Yurt dışına gittim orda alkol de aldim. Belki de bu yüzden zor verdim. Ama hem tat aldim hem de verdi.. porsiyonlari abartmadan doyunca birakinca oluyo. Ama fotolarımı atmıştım buraya. Başlayınca geliyor gerisi.
Doktorun onay verince spora başla hafiften . O zaman şekillenir vucutAyy kızlar beni de alın aranıza
Hamile olduğumu öğrendiğimde bu siteye giriş yapıp üye oldum. Doğurdum hâlâ 2023 Ağustos anneleri grubundan başka bir yere girmişliğim yok.
41 günlük olduk bugün, doğumdan sonra 3 kilo yapıştı bedenime. Çok fazla değil 55 ile hamile kalmıştım şuan 57-58 arası değişiyor kilom. Ama doğumdan 1 hafta sonra da 58dim bir aydan fazla zaman geçti hâlâ öyle. Göğüslerim inek memesi gibi, etlerim sarkık, vücudum çok bozuldu, kendimi hiç beğenmiyorum.
Canım sıkıldı bu duruma, ne yapıyoruz işleyiş nasıl acaba ? Birbirimizi motive edip tartı fotoğrafı atmak mıyok mudur emziren anne diyeti biri paylaşsın
Pek bilgim yok dediğim gibi hep gebelik hamilelik tarafında okuyucuydum.
Ekim ayında düğün var vermem lazım şu kiloları ya.
Hamileyken diyetisyen yardımı almıştım ama uygulayamıyorum ben listeleri ya, bünye şeker istiyor
Canım şimdi emzirdigin için ne desem yalan olur. Abur cubur dan kacinsan yeterli gibi. İşleyiş derken şu an topik çok durgun. Tatilden sonra toparlanamadik. Yavaş yavaş başlanıyor ama aktif 2-3 arkadaş var şu an. Menü paylaşımı zorunlu değil, her hafta pazartesi aç karnına tartilip yazıyoruz. Eksi olursa listeye yazıyorum. Tartilmak istemezsen istediğin zaman tartilip yazabilirsin. Böyle çok kural zorundalik gibi bir şey yok ama herkes pazartesi bir tarti atıyordu. Şu an sessiz tabiAyy kızlar beni de alın aranıza
Hamile olduğumu öğrendiğimde bu siteye giriş yapıp üye oldum. Doğurdum hâlâ 2023 Ağustos anneleri grubundan başka bir yere girmişliğim yok.
41 günlük olduk bugün, doğumdan sonra 3 kilo yapıştı bedenime. Çok fazla değil 55 ile hamile kalmıştım şuan 57-58 arası değişiyor kilom. Ama doğumdan 1 hafta sonra da 58dim bir aydan fazla zaman geçti hâlâ öyle. Göğüslerim inek memesi gibi, etlerim sarkık, vücudum çok bozuldu, kendimi hiç beğenmiyorum.
Canım sıkıldı bu duruma, ne yapıyoruz işleyiş nasıl acaba ? Birbirimizi motive edip tartı fotoğrafı atmak mıyok mudur emziren anne diyeti biri paylaşsın
Pek bilgim yok dediğim gibi hep gebelik hamilelik tarafında okuyucuydum.
Ekim ayında düğün var vermem lazım şu kiloları ya.
Hamileyken diyetisyen yardımı almıştım ama uygulayamıyorum ben listeleri ya, bünye şeker istiyor