Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım şimdi emzirdigin için ne desem yalan olur. Abur cubur dan kacinsan yeterli gibi. İşleyiş derken şu an topik çok durgun. Tatilden sonra toparlanamadik. Yavaş yavaş başlanıyor ama aktif 2-3 arkadaş var şu an. Menü paylaşımı zorunlu değil, her hafta pazartesi aç karnına tartilip yazıyoruz. Eksi olursa listeye yazıyorum. Tartilmak istemezsen istediğin zaman tartilip yazabilirsin. Böyle çok kural zorundalik gibi bir şey yok ama herkes pazartesi bir tarti atıyordu. Şu an sessiz tabi
Benden başka pek kimse aktif değil gibi. Hahaha. Hepinizin aktif olacagi günü bekleyeceğim ☺️🌸

Sabah tartildim 54.7 gordum. P.tesi 54 lere düşmekti hedefim. Su kaybi falan degilse simdiden gerceklesti gibi. Ama okullar acildi spor aksadi 1 haftadir. Ben her 10 güne 1 kilo kaybı koydum. Örneğin 20 eylülde 53 lerde olmalıyım nasipse

hamilelikten sonra 70lerdeyken 3 senede anca 60 lara geldim. Buraya ilk yazdığımda 60 in ustundeydim. 2 ayda hic birakmadan spor yaptim haftada 3-4 gün.

İş yerinde herkes ne güzel zayıflamışsın diyor çünkü geçen sene giydiklerim bol durmaya başladı. Zayiflamak da kötü arkadaş sürekli alisveris yapasım geliyor. Ashahfhshsh.

hadi kızlar. Bu ay yapmak istemiyorsanız da Ekim ayı boş geçmesin. Benim Ekim hedefim 52.olmak. O da gerçekleşirse bu yazdan beri 10 kilo vermiş olurum neredeyse.(toplamda ise 20 kilo)

Ayy kızlar beni de alın aranıza 😭
Hamile olduğumu öğrendiğimde bu siteye giriş yapıp üye oldum. Doğurdum hâlâ 2023 Ağustos anneleri grubundan başka bir yere girmişliğim yok.
41 günlük olduk bugün, doğumdan sonra 3 kilo yapıştı bedenime. Çok fazla değil 55 ile hamile kalmıştım şuan 57-58 arası değişiyor kilom. Ama doğumdan 1 hafta sonra da 58dim bir aydan fazla zaman geçti hâlâ öyle. Göğüslerim inek memesi gibi, etlerim sarkık, vücudum çok bozuldu, kendimi hiç beğenmiyorum.
Canım sıkıldı bu duruma, ne yapıyoruz işleyiş nasıl acaba ? Birbirimizi motive edip tartı fotoğrafı atmak mı 🤔 yok mudur emziren anne diyeti biri paylaşsın
Pek bilgim yok dediğim gibi hep gebelik hamilelik tarafında okuyucuydum.
Ekim ayında düğün var vermem lazım şu kiloları ya.
Hamileyken diyetisyen yardımı almıştım ama uygulayamıyorum ben listeleri ya, bünye şeker istiyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
O kilo gider daha yeni dogmuş. Azicık dikkat etsen gider çünkü emzirdiğim için her gün 600 cal.gidiyor bu ciddi bi spora denk gelir. Cok istahli deilsen dikkat etmesende gider kilo

Doktorun onay verince spora başla hafiften . O zaman şekillenir vücut
İnşallah yavaş yavaş başlıyorum yürüyüş vs.
Canım şimdi emzirdigin için ne desem yalan olur. Abur cubur dan kacinsan yeterli gibi. İşleyiş derken şu an topik çok durgun. Tatilden sonra toparlanamadik. Yavaş yavaş başlanıyor ama aktif 2-3 arkadaş var şu an. Menü paylaşımı zorunlu değil, her hafta pazartesi aç karnına tartilip yazıyoruz. Eksi olursa listeye yazıyorum. Tartilmak istemezsen istediğin zaman tartilip yazabilirsin. Böyle çok kural zorundalik gibi bir şey yok ama herkes pazartesi bir tarti atıyordu. Şu an sessiz tabi
Çok teşekkür ederim ben de tartılır yazarım öyleyse
O kilo gider daha yeni dogmuş. Azicık dikkat etsen gider çünkü emzirdiğim için her gün 600 cal.gidiyor bu ciddi bi spora denk gelir. Cok istahli deilsen dikkat etmesende gider kilo
Evett inşallah abur cubur az tüketmeye özen gösteriyorum

Gubaydiiin . Üşenmedim macfite gittim dun aksam. 21.00 de karın dersi vardı yarım saat. Ona katıldım. Eve gelince de 3 tane züber yedim yuvarlak olanlardan. Yemezdim ama çok acıktım.
Bugün spor yok ama bol.hareketli bir gün olacak

Gubaydiiin . Üşenmedim macfite gittim dun aksam. 21.00 de karın dersi vardı yarım saat. Ona katıldım. Eve gelince de 3 tane züber yedim yuvarlak olanlardan. Yemezdim ama çok acıktım.
Bugün spor yok ama bol.hareketli bir gün olacak
Tunaydin bende başlangıç kilomdayim malesef. Ama kendimi başlamış sayıyorum. Bu aksam çorba salatayla kapatmak istiyorum

Sabah tartildim 54.7 gordum. P.tesi 54 lere düşmekti hedefim. Su kaybi falan degilse simdiden gerceklesti gibi. Ama okullar acildi spor aksadi 1 haftadir. Ben her 10 güne 1 kilo kaybı koydum. Örneğin 20 eylülde 53 lerde olmalıyım nasipse

hamilelikten sonra 70lerdeyken 3 senede anca 60 lara geldim. Buraya ilk yazdığımda 60 in ustundeydim. 2 ayda hic birakmadan spor yaptim haftada 3-4 gün.

İş yerinde herkes ne güzel zayıflamışsın diyor çünkü geçen sene giydiklerim bol durmaya başladı. Zayiflamak da kötü arkadaş sürekli alisveris yapasım geliyor. Ashahfhshsh.

hadi kızlar. Bu ay yapmak istemiyorsanız da Ekim ayı boş geçmesin. Benim Ekim hedefim 52.olmak. O da gerçekleşirse bu yazdan beri 10 kilo vermiş olurum neredeyse.(toplamda ise 20 kilo)
maşallah canım ne güzel yazmışsın, insan diyet yapmaya başlayınca hızlı etki görüp sonra diyeti bırakmak istiyor ama sen ne güzel devam etmişsinn

maşallah canım ne güzel yazmışsın, insan diyet yapmaya başlayınca hızlı etki görüp sonra diyeti bırakmak istiyor ama sen ne güzel devam etmişsinn
Ohooo .Çok defa arka arkaya biseyler yedigim oldu. Ama genele bakmak lazım. Genel olarak dikkat edince her türlü eksiye düşüyorsun. Yavaş da olsa. 2,5 kilo daha var ama acele yok. Siz de acele etmeyin daha keyifli gidiyor o zaman

Dünden beri bozmadım sayılır dün akşam 1dilim tatlı yememe rağmen tartıda eksiydim

Ama şu da var regl donemindeyim o mu eksiltiyor bilmiyorim ama çaylar falan içemiyorum ben sadece ekmeğe ve yemeğe dikkat ediyorum şimdilik spor da yok 🥲 yapmaya vakit yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X