Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ara biraz yediklerim bozuldu ama yine de az yiyorum. Kac kalori bilmem ama almam gerekeni almadigimdan eminim. 2 gün üst üste spor yaptım. Cok iyi geldi.
Bu sabah eti karam gofret yarısı ve dereotu poğaça yedim. Gayet sagliksiz.
Akşam da etli makarna var. Belki üşenmesem salata ki asiri üşeniyorum.ya da kabak kızartması fırında yagsiz
Siz de ne var ne yok. Kimse durum 0aylasmadigina göre eylülü bekliyor

Hepimiz galiba saldık birazcık
Bende biraz dikkat ediyorum ama eskisi gibi değil kalori hesabını bıraktım biraz fazla yiyorum
Okullar açılsın kış gelson biraz da azimle devame deriz galiba.

25 günlük program bitti diyetisyenle yaptığımız. Son 10 gün yapamadım hastalıktan. 1.55 kg vermişim ve şu an regl dönemim muhtemelen ödem var 1 2 kilo fazla çıkarım. Tekrardan diyetisyenin verdiği listeye devam etcem bakalım

Ben De bu sabah 56.0 ciktim. Tatile gitmeden önceki kiloma dönmüşüm. Bir kaç gündür aralikli beslendim. Pazara kadar devam edecek bakalım. P.tesi 55 li kilolar hedefim

Karbonhidratli bir gün oldu.
Karabugdayli fit poğaça ile güne başladım.
Oglen cikolatali kek yedim
Akşam ıspanak ve 2 mini poğaça yedim
Arada yedigim yulaf bari hic sormayin :))
Ya sanırım spor yaptigim günler karbonhidrata ohtoyac duyuyorum. Bilmiyorum. Bugünkü beslenme düzenim fazla tek yönlü oldu. Kalori hesapladigimda 1200 i gecmedi.

Olan oldu artık önümüze bakmalıyız
Chocolita canım ben menülerimi yazınca seni etiketliycem ben yazmayınca sorarmısın.
Sen çok fazla menü yazmayı sevmiyorsun biliyorum ama bende ipin ucu kaçtıkça kaçıyor.
Ben sabah tartıldım:99.00 geldim .iki hafta sonra ailemizde nişan var 17 Eylül Pazar sabahı tartılcam .

Gunaydin herkese. Dun gece cnm asiri dondurma cekti ve oreolu kornet gömdüm 1 tane.

Kilo bildirimime gelince. P.tesj 55 li kilolari gormek istiyorum o yuzden az yiycem demistim ve bu sabah 55.3 ü gordum. Cok sevindjm. Yeni kilom bu. Yeni kısa süreli hedefim ise 54 lü kilolar. Yani 10 gün sonra 54 lere gelmek istiyorum
Chocolita

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…