Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyatlar çok artmış gerçekten. :KK35: Akıllı olmayan banyo tartıları bile 150 TL'den başlıyor.
Diyetisyenim 3 hafta şehir dışında izinde olacağım zamanda tartı götürmemi ve online görüşme yapmamızı önerdi. Sorduğumda "Xiaomi Body Composition Scale 2 alabilirsiniz." dedi. Fiyatına bakınca pahalı geldi; fakat birsürü tartı arasında kararsız kalıp Xiaomi sipariş ettim. Şansıma bugün ürünün daha düşük fiyatlı olduğu ve taksit imkanı olan bir satıcıya denk geldim, gözümü karartıp sipariş verdim. Ama uygulamasını ve tartıyı kullanırken memnun kalmazsam diye de endişem var açıkçası.

delfinia delfinia bak biz bunu almışız 🤭
Sizin aldığınızdan internette uygun fiyatlı buldum bir yerde. 219 TL imiş.
Eski siparişimi iptal edip, alasım geldi.
Ölçüm sonuçları nasıl? Örneğin kaç kg. fark olabiliyor?

Eklentiler

• Screenshot_20230622_214059_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230622_214059_Trendyol.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba ben 28 Mayısta başladım 77 kilo ile şuan 69,5 kilodayım. Boyum 170 hedef kilom 60. Hepinize moral, motivasyon ve irade gücü diliyorum🙏
Mayıs'tan bu yana çok güzel kilo vermişsiniz🧿🌺, hedefinize en kısa sürede ulaşmanızı diliyorum. Birbirimize bu süreçte destek olacağız inşallah. Başarılar.:KK5:🙏🍀
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Çok iyi geldi.🥰🙏🌺🩷

Sizin aldığınızdan internette uygun fiyatlı buldum bir yerde. 219 TL imiş.
Eski siparişimi iptal edip, alasım geldi.
Ölçüm sonuçları nasıl? Örneğin kaç kg. fark olabiliyor?
Kardeşim 1.5 kilo oynuyor bu tartıda dedi bence de 1 kilo yanlış gösteriyor
Almışken iyisini alayım dersen iptal etme madem diyetisyen de önermiş al.

Merhaba ben 28 Mayısta başladım 77 kilo ile şuan 69,5 kilodayım. Boyum 170 hedef kilom 60. Hepinize moral, motivasyon ve irade gücü diliyorum🙏
Merhabalar çok güzel bir sonuç maşallah 🥰🌼
Günaydın Chocolita Chocolita , bugün tartıda 101.8 kg'ı gördüm. Bir hafta önceki tartı sonucuma göre 700 gr eksilmiş. Gününüz güzel geçsin.🌺🌸
Çok iyi canim hemen düşüyorum eksiyi 🤩

Merhabalar çok güzel bir sonuç maşallah 🥰🌼

Çok iyi canim hemen düşüyorum eksiyi 🤩
Teşekkürler.:KK24::KK200:
Bayramda ve sonrasındaki iki hafta şehir dışında olacağım. Gittiğim yerde tartılma imkanım olacak, diyetisyenimle de online görüşeceğiz. Bir gelişme olursa yine yazarım.
Şimdiden herkese iyi bayramlar, iyi tatiller diliyorum.:KK15:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X