Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin adına çok sevindim yaaa benim ne düzenim kaldı ne beslenmem
Nasıl toparlarim bilmiyorum motivasyon tamam ama sürekli biseyler çıkıyor yemek düzeni yok.
Önümüzdeki 1 ay böyle gibi
Sağlık olsun da toparlarsin, yinede 1 Ay diye sartlanma 1 ayda 1 beden incelecektik yaw

Merhaba kızlar, girmiyorum topiğe ama aklım burada. Geçtiğimiz hafta 400 gr aldığım için girip söylemek gelmedi içimden Çok şükür ki toparladım (sanırım). Sizlerde iyisinizdir inşallah
Bizde aynı işte toparlamaya çalışıyoruz düne kadar bol yemeli geciyodu günler Bende sen gibi toparlıyorum sanırım

Hoş geldin listeye girmek ister misin? Boy kilo ve hedef kilonu yazıyorsun düştükçe yazıyorum yanına. 1 ay da 10 kilo vermek çok sağlıklı değil tabi. Ödem modem hepsi çıksa en fazla -5 en sağlıklısı. Ben geçen ay -2 kilo verdim. Hızlı verilen hızlı alınıyor tecrübeyle sabit. Bu ay biraz daha sıkıp -4 e cekmeyi düşünüyorum. -5 olursa güzel olur sürpriz olur

Ya kızlar nasıl yapsak ki ben çok üzülüyorum.
Geçen hafta yemedim sürekli hareketliydim oturmadim neredeyse ama kilo kaybi hiç olmadı.
Şimdi regl diye 2 gündür tatlı yiyorum yemeklerimiz düzensizlesti.
Cenaze işleri,annemin ev taşıma işi derken doğru düzgün yemek yapamadım dışarıdan yedik
Kahvaltıda sıkıntı yok aynı düzen devam ama akşam yemeği ve tatlı yedim bu hafta komple yandı çok üzüldüm.
Önümüzdeki 15 gün annemin ev taşıma işleri var böyle devam eder sonra kayınpederimin kırk mevlidi,sonra bayram birde benim evde küçük tadilatlar.
Ben nasıl yapicam bilmiyorum

Cemosum çok kasma kendini. Bütün bu süreç nerden baksan 1, 1,5 ay ediyor. Biraz esnek olacaksın madem ama salma da. Şu an mevcut kilonu koruyup -1 bile versen ileri doğru bir adım atmış olursun. Zaten saldım amaaan demedikce kaybetmiş sayılmazsin

Salmiyorum chocum ama akşam yemek yemeyip dışarıdan yiyince yada tatlı yiyince modum düşüyor işte.
İlk 15 günkü düzenimi korusaydim keşke olmazsa tekrar kalori hesaplamaya başlayayım.
Bu süreç 1-1.5 ay esnek olursam bırakırım salmamam lazım

Son düzenleme:
Tatlıya ve ekmeğe biraz dikkat edebilirsin canım. Şimdiye kadar ki emeklerin de boşa gitmesin azıcık dikkat etsen gram bile fark etse o hafiflik iyi gelir sana. Psikolojik olarak da kötü hissetmezsin. Ne yediğini bilirsen yaptığın hareketle de bir kısmının eridiğini düşünüp motive olursun

Disarda da seçenek çok hamburger degilde mesela 1 tane lahmacun gibi tavuk şiş falan olabilir miktarını ayarlarsan sıkıntı olmaz gibi nacizane tavsiye modun düşmesin

Disarda da seçenek çok hamburger degilde mesela 1 tane lahmacun gibi tavuk şiş falan olabilir miktarını ayarlarsan sıkıntı olmaz gibi nacizane tavsiye modun düşmesin
Dün gece hamburger söylediler eve mecbur yedim
Cenaze de hep pide yenildi 3 gün yedim.
Mevlid okutuldu pilav et bir tek baklava yedim.
Bugün yorgunluktan sızdım kaldım eşim gelirken dürüm almış 22:00 de onu da yedim.
Regl oldum diye tatlı da yedim bir kez açıldı duramadim ama kendime çok kızdım.
Yarın sabah normalime donucem inşallah

Ben bugün elendim 1 saat önce akşam yemeğini ancak yedim. Kızın ateşi var biraz bide kustu onla uğraşırken bugün elden gitti yanii

Geçmiş olsun sweetcim ya bu çocuklarda kusma ateş salgını mi var ki hep duyuyorum son 10 gündür
Teşekkür ederim canım benim
Valla bilmiyorum ki cemosum ya pazartesi 1 yaş aşısı oldu bacağı kızardı şişti sertleşti hafif de ateşi oldu. Bugün akşam tekrar ateşi çıktı mama içti içer içmez kustu hepsini. Ablamda diyor ishal kusma salgın varmış diye

Ya kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim benimle aynı diyestisyene giden arkadaşlarım bir hafta 3-4 kilo vermişler.
Listelerimiz neredeyse aynı domates yok ve metabolizma hızlandıran suyu günde 2.5 litre icmisler en az.
Ben Su icemedim o yüzden kilo kaybı olmadı diye düşünüyorum.
Su içmeye çalışacam artık en az 2.5 litre.

Hafi aşıdan şişmesi yada ateşi normalde kusma ve ishal salgını çok duydum.
Benim yeğenim de olmuştu.
Sular da mı var dicem ama herkes ayrı şehirde sudan degildir heralde.

Aynen su çok önemli. Bende şunu duydum üç beş cevizi geceden suya koyup sabah cevizleri yiyip suyunu içiyorsun. Kolesterolu düşürüyormus kilo vermeye yardımcı oluyormuş. Kasiyer kız söyledi bana sonra başka bir musteri de onayladı

Bende duydum onu canım kaç sene oldu hatta o cevizin içindeki zarı varya özellikle onu da suya koyun demişlerdi ama denemedim.

Merhaba hanımlar. Hastalara, hastası olanlara şifa dilerim. Benim ufaklık da hastaydı dün. Birkaç kere kustu falan. Sabah düzeldi şükür. Yoğunluktan buraya da epeydir uğramaz oldum. Bu aralar canım sıkkın bir keyifsizim. Diyet de nanay. Yine elden geldikçe dikkat ediyorum ama sanırım duygusal açlık yaşıyorum. Sağlıklı atıştırmalık yemeye çalışıyorum. 63,5 çıkmıştım en son ama geri kilo almış olabilirim tartılmadım.

Geçmiş olsun hizum
Herkesin modu yerlerde hayır olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…