- 18 Aralık 2018
- 2.406
- 8.445
Sağlık olsun da toparlarsin, yinede 1 Ay diye sartlanma 1 ayda 1 beden incelecektik yawSenin adına çok sevindim yaaa benim ne düzenim kaldı ne beslenmem
Nasıl toparlarim bilmiyorum motivasyon tamam ama sürekli biseyler çıkıyor yemek düzeni yok.
Önümüzdeki 1 ay böyle gibi
Bizde aynı işte toparlamaya çalışıyoruz düne kadar bol yemeli geciyodu günlerMerhaba kızlar, girmiyorum topiğe ama aklım burada. Geçtiğimiz hafta 400 gr aldığım için girip söylemek gelmedi içimdenÇok şükür ki toparladım (sanırım). Sizlerde iyisinizdir inşallah
Hoş geldinYaşım 26 evliyim ve 1,5 yaşında bebeğim var :) evet 10 kilo çok fazla bencede zaten 2 günde hiç kilo veremedim çokta dikkat ettim amaspor olarak karın egzersizleri ve yürüyüş yapmayı planladım. 73.8 kiloyum 70 in altına düşmekte beni mutlu edecek inşallah
Hamilelikten snra kilo aldım ve veremedim normalde m bedenden şuan 40-42 giyiyorum ve bu beni çok mutsuz ediyorinşallah eski fit vücuduma kavuşabilirim Su içmeye özen gösteriyorum 2.1 su içiyorum günlük 1 yeşilçay ve kahve içine bazen tarçın atıyorum tadı güzel oluyor. Sizede tavsiye ederim . Gecenlerde youtube shortslarda karşılaştım kahvenin içine hindistan cevizi yağı karıştırıyordu diyetisyen bu yağ yakımını destekliyormuş bakalım 1 hafta sonunda belli olur heralde
Cemosum çok kasma kendini. Bütün bu süreç nerden baksan 1, 1,5 ay ediyor. Biraz esnek olacaksın madem ama salma da. Şu an mevcut kilonu koruyup -1 bile versen ileri doğru bir adım atmış olursun. Zaten saldım amaaan demedikce kaybetmiş sayılmazsinYa kızlar nasıl yapsak ki ben çok üzülüyorum.
Geçen hafta yemedim sürekli hareketliydim oturmadim neredeyse ama kilo kaybi hiç olmadı.
Şimdi regl diye 2 gündür tatlı yiyorum yemeklerimiz düzensizlesti.
Cenaze işleri,annemin ev taşıma işi derken doğru düzgün yemek yapamadım dışarıdan yedik
Kahvaltıda sıkıntı yok aynı düzen devam ama akşam yemeği ve tatlı yedim bu hafta komple yandı çok üzüldüm.
Önümüzdeki 15 gün annemin ev taşıma işleri var böyle devam eder sonra kayınpederimin kırk mevlidi,sonra bayram birde benim evde küçük tadilatlar.
Ben nasıl yapicam bilmiyorum
Salmiyorum chocum ama akşam yemek yemeyip dışarıdan yiyince yada tatlı yiyince modum düşüyor işte.Cemosum çok kasma kendini. Bütün bu süreç nerden baksan 1, 1,5 ay ediyor. Biraz esnek olacaksın ama salma da. Şu an mevcut kilonu koruyup -1 bile versen ileri doğru bir adım atmış olursun. Zaten saldım amaaan demedikce kaybetmiş sayılmazsin
Tatlıya ve ekmeğe biraz dikkat edebilirsin canım. Şimdiye kadar ki emeklerin de boşa gitmesin azıcık dikkat etsen gram bile fark etse o hafiflik iyi gelir sana. Psikolojik olarak da kötü hissetmezsin. Ne yediğini bilirsen yaptığın hareketle de bir kısmının eridiğini düşünüp motive olursunSalmiyorum chocum ama akşam yemek yemeyip dışarıdan yiyince yada tatlı yiyince modum düşüyor işte.
İlk 15 günkü düzenimi korusaydim keşke olmazsa tekrar kalori hesaplamaya başlayayım.
Bu süreç 1-1.5 ay esnek olursam bırakırım salman lazım
Disarda da seçenek çok hamburger degilde mesela 1 tane lahmacun gibi tavuk şiş falan olabilir miktarını ayarlarsan sıkıntı olmaz gibi nacizane tavsiye modun düşmesinSalmiyorum chocum ama akşam yemek yemeyip dışarıdan yiyince yada tatlı yiyince modum düşüyor işte.
İlk 15 günkü düzenimi korusaydim keşke olmazsa tekrar kalori hesaplamaya başlayayım.
Bu süreç 1-1.5 ay esnek olursam bırakırım salman lazım
Dün gece hamburger söylediler eve mecbur yedimDisarda da seçenek çok hamburger degilde mesela 1 tane lahmacun gibi tavuk şiş falan olabilir miktarını ayarlarsan sıkıntı olmaz gibi nacizane tavsiye modun düşmesin
Ben bugün elendim 1 saat önce akşam yemeğini ancak yedim. Kızın ateşi var biraz bide kustu onla uğraşırken bugün elden gitti yaniiDun motive ettim ancak kendimi ama bugün iyi geçti suan cok açım karnım gurulduyor lakin hiç şikayetçi değilim çok hoşuma gitti suan aclik midemi doldurup yattığım günlere inattsizlerde durum motivasyon nasilll sweetgirlcandy Cemoos
Geçmiş olsun sweetcim ya bu çocuklarda kusma ateş salgını mi var ki hep duyuyorum son 10 gündürBen bugün elendim 1 saat önce akşam yemeğini ancak yedim. Kızın ateşi var biraz bide kustu onla uğraşırken bugün elden gitti yanii
Geçmiş olsun canım çocuklar sırayla hasta oldularBen bugün elendim 1 saat önce akşam yemeğini ancak yedim. Kızın ateşi var biraz bide kustu onla uğraşırken bugün elden gitti yanii
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun sweetcim ya bu çocuklarda kusma ateş salgını mi var ki hep duyuyorum son 10 gündür
Teşekkür ederim chocom aynen öyle oldu valla. Onlar hasta olmasın biz olalım çok zor gerçektenGeçmiş olsun canım çocuklar sırayla hasta oldular
Hafi aşıdan şişmesi yada ateşi normalde kusma ve ishal salgını çok duydum.Teşekkür ederim canım benim
Valla bilmiyorum ki cemosum ya pazartesi 1 yaş aşısı oldu bacağı kızardı şişti sertleşti hafif de ateşi oldu. Bugün akşam tekrar ateşi çıktı mama içti içer içmez kustu hepsini. Ablamda diyor ishal kusma salgın varmış diye
Aynen su çok önemli. Bende şunu duydum üç beş cevizi geceden suya koyup sabah cevizleri yiyip suyunu içiyorsun. Kolesterolu düşürüyormus kilo vermeye yardımcı oluyormuş. Kasiyer kız söyledi bana sonra başka bir musteri de onayladıYa kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim benimle aynı diyestisyene giden arkadaşlarım bir hafta 3-4 kilo vermişler.
Listelerimiz neredeyse aynı domates yok ve metabolizma hızlandıran suyu günde 2.5 litre icmisler en az.
Ben Su icemedim o yüzden kilo kaybı olmadı diye düşünüyorum.
Su içmeye çalışacam artık en az 2.5 litre.
Bende duydum onu canım kaç sene oldu hatta o cevizin içindeki zarı varya özellikle onu da suya koyun demişlerdi ama denemedim.Aynen su çok önemli. Bende şunu duydum üç beş cevizi geceden suya koyup sabah cevizleri yiyip suyunu içiyorsun. Kolesterolu düşürüyormus kilo vermeye yardımcı oluyormuş. Kasiyer kız söyledi bana sonra başka bir musteri de onayladı
Geçmiş olsun hizumMerhaba hanımlar. Hastalara, hastası olanlara şifa dilerim. Benim ufaklık da hastaydı dün. Birkaç kere kustu falan. Sabah düzeldi şükür. Yoğunluktan buraya da epeydir uğramaz oldum. Bu aralar canım sıkkın bir keyifsizim. Diyet de nanay. Yine elden geldikçe dikkat ediyorum ama sanırım duygusal açlık yaşıyorum. Sağlıklı atıştırmalık yemeye çalışıyorum. 63,5 çıkmıştım en son ama geri kilo almış olabilirim tartılmadım.