- 2 Ağustos 2013
- 34.337
- 102.605
OffffDüşün ki şuan misafirlikten yazıyorum sarmalar tatlılar börekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OffffDüşün ki şuan misafirlikten yazıyorum sarmalar tatlılar börekler
TesekkurlerTebrikler
Canım hoşgeldin ben kısa zamanda kilo verip daha hızlı geri aldım saglıklı beslenmek istiyorum.Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ve bayrama kadar kilo vermek istiyorum bugün itibari ile karar verdim. Haydi bakalım 73.9 kiloyum sabah chia tohumlu limonlu 1 bardak su ile başladım. Aranızda kısa zamanda kilo verenler var mı.
Hoşgeldinmerhaba geri döndüm...
hoşbuldum nasılsın..Hoşgeldin
Hoş geldin migitohoşbuldum nasılsın..
kilo aldim. gittiğimde..
geldim... :)
Çok güzel maşallah gururla düştüm eksiyi biz geçen hafta toptan çuvalladık. Tartı fotosu hiç gelemedi yani öyleli herkesin derdi ayrıydı. Şimdi daha bir toparlandık durmak yokMerhaba kızlar durum güncellemesi yapayim dedim sizede Motivasyon olur
25 Nisan diyete baslama tarih kilo 90.8
31 mayıs 84.6
36 günde 6.200gr vermişim
2hafta sonra kontrolüm var hedef 83 olmak
Chocolita
Tenceresiz kaldim anne
Ve diger diyettaslarim sizde durumlar ne?takip edemiyorum kusura bakmayın
16:8 kuralını uygulamaya çalışıyorum bugün ilk günüm bakalım ne olacak evdeki egzersizlerimi yaptım saat 22:00 gibi dışarı çıkıp yürüyüş yapacağım umarım kilo verebilirim 30 günde bayrama 67 kilo olarak girmek istiyorum tabi hedefim 10 kilo amaCanım hoşgeldin ben kısa zamanda kilo verip daha hızlı geri aldım saglıklı beslenmek istiyorum.
Alintiyi tiklarken :Merhaba kızlar durum güncellemesi yapayim dedim sizede Motivasyon olur
25 Nisan diyete baslama tarih kilo 90.8
31 mayıs 84.6
36 günde 6.200gr vermişim
2hafta sonra kontrolüm var hedef 83 olmak
Chocolita
Tenceresiz kaldim anne
Ve diger diyettaslarim sizde durumlar ne?takip edemiyorum kusura bakmayın
İyiyim canım sen nasılsın?hoşbuldum nasılsın..
kilo aldim. gittiğimde..
geldim... :)
Bende iki ögün besleniyorum 12.00 da kahvaltı akşam da 19.00 Karatay cıyım ben.16:8 kuralını uygulamaya çalışıyorum bugün ilk günüm bakalım ne olacak evdeki egzersizlerimi yaptım saat 22:00 gibi dışarı çıkıp yürüyüş yapacağım umarım kilo verebilirim 30 günde bayrama 67 kilo olarak girmek istiyorum tabi hedefim 10 kilo ama
Yaşım 26 evliyim ve 1,5 yaşında bebeğim var :) evet 10 kilo çok fazla bencede zaten 2 günde hiç kilo veremedim çokta dikkat ettim ama spor olarak karın egzersizleri ve yürüyüş yapmayı planladım. 73.8 kiloyum 70 in altına düşmekte beni mutlu edecek inşallahBende iki ögün besleniyorum 12.00 da kahvaltı akşam da 19.00 Karatay cıyım ben.
Bayram a dört hafta var 10 kilo fazla degil mi bilemedim.
Yaşın kaç?
Evlimisin?
Spor olarak ne yapacaksın?
Senin adına çok sevindim yaaa benim ne düzenim kaldı ne beslenmemDun motive ettim ancak kendimi ama bugün iyi geçti suan cok açım karnım gurulduyor lakin hiç şikayetçi değilim çok hoşuma gitti suan aclik midemi doldurup yattığım günlere inatt sizlerde durum motivasyon nasilll sweetgirlcandy Cemoos