Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar Salı günü
Kahvaltı
IMG_20230530_145814.jpg

Akşam 1 kase kırmızı mercimek çorbası
Biraz sulu kavurma
IMG_20230530_120938.jpg

İyi geceler dilerim ❤️

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ve bayrama kadar kilo vermek istiyorum bugün itibari ile karar verdim. Haydi bakalım 🙏🤲🌱 73.9 kiloyum 😬🥵sabah chia tohumlu limonlu 1 bardak su ile başladım. Aranızda kısa zamanda kilo verenler var mı.

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ve bayrama kadar kilo vermek istiyorum bugün itibari ile karar verdim. Haydi bakalım 🙏🤲🌱 73.9 kiloyum 😬🥵sabah chia tohumlu limonlu 1 bardak su ile başladım. Aranızda kısa zamanda kilo verenler var mı.
Canım hoşgeldin ben kısa zamanda kilo verip daha hızlı geri aldım saglıklı beslenmek istiyorum.

Merhaba kızlar durum güncellemesi yapayim dedim sizede Motivasyon olur
25 Nisan diyete baslama tarih kilo 90.8
31 mayıs 84.6
36 günde 6.200gr vermişim
2hafta sonra kontrolüm var hedef 83 olmak
Chocolita Chocolita
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Ve diger diyettaslarim sizde durumlar ne?takip edemiyorum kusura bakmayın 🙈

31 mayıs 84.6
Chocolita Chocolita
Çok güzel maşallah 😍 gururla düştüm eksiyi ↘️😋 biz geçen hafta toptan çuvalladık. Tartı fotosu hiç gelemedi yani öyleli 💆 herkesin derdi ayrıydı. Şimdi daha bir toparlandık durmak yok

Canım hoşgeldin ben kısa zamanda kilo verip daha hızlı geri aldım saglıklı beslenmek istiyorum.
16:8 kuralını uygulamaya çalışıyorum bugün ilk günüm bakalım ne olacak 🤷🏻‍♀️ evdeki egzersizlerimi yaptım saat 22:00 gibi dışarı çıkıp yürüyüş yapacağım umarım kilo verebilirim 30 günde 🙏 bayrama 67 kilo olarak girmek istiyorum tabi hedefim 10 kilo ama 🥵😬

31 mayıs 84.6
Chocolita Chocolita
Alintiyi tiklarken : :KK17:
okuduktan sonra : :KK45:

sukur b3n hala ayniyim ne eksildim ne arti oldum diyet miyet hak getire :olamaz:

16:8 kuralını uygulamaya çalışıyorum bugün ilk günüm bakalım ne olacak 🤷🏻‍♀️ evdeki egzersizlerimi yaptım saat 22:00 gibi dışarı çıkıp yürüyüş yapacağım umarım kilo verebilirim 30 günde 🙏 bayrama 67 kilo olarak girmek istiyorum tabi hedefim 10 kilo ama 🥵😬
Bende iki ögün besleniyorum 12.00 da kahvaltı akşam da 19.00 Karatay cıyım ben.
Bayram a dört hafta var 10 kilo fazla degil mi bilemedim.
Yaşın kaç?
Evlimisin?
Spor olarak ne yapacaksın?

Bende iki ögün besleniyorum 12.00 da kahvaltı akşam da 19.00 Karatay cıyım ben.
Bayram a dört hafta var 10 kilo fazla degil mi bilemedim.
Yaşın kaç?
Evlimisin?
Spor olarak ne yapacaksın?
Yaşım 26 evliyim ve 1,5 yaşında bebeğim var :) evet 10 kilo çok fazla bencede zaten 2 günde hiç kilo veremedim çokta dikkat ettim ama 🤷🏻‍♀️ spor olarak karın egzersizleri ve yürüyüş yapmayı planladım. 73.8 kiloyum 70 in altına düşmekte beni mutlu edecek inşallah 🤲
Hamilelikten snra kilo aldım ve veremedim normalde m bedenden şuan 40-42 giyiyorum ve bu beni çok mutsuz ediyor 🤦‍♀️ inşallah eski fit vücuduma kavuşabilirim 🙏🤲Su içmeye özen gösteriyorum 2.1 su içiyorum günlük 1 yeşilçay ve kahve içine bazen tarçın atıyorum tadı güzel oluyor. Sizede tavsiye ederim . Gecenlerde youtube shortslarda karşılaştım kahvenin içine hindistan cevizi yağı karıştırıyordu diyetisyen bu yağ yakımını destekliyormuş bakalım 1 hafta sonunda belli olur heralde 🙏

Dun motive ettim ancak kendimi ama bugün iyi geçti suan cok açım karnım gurulduyor lakin hiç şikayetçi değilim çok hoşuma gitti suan aclik midemi doldurup yattığım günlere inatt💪 sizlerde durum motivasyon nasilll sweetgirlcandy sweetgirlcandy Cemoos Cemoos
Senin adına çok sevindim yaaa benim ne düzenim kaldı ne beslenmem 😒
Nasıl toparlarim bilmiyorum motivasyon tamam ama sürekli biseyler çıkıyor yemek düzeni yok.
Önümüzdeki 1 ay böyle gibi 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X