Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 hafta içinde 55,8'i de gördüm 56.6'yı da, benim çok oynuyor ya neden bilmiyorum geçen haftaya göre -200'deyim yine de olsun regl öncesi iyi benim için, moral bozmadım

Selam kızlar nasılsınız

Az önce diyetisyenle görüştüm bugünden deneme yapacağım bakalım nasıl olacak bu hafta ne verdim ne aldım aynı 106 devam kayınvalidemler hala bende ansızın geldiler öyle ama kendimce dikkat ettim yediklerime içtiklerime bugün yarın bende regli olucam inşallah ağrısız geçer

Toplamda 1 ay boyunca 2.5 kilo vermişim. Ama istediğimde böyle bir şeydi. Hızlı verip çabucak geri alınan değil de yavaş verilip kalıcı olan. Bundan önce öyle olmuştu çünkü 20 kilo verip hızla geri almıştım. O zaman ayda 4-5 kilo veriyordum. İcimdekileri bastıra bastıra hırsla yapılan bir şeydi. +23 olarak ışık hızıyla geri döndü. Şimdi azar azar böyle yeme düzenimiz değişmiş olsa biraz hareketi hayatımıza alsak yeter

Son düzenleme:
Boy: 163 Kilo 94 Hedef: 89

Merhaba kızlar, günlerdir motivasyonumun düşüklüğünden girmiyorum foruma. Evdeyim yoğun değilim resmen sizi olumsuz etkilemeyim diye girmedim. Diyet yapamıyorum bir türlü ama soru bırakmadım bu süreçte. Chocolita tartıda 82.00 çıktım. Sporun etkisiyle 200 gr vermişim sadece buna da şükür tabi ama motivasyonumu kaybetmeseydim şu an 81dim belki de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…