- 13 Haziran 2020
- 219
- 549
- 37
Şimdi güncellemelere baktımda herkes kg vermiş tebrikler.. sweetgirlcandy ve Oksijensizsu kızlar özellikle sizi tebrik ederim, biriniz 7li diğeriniz 6lı rakamları görmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun bu hafta inşallah yakalarsın -200 Gr da olsa ileriye doğru bir adım var demek ki pes edilmemiş. Bir şey kaybetmiş değilsin her şey güzel olacakMerhaba kızlar, günlerdir motivasyonumun düşüklüğünden girmiyorum foruma. Evdeyim yoğun değilim resmen sizi olumsuz etkilemeyim diye girmedim. Diyet yapamıyorum bir türlü ama soru bırakmadım bu süreçte. Chocolita tartıda 82.00 çıktım. Sporun etkisiyle 200 gr vermişim sadece buna da şükür tabi ama motivasyonumu kaybetmeseydim şu an 81dim belki de
Teşekkür ederim evet ucundan yakaladım yeni rota oluşturuldu 78Chocolita sende 7lilere gelmişsin tebriklerrr
Oksijensiz gittiŞimdi güncellemelere baktımda herkes kg vermiş tebrikler.. sweetgirlcandy ve Oksijensizsu kızlar özellikle sizi tebrik ederim, biriniz 7li diğeriniz 6lı rakamları görmüş
Nereye gitti ya banlandi mi yoksa hesabını mi dondurduOksijensiz gitti
Kapattı ya kafa dinlemek istiyormuş galibaNereye gitti ya banlandi mi yoksa hesabını mi dondurdu
Evet şimdi okudum bendeKapattı ya kafa dinlemek istiyormuş galiba
Hosbuldum:)Hoş geldiniz
İnşallah bakalım, darısı başımaOlsun bu hafta inşallah yakalarsın -200 Gr da olsa ileriye doğru bir adım var demek ki pes edilmemiş. Bir şey kaybetmiş değilsin her şey güzel olacak
Teşekkür ederim evet ucundan yakaladım yeni rota oluşturuldu 78
Aaaa neden? Rengini siyah görünce tahmin etmiştimOksijensiz gitti
Swetim bende sabah gittim bi diyetisyenle görüştüm ama duruşu konuşması çok soğuktu beklediğim gibi değildi yani liste verdi çok karışık akşam eve geçince atarım eski diyetisyenim mükemmel ötesi idi ama kapattı buradaki yeriniYa perşembe arkadaşla diyetisyene gidecektim kadının yeri yokmuş 2 ay doluymuş beklerse diyo 2 hafta değil 2 ay nasıl bekleyim şimdi başka arıyorum bakalım
Aaaaaa üyelik iptali yapmışŞimdi güncellemelere baktımda herkes kg vermiş tebrikler.. sweetgirlcandy ve Oksijensizsu kızlar özellikle sizi tebrik ederim, biriniz 7li diğeriniz 6lı rakamları görmüş
Geçmiş olsunBen hastayım diyeti kenara ittim iyilesince devam
Böyle soğuk tipler bana da iyi gelmiyor. Veriyorlar bir kağıt gönderiyorlar. İlgili güler yüzlü olması ne kadar önemliSwetim bende sabah gittim bi diyetisyenle görüştüm ama duruşu konuşması çok soğuktu beklediğim gibi değildi yani liste verdi çok karışık akşam eve geçince atarım eski diyetisyenim mükemmel ötesi idi ama kapattı buradaki yerini
Evet hiç bana etkisi olacak gibi gelmedi kadın. Önceki gittiğim o kadar güzel ve güler yüzlü idi ki sürekli kadını görmek istiyordum resmen negatif gözüküyor eski listemi buldum bu hafta onu deneyeceğim inşallah güzel olursa yeni adresini bulursam Ona gideceğim yineGeçmiş olsun
Böyle soğuk tipler bana da iyi gelmiyor. Veriyorlar bir kağıt gönderiyorlar. İlgili güler yüzlü olması ne kadar önemli
Bence de. İnsanlar sırf güzel motive olabilmek için uzaktan ücretli diyetisyen buluyorlar. Hep iletişimde oluyor güzelce konuşuyor ilgileniyor. Sonuçta bu parayı sadece kilo takibi yapmak için almamaları gerekEvet hiç bana etkisi olacak gibi gelmedi kadın. Önceki gittiğim o kadar güzel ve güler yüzlü idi ki sürekli kadını görmek istiyordum resmen negatif gözüküyor eski listemi buldum bu hafta onu deneyeceğim inşallah güzel olursa yeni adresini bulursam Ona gideceğim yine
O zaman ki sürecimde benden çok bana destek olmaya çalıştı eve geçince her iki listeyi atacağım belki benden de bir fikir olur hepimiz içinBence de. İnsanlar sırf güzel motive olabilmek için uzaktan ücretli diyetisyen buluyorlar. Hep iletişimde oluyor güzelce konuşuyor ilgileniyor. Sonuçta bu parayı sadece kilo takibi yapmak için almamaları gerek
Kefirin tadı nasıl kabızlığa birebir iyi geliyormuş doğru mu bende alıp bakıcam tadınaBu arada ben bugün kaçamak yapmadım. Sabah standart diyet kahvaltısı edip yürüyüşe çıktım. Akşam çok az balık yedim çünkü Miraça verdim onu da açım. Kefir icicem şimdi. Yine domates peynir yumurta takılcam. Sebzelerimi aldım aslında da üşendim şu an yarın yaparım
Ekşi yoğurt gibi. Rahmetli babam sodalı ayran içerdi bana onu andırıyor nedense açıldıktan sonra 2-3 gün içinde tüketilmesi lazım, geçen aldım içmedik attım kalanını. Küçüklerinden alacağım bi dahakineKefirin tadı nasıl kabızlığa birebir iyi geliyormuş doğru mu bende alıp bakıcam tadına