Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar, günlerdir motivasyonumun düşüklüğünden girmiyorum foruma. Evdeyim yoğun değilim resmen sizi olumsuz etkilemeyim diye girmedim. Diyet yapamıyorum bir türlü ama soru bırakmadım bu süreçte. Chocolita Chocolita tartıda 82.00 çıktım. Sporun etkisiyle 200 gr vermişim sadece buna da şükür tabi ama motivasyonumu kaybetmeseydim şu an 81dim belki de :110:
Olsun bu hafta inşallah yakalarsın ❤️ -200 Gr da olsa ileriye doğru bir adım var demek ki pes edilmemiş. Bir şey kaybetmiş değilsin her şey güzel olacak
Chocolita Chocolita sende 7lilere gelmişsin tebriklerrr :KK76:
Teşekkür ederim evet ucundan yakaladım 😅 yeni rota oluşturuldu 78 🏃‍♀️

Olsun bu hafta inşallah yakalarsın ❤️ -200 Gr da olsa ileriye doğru bir adım var demek ki pes edilmemiş. Bir şey kaybetmiş değilsin her şey güzel olacak

Teşekkür ederim evet ucundan yakaladım 😅 yeni rota oluşturuldu 78 🏃‍♀️
İnşallah bakalım, darısı başıma :KK200:

Ya perşembe arkadaşla diyetisyene gidecektim kadının yeri yokmuş 2 ay doluymuş beklerse diyo 😂 2 hafta değil 2 ay nasıl bekleyim 😂 şimdi başka arıyorum bakalım
Swetim bende sabah gittim bi diyetisyenle görüştüm ama duruşu konuşması çok soğuktu beklediğim gibi değildi yani liste verdi çok karışık akşam eve geçince atarım eski diyetisyenim mükemmel ötesi idi ama kapattı buradaki yerini

Ben hastayım diyeti kenara ittim iyilesince devam
Geçmiş olsun 🌼
Swetim bende sabah gittim bi diyetisyenle görüştüm ama duruşu konuşması çok soğuktu beklediğim gibi değildi yani liste verdi çok karışık akşam eve geçince atarım eski diyetisyenim mükemmel ötesi idi ama kapattı buradaki yerini
Böyle soğuk tipler bana da iyi gelmiyor. Veriyorlar bir kağıt gönderiyorlar. İlgili güler yüzlü olması ne kadar önemli

Geçmiş olsun 🌼

Böyle soğuk tipler bana da iyi gelmiyor. Veriyorlar bir kağıt gönderiyorlar. İlgili güler yüzlü olması ne kadar önemli
Evet hiç bana etkisi olacak gibi gelmedi kadın. Önceki gittiğim o kadar güzel ve güler yüzlü idi ki sürekli kadını görmek istiyordum resmen negatif gözüküyor eski listemi buldum bu hafta onu deneyeceğim inşallah güzel olursa yeni adresini bulursam Ona gideceğim yine

Evet hiç bana etkisi olacak gibi gelmedi kadın. Önceki gittiğim o kadar güzel ve güler yüzlü idi ki sürekli kadını görmek istiyordum resmen negatif gözüküyor eski listemi buldum bu hafta onu deneyeceğim inşallah güzel olursa yeni adresini bulursam Ona gideceğim yine
Bence de. İnsanlar sırf güzel motive olabilmek için uzaktan ücretli diyetisyen buluyorlar. Hep iletişimde oluyor güzelce konuşuyor ilgileniyor. Sonuçta bu parayı sadece kilo takibi yapmak için almamaları gerek

Bence de. İnsanlar sırf güzel motive olabilmek için uzaktan ücretli diyetisyen buluyorlar. Hep iletişimde oluyor güzelce konuşuyor ilgileniyor. Sonuçta bu parayı sadece kilo takibi yapmak için almamaları gerek
O zaman ki sürecimde benden çok bana destek olmaya çalıştı eve geçince her iki listeyi atacağım belki benden de bir fikir olur hepimiz için 🌺

Bu arada ben bugün kaçamak yapmadım. Sabah standart diyet kahvaltısı edip yürüyüşe çıktım. Akşam çok az balık yedim çünkü Miraça verdim onu da 😅 açım. Kefir icicem şimdi. Yine domates peynir yumurta takılcam. Sebzelerimi aldım aslında da üşendim şu an yarın yaparım
Kefirin tadı nasıl kabızlığa birebir iyi geliyormuş doğru mu bende alıp bakıcam tadına

Kefirin tadı nasıl kabızlığa birebir iyi geliyormuş doğru mu bende alıp bakıcam tadına
Ekşi yoğurt gibi. Rahmetli babam sodalı ayran içerdi bana onu andırıyor nedense :KK70: açıldıktan sonra 2-3 gün içinde tüketilmesi lazım, geçen aldım içmedik attım kalanını. Küçüklerinden alacağım bi dahakine 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X