Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bu liste işlerine hiç aklım ermiyor, ama başlangıç kilomdan fazlayım şuan 1.5 kg ödem + yağdan artıdayım çünkü
Bizim listenin bir olayı yok ya sadece giriyosun kilonu takip ediyosun. 1 haftadan önce tartilmaya karşıyım motivasyon ölmesin diye onun dışında takılıyosun

Bir de şey L LADY VEGA kilon degismiyosa gelip bildirmiyosun onu. Düşersen yanına koyuyorum. Ha kaçamak yaparsak yazıyoruz gelin beni dövün sövün diye. Dövüyoruz ondan sonra normallestirme ve yola devam
Tamamdır o zaman ben 56.5le evdeki tartıma göre gireyim listeye diyetisyeni bırakınca fark olmasın arada evdeki tartıya göre bildirim yapayım bundan sonra teşekkür ederimmmm

Evet uyku yapıyor birazcık iştahı da açılıyorsa çok iyi ya zaten iştahsız bir bebekti normalde hasta olunca hepten yeme içme kesildi gitti
Benim kız da aşırı iştahsız dişleri erken çıkardı diş çıkarırken 10 gün ağzına mama sürmediği oldu düşün. Bizede doktorumuz yan etkisinden dolayı onu vermişti iştah açılsın diye. Etki etmişti o zamanlar. Hiç zorlama yemiyorsa hastalıkta açlık şifadır derler

Benimki de öyle zerre Bi şey yemeden uyuduğu günler oldu çocuğun tam düzeldi derken tekrar hasta oldu işte benimki de erken çıkardı 8 dişi var şimdi de azı dişi görünüyor derinin altında yırtıldı yırtılacak yani

Aynı bizimde 8 dişimiz var aylardır durdu öyle bi anda çıkardı şimdi bizimde geliyor azı mı köpek dişler mi bilemiyorum.

Çokkkk geçmiş olsun Rabbim şifalar versin canım kaç aylık?

Yumurta ya alerjinmi var ben kaçırmış olabilirim? (et, tavuk, balık????
Öyleyse yeşil mercimek, badem, fındık, keten tohumu...
Yok yumurtaya bir alerjim yok, et tavuk balık yemeyi sevmiyorum ama çok zorlarsam çok az yiyorum, geçen 50 gr et yemişim mesela avuç içi kadar bile etmiyor Tahılları ve baklagilleri ekleyeceğim <3

Günn aydınnn
Dünkü menümü yazmayı unutmuşum.
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 6 siyah zeytin
Ara 1 fincan yeşil çay 2 gün kurusu
Öğle 2 kırmızı biber 3 yk yoğurt 1 yk arpa şehriye 1 çk keten tohumu
Ara 8 fındık 8 badem
Akşam salata 2 yumurtadan omlet 3 yk yoğurt
Gece 3 yk yoğurt
Spor 75 dk yürüyüş

Rhinfat miydi adı tam hatırlayamıyorum ama oğlumun burnunu bir tek o açıyor. İliadin ve diğer ne varsa kâr etmiyor. Geniz eti var mı canım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…