Yok diye biliyorum canm doktor alerjik diyor ama ilaç da fayda etmiyor tekrar götüreceğim çok zayıfladı çocuk yiyemiyor kiRhinfat miydi adı tam hatırlayamıyorum ama oğlumun burnunu bir tek o açıyor. İliadin ve diğer ne varsa kâr etmiyor. Geniz eti var mı canım?
Canım rejimde protein alımı önemli tok tutuyor.Yok yumurtaya bir alerjim yok, et tavuk balık yemeyi sevmiyorum ama çok zorlarsam çok az yiyorum, geçen 50 gr et yemişim mesela avuç içi kadar bile etmiyorTahılları ve baklagilleri ekleyeceğim <3
Bende aynı valla hala regl olamadım niye gecikti anlamadım hem şişkinliği hem yeme isteği gitmiyorGunaydin :) bugun kesin artiyimo yuzdeb tartiya cikmayi denemedm bile
benimde gecikti bu ay ben senede 2-3defa yasiyorum bunu cok tembelmis benim yumurtalar k.d dr oyle demisti :)Bende aynı valla hala regl olamadım niye gecikti anlamadım hem şişkinliği hem yeme isteği gitmiyor
yapicaz benim umudum var hem hic dikkat etmeme ragmen +400 gelmisim bence yapariz kanki ulan teselli ettigim hatuna bak 56 kilo teselli edilir miGünaydın hanımlar, ben de bu hafta regl olacağım +100'deyim maalesef, 56.7.
Göbeem var göbeemyapicaz benim umudum var hem hic dikkat etmeme ragmen +400 gelmisim bence yapariz kanki ulan teselli ettigim hatuna bak 56 kilo teselli edilir mi
yirin findik gobeegini gobek gormek istiyorsan ozelden atabilirimGöbeem var göbeem
En son göbeeme fındık diyen kişi göbeemi gördükten sonra kör oldu sen bilün...yirin findik gobeegini gobek gormek istiyorsan ozelden atabilirim
Maşallah gayet güzel -1
Uyandıktan bir iki saat sonra tartılmak daha iyi demek ki ya. Modun düşmesin hiç. Suyu mu arttırmalisin acaba. Bütün gün fazla yediğin günler oldu mu arada? Çünkü büyük kacamaklar yapmadıkca çok sabit kalmaz aslında kiloEki Görüntüle 3250901 ben herhalde sabahları şiş oluyorum, kahvaltı yapmış halim sabahkinden daha zayıf ne alaka anlamadımChocolita 56.4 başki -200 gramdaymışım
Heee benimde senede 1 2 olur gecikmebenimde gecikti bu ay ben senede 2-3defa yasiyorum bunu cok tembelmis benim yumurtalar k.d dr oyle demisti :)