Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lor peyniri, yoğurt, yumurta, süt, fıstık ezmesi (şekersiz ve tatlandiricisiz olanlar favorim), badem, kabak çekirdeği, nohut vb baklagiller.
Süt ürünlerini çok tüketemiyorum, doktor tanısı olmasa da yedikten sonraki durumumu düşününce laktoz intoleransım olduğunu düşünüyorum.
Fıstık ezmesini tüketiyorum, badem ve kabak çekirdeğini de yiyorum her gün olmasa da. Baklagilleri de içeren bi plan yapayım bari

Tünaydınnnn kızlar 😘😘😘😘
Bende de misafir var çok bakamıyorum buraya ama genelde aktifim 🤭
Kahvaltı
2 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 közlenmiş biber
İnce dilim beyaz peynir
Azıcık domates ve salatalık
Siyah çay.

Ara öğün türk kahvesi

Aksam yemeğine balık düşünüyorum yanına bol salata.
İlk defa ekmeksiz balık yiyeceğim şimdiden kara kara düşünüyorum 😂

Tabi canım sen anketle mesgulsün. 😂😂

Ekmeksiz balık güzel olur kız zaten balığın yanında ancak avuç içi kadar ekmek tüketiyoruz ki hep.
Hayatımı bitirdim şu anketle Allah kahretsin kazansam da konuyu kapattirsam 🤣
İşte ben normal insanlar gibi ekmek yemedigim için ilk defa balık yiyeceğim 🙈

Kızlar ben zayıflayacağıma dair inancımı kaybettim hep bir şeyler çıkıyor şimdi de oğlum hasta oldu çok kötü. Benim zayıflamam da önemli değil ama çocuk burnundan nefes alamıyor uyuyamıyor ne yaptıysam açılmıyor burnu tıkalı sürekli doktor ilaç yazdı o da daha fayda etmedi dua edin oğluma Bi an önce iyileşsin. Tecrübeli annelerden de burnunu nasıl açabilirim tavsiyeniz varsa çok mutlu olurum

Kızlar ben zayıflayacağıma dair inancımı kaybettim hep bir şeyler çıkıyor şimdi de oğlum hasta oldu çok kötü. Benim zayıflamam da önemli değil ama çocuk burnundan nefes alamıyor uyuyamıyor ne yaptıysam açılmıyor burnu tıkalı sürekli doktor ilaç yazdı o da daha fayda etmedi dua edin oğluma Bi an önce iyileşsin. Tecrübeli annelerden de burnunu nasıl açabilirim tavsiyeniz varsa çok mutlu olurum
Çok geçmiş olsun kıyamam yavruya ya ne dedi doktorlar astım falan mı.
Bende astım var sürekli tıkalı burnum hiç scildigini hatırlamam.
İnşallah hemen geçer ya çok zor nefes alamamak Allah şifa versin canım 🙏

Geçmiş olsun canım. Şırınga ve serum fizyolojik ile açmayı denedin mi? En garanti yol o. Ben beceremiyorum onu sprey var onu sıkıp aspiratör ile çekiyorum. Bide baş ucuna soğan bölüp karanfil batırıyorum o da açıyor. Hasta olduğunda yine coldmix damlatıyorum baş ucuna. Bazen de hava makinesiyle serum fizyolojik veriyorum. Burnunu mutlaka açmaya çalış yoksa ciğerlere iniyormuş doktorumuz öyle diyor hep

Geçmiş olsun canım. Şırınga ve serum fizyolojik ile açmayı denedin mi? En garanti yol o. Ben beceremiyorum onu sprey var onu sıkıp aspiratör ile çekiyorum. Bide baş ucuna soğan bölüp karanfil batırıyorum o da açıyor. Hasta olduğunda yine coldmix damlatıyorum baş ucuna. Bazen de hava makinesiyle serum fizyolojik veriyorum. Burnunu mutlaka açmaya çalış yoksa ciğerlere iniyormuş doktorumuz öyle diyor hep
Hepsini denedim maalesef çocuğun burnu açılmıyor anlamadım deniz suyu serum fizyolojik buhar soğan karanfil hepsini yaptım ama coldmix onu duymamıştım onu deneyeyim. Doktor ilaç yazdı alerji olabilir diye ama o da henüz etki göstermedi maalesef

Hepsini denedim maalesef çocuğun burnu açılmıyor anlamadım deniz suyu serum fizyolojik buhar soğan karanfil hepsini yaptım ama coldmix onu duymamıştım onu deneyeyim. Doktor ilaç yazdı alerji olabilir diye ama o da henüz etki göstermedi maalesef
Allah Allah yavrum benim yaa neden açılmadı acaba. Coldmix de mentollü gibi bişey ama zararsız eczaneden alabilirsin. Bide banyoyu baya sıcak yapıp buhar yapıp duş aldırsan burda biri yazmıştı burnu çok güzel açılıyor öyle diye. Zaditen mi yazdı alerji için.

Çok geçmiş olsun :KK43:

Valla bu nispet değil ama bu haftanın sonunda sağlam bi eksi görmeyi hedefliyorum o zaman radyolara reklam vericiiiiim nispet o zaman olabilir 🤣 aşşşırı motiveyim
Darısı başımıza bakalım 🥹 Ben geçenlerde biraz depresiftim 55 küsürleri gördüm ama toparlayınca aldım sanırım, olsun 🧡

Allah Allah yavrum benim yaa neden açılmadı acaba. Coldmix de mentollü gibi bişey ama zararsız eczaneden alabilirsin. Bide banyoyu baya sıcak yapıp buhar yapıp duş aldırsan burda biri yazmıştı burnu çok güzel açılıyor öyle diye. Zaditen mi yazdı alerji için.
Evet bugün ikinci gün bakalım inşallah. Cold mix de aldım ınşallah faydası olur çok bunalıyorum yavrum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X