Afiyet olsun balımTünaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım geldim
Bugün menüm de belli baştan yazayım garanti olsun
Kahvaltıda 3 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
İnce dilim beyaz peynir
Domates, salatalık
Akşam yemegi
Tavuklu mantar sote 2-3 kaşık
Dünden mercimek çorbası
Salata
2 dilim t.b ekmeği
Ara öğün meyve yaparım yaparsam yazarım
bisekilde spor yapmaya caliscam insaAllah. Kizim 14 aylik aslinda cokdan vermeliydim ama iste seninde dedigin gibi iki gun dikkat etsem 3. Son kez diyip tatli cips ne varsa yiyorum. Bi yola girip 1 ay surdursem yeticek motivasyona ama nasil bi diyet yapayim ona bile karar veremedim.İnşallah hoş geldinemzirirken diyet biraz sıkıntı oluyor tabi. Leslie de yapabilirsin. Ufak ufak böyle spor da yapabilirsin
Chocum ben bu uygulamayu bulamadım yaIron Butterfly adım sayar olarak bunu kullanıyorum en güzel çalışan uygulama da bu gerçekten bir sürü uygulama denedim
Şu sanırımChocum ben bu uygulamayu bulamadım ya
İndireyim sweetcim bugün pazara gidicem en azından adım sayım belli olsunŞu sanırım
Pedometer : Weight Loss App - Apps on Google Play
Step Counter, Count daily steps and calorie burn with our Pedometer appplay.google.com
Kaç kilosunBence benimm
Ahahaha o paylaştığın uygulama hangisi sweet baya bilgi var onda sanırımIron Butterfly allure smart tartıymış benimki. A101 den almıştık. Kas yağda ölçüyormuş bugün farkettim
Tartının uygulaması bugün keşfettim bendeKaç kilosun
Ahahaha o paylaştığın uygulama hangisi sweet baya bilgi var onda sanırım
Ana sayfada görmüştüm biri de paylaşmıştı vayyy güzelmiş cuma günü gelecekmiş bime ya onu beklicem ya bakıcam dışarı daha çıkamadımTartının uygulaması bugün keşfettim bende
Bende bimden almayı düşünüyorum canim.Ana sayfada görmüştüm biri de paylaşmıştı vayyy güzelmiş cuma günü gelecekmiş bime ya onu beklicem ya bakıcam dışarı daha çıkamadım
Evet muhittin paylaşmış diyorum tanıdık geldi aynı uygulamaymış meğerAna sayfada görmüştüm biri de paylaşmıştı vayyy güzelmiş cuma günü gelecekmiş bime ya onu beklicem ya bakıcam dışarı daha çıkamadım
Hepsine geliyor sweetcim arada uygulamalı.Evet muhittin paylaşmış diyorum tanıdık geldi aynı uygulamaymış meğerbime gelecek olanda mı akıllıymış
Bende bimden almayı düşünüyorum canim.
Dışarıdan kaç tartı aldım memnun kalmadım bu uygulamalı olanlar iyi görünüyor herkes memnun.
Bakmadım fiyatına falan ama bimden alırım diye bekliyordum.
Evet muhittin paylaşmış diyorum tanıdık geldi aynı uygulamaymış meğerbime gelecek olanda mı akıllıymış
Bende bende alırım alırım dedim gelecek olan 180 TLHepsine geliyor sweetcim arada uygulamalı.
Geçen sene 70-100 lira arasındaydı o zaman tartım bozulmamisti almadım keşke alsaydım
Şimdi olmuştur 200 300Hepsine geliyor sweetcim arada uygulamalı.
Geçen sene 70-100 lira arasındaydı o zaman tartım bozulmamisti almadım keşke alsaydım
Çok iyi benimki bunun siyahı birebir aynı görüntüsü markası değişik sadeceEki Görüntüle 3240619 bu gelecekmiş cuma günü fiyatta iyi 200 250 çoğu satılan yerde
Bim online da var canım bu ama pahalı geldi almamBende bende alırım alırım dedim gelecek olan 180 TL
Ay bunu 90 100 lirayken almadım herkese önerdim sonra bi uçtu fiyatı çok pişmanım
Ben cumayı bekleyip bunu alayım o zaman ramazanda tartılmıştım en son belki cumaya kadar tartılmazsam aklımda hep o kilo kalır cuma bana etkili olur yaaaÇok iyi benimki bunun siyahı birebir aynı görüntüsü markası değişik sadece
Aynen bende kendime sinir oluyorum yaAy bunu 90 100 lirayken almadım herkese önerdim sonra bi uçtu fiyatı çok pişmanım