- 2 Ağustos 2013
- 34.280
- 102.372
Yeni yerine göre mi bakıyım çünkü oraya sabitledim. Ama çok saçma bu tartıyı yerin eğimi değişse bile ona göre ayarlıyor diye almıştıkKızlar yaa tartinin yerini değiştirdim farklı çıktı
Aynen hep aynı yerde tartilman lazım. Fayans üzeri olursa daha iyi olurYeni yerine göre mi bakıyım çünkü oraya sabitledim. Ama çok saçma bu tartıyı yerin eğimi değişse bile ona göre ayarlıyor diye almıştık
O zaman benim kilo düştüAynen hep aynı yerde tartilman lazım. Fayans üzeri olursa daha iyi olur
İnşallah hoş geldinSelamlar bende 100 den 75 e dusup (90 ustu kilolular gurubuyla) sonra yıllarca korumada ksldim 77 78 taki bir dusuk yapip ustune de 3. Cocugumu kulcagima alana kadar. Suan 83.5 um dikkat etmeye calisiyorum.
75 e indigimde ben artik bu isi biliyorum alirsam veririm diyordum. Ama 6 ogun sartti diyetimde ara ogun erken kahvalti olmazsa olmazdi simdi bunlar yeni bilgilerle cop oldu ve ben arafda kaldim. Herseyi dener modda dikis tutturamadim. Ve diyette korumada az kaloriye alisti vucudum sporsuz gr vermiyor. Spora vaktim yok ama emziriyorum 600 cal. Gidiyor diolar emzirmede umudum o. Sizi takip edicem cok yazamasamda hepimiz saglilli kilolara inelim insaAllah
Kaç kilo fark çıkıyor? 1 kilo mu oynuyor aradaO zaman benim kilo düştüama hangisi doğru şimdi aklımda kaldı yani benim. Banyo fayans bi tek orda da yer yok sabit koyacağım. Çocuk odasında bi yere sabitledim
2.5 kiloya yakın çıktıKaç kilo fark çıkıyor? 1 kilo mu oynuyor arada
Peki kalbin ne diyor2.5 kiloya yakın çıktı
Ahahah 78 olmadığıma eminim bence ama tekrar 80 i bulamadım parkedePeki kalbin ne diyorben mesela önce büyüğü kabul ediyorum ki küçük çıkarsa sevineyim parke üzerinde yanlış sonuç veriyor yer çok dengeli değil parkenin de ağaç deseni gibi hafif desenleri var
Nasıl dik duruyorsunuz dermişimAhahah 78 olmadığıma eminim bence ama tekrar 80 i bulamadım parkededur bide banyoda yer bulmaya çalışıyım bari orda ne diyecek ev zaten yamuk ay eğimli bildiğin
Tamam şimdi oldu banyoda tartıldım 80.5 kg çıktım bu doğrudur çünkü 78 olmadığıma eminimNasıl dik duruyorsunuz dermişimfayans yapısı gereği düz olduğu için yanlış sonuç vermez diye düşünüyorum. Ben bir de hep aynı fayans üzerinde tartiliyorum normalde dolabın üstünde duruyor tartım
Tamam o zamanTamam şimdi oldu banyoda tartıldım 80.5 kg çıktım bu doğrudur çünkü 78 olmadığıma eminim
Bende öyleyim jöle gibiObez çıktım yaa vücudumda %40 yağ varmışyağdan oluşuyormuşum ben meğer
Evet hala açımTamam o zamanAçken tartıldın dimi?
Yağdan gitsin inşallah kilolarBende öyleyim jöle gibi
Bence benimmYaaaaa en kilolunuz benim
Bende yürüyüşe çıkıyorum şimdi. Dönünce de gücüm kalırsa biraz temizlik yapicamEvet hala açımsu bile içmedim tartılcam diye