Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah hoş geldin emzirirken diyet biraz sıkıntı oluyor tabi. Leslie de yapabilirsin. Ufak ufak böyle spor da yapabilirsin

Peki kalbin ne diyor ben mesela önce büyüğü kabul ediyorum ki küçük çıkarsa sevineyim parke üzerinde yanlış sonuç veriyor yer çok dengeli değil parkenin de ağaç deseni gibi hafif desenleri var
Ahahah 78 olmadığıma eminim bence ama tekrar 80 i bulamadım parkede dur bide banyoda yer bulmaya çalışıyım bari orda ne diyecek ev zaten yamuk ay eğimli bildiğin

Ahahah 78 olmadığıma eminim bence ama tekrar 80 i bulamadım parkede dur bide banyoda yer bulmaya çalışıyım bari orda ne diyecek ev zaten yamuk ay eğimli bildiğin
Nasıl dik duruyorsunuz dermişim fayans yapısı gereği düz olduğu için yanlış sonuç vermez diye düşünüyorum. Ben bir de hep aynı fayans üzerinde tartiliyorum normalde dolabın üstünde duruyor tartım

Tamam şimdi oldu banyoda tartıldım 80.5 kg çıktım bu doğrudur çünkü 78 olmadığıma eminim

Tünaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım geldim
Bugün menüm de belli baştan yazayım garanti olsun
Kahvaltıda 3 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
İnce dilim beyaz peynir
Domates, salatalık

Akşam yemegi
Tavuklu mantar sote 2-3 kaşık
Dünden mercimek çorbası
Salata
2 dilim t.b ekmeği

Ara öğün meyve yaparım yaparsam yazarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…