- 18 Aralık 2018
- 2.403
- 8.429
95 dim geçen haftaKaç kilosun
Ahahaha o paylaştığın uygulama hangisi sweet baya bilgi var onda sanırım
bu benim icin cok zor yuruyecek vaktim olmuyor benim hafta iciCanımcımlar günlük yürüyüş sayısı belirleyelim mi ?????
Ben dayanamazdım ya iyi ki yakinalrda doğum günü falan yokEvet sadece soda içeceğim akşama da hafif Bi öğün yapacağım. Bugün kocamın doğum günü pasta alacam ona ama yemicem kararlıyım sadece Bi çatal göz hakkı alırım
hosgeldin mihittin buna nasil bakacaz170 boyum sonuç
Eki Görüntüle 3240632
ayni ben arabayi ne kadar uzaga park edersem o kadar yuruyorumTek yürüdüğüm yer 400 mt araba sonra 100 mt okulun jci dönüşte 100 mt yine aynı olaylar
canim sıkılasmam lazim sekeri bırakmaya çalışıyorum göbeğim öyle böyle değil korse takmadım cıvık cıvıkMuho aslında boya göre çok çok kilon yok maşallah
hosbuldum canim bu tartımib uygulaması:)hosgeldin mihittin buna nasil bakacazuygulama adi nedirc
Yahu tam bir saat yürüdüm 360 adım gösteriyor
Bu chonun uygulaması değil ya chocum link atarmisin sana zahmet boşuna gitti benim 1 saat
Benim telefonum bu sürüme uygun degilmisStep Counter - Pedometer - Apps on Google Play
Daily step counter, Free Pedometer & Easy ð¥Calorie Counter help Lose Weightplay.google.com
Buraya sağlık bölümünden kilonu gir canım yaktigin kalori de kiloya göre değişiyor çünkü
Allah Allah benimki de eski telefon bu arada. Diğer uygulamalara bir bak canım ekran kapandığı anda saymayı durdurmuş demek ki. Sürekli devam edeni de vardır denemek lazım. Ben öyle yapa yapa bunda karar kılmıştımBenim telefonum bu sürüme uygun degilmis
Sabah eşim kıymalı börek aldı demiştim ya birazcık yemiş olabilirimİnsallah bugün de kaçamak yapmissinizdir
Malum alışma şeyi yapıyoruz beni yalnız bırakmazsınız diye umuyorum
O sayılmaz başka yapcan miSabah eşim kıymalı börek aldı demiştim ya birazcık yemiş olabilirimama naptım 2 saat yürüyüp hiç yaşanmamış saydım
Boşuna gitmez ya, yağlar ermiştir adımlar sayilmasadaBu chonun uygulaması değil ya chocum link atarmisin sana zahmet boşuna gitti benim 1 saat
Boşuna gitmez ya, yağlar ermiştir adımlar sayilmasada
Demek ortak ariyosun ahahahO sayılmaz başka yapcan mi
Bebe var bende havalar ısınsa çıkarım da işte buz gibi oldu geri