- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.941
Devir artık bulduğunu alma devri vallaAynen bende kendime sinir oluyorum ya
Evde var diye diye hepsini kaçırdım
aksamdan kalmis kozlenmis sogan ile biber salatasikahvaltimi oglen yaptim Eki Görüntüle 3240624 simdiue kadar 1.5litreyi gectim suda
birazdan kahve icecegim insallah sekersizicemezsem dokerim
Afiyet olsunkahvaltimi oglen yaptim Eki Görüntüle 3240624 simdiue kadar 1.5litreyi gectim suda
birazdan kahve icecegim insallah sekersizicemezsem dokerim
Bencede bunu al uçuk fiyatlılara gerek yokBen cumayı bekleyip bunu alayım o zaman ramazanda tartılmıştım en son belki cumaya kadar tartılmazsam aklımda hep o kilo kalır cuma bana etkili olur yaaa
Allah askina ben durumu silerdim bura daha feci silinmiyor da
Ben yürüyemiyorumCanımcımlar günlük yürüyüş sayısı belirleyelim mi ?????
Ahahahah burda da silinir ay ama buraya atıyorum orası ortalıkAllah askina ben durumu silerdim bura daha feci silinmiyor da
Tek yürüdüğüm yer 400 mt araba sonra 100 mt okulun jci dönüşte 100 mt yine aynı olaylarCanımcımlar günlük yürüyüş sayısı belirleyelim mi ?????
Amaaaaaaan nasıl olacak ya bu işTek yürüdüğüm yer 400 mt araba sonra 100 mt okulun jci dönüşte 100 mt yine aynı olaylar
Muho aslında boya göre çok çok kilon yok maşallah170 boyum sonuç
Eki Görüntüle 3240632
26 Eylülde benim doğum günüm 94lüyümBenim doğum günümde24 u benim 17 si oğlumun. Senin kaçında
Afiyet olsun soda iç,yeşil çay iç olmazsa ara öğün yapma zaten aksama ne kaldıKızlar çok sağlıklı Bi kahvaltı üzerine mevlitte pilav ve tatlı yedim maalesef ama yola devam
Evet sadece soda içeceğim akşama da hafif Bi öğün yapacağım. Bugün kocamın doğum günü pasta alacam ona ama yemicem kararlıyım sadece Bi çatal göz hakkı alırımAfiyet olsun soda iç,yeşil çay iç olmazsa ara öğün yapma zaten aksama ne kaldı