Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence menü paylaşmak zorunlu olsun kimse çok çok kaçamak yapmadım buna bende dahi 🤣🤣🤣🤣
Ya ben siteyi mesela çok aktif kullanamadığım için paylasamiyorum sürekli. Bir de menüm ayni oluyor genelde ufak tefek şeyler değişiyor. İstersem yaziyorum onu da bazen gerek duymuyorum. Kaçamak yaptigim bir şey olursa muhakkak yazıyorum ki unutmayaym onu kara bir leke gibi 😅 o yüzden mecburi tutmak istemiyorum kimseyi ama siz bilirsiniz çoğunluk ne derse öyle yaparız.

Ya ben siteyi mesela çok aktif kullanamadığım için paylasamiyorum sürekli. Bir de menüm ayni oluyor genelde ufak tefek şeyler değişiyor. İstersem yaziyorum onu da bazen gerek duymuyorum. O yüzden mecburi tutmak istemiyorum kimseyi ama siz bilirsiniz çoğunluk ne derse öyle yaparız
Ben bazen yazıyorum yaaa buraya liste yediklerimdem kaçamak yapıp yazmayınca acayip hissediyorum kendimi 🥴 tabiki arkadaşlar kendileri biler bu sadece benim küçük düşüncemdi

Ben bazen yazıyorum yaaa buraya liste yediklerimdem kaçamak yapıp yazmayınca acayip hissediyorum kendimi 🥴 tabiki arkadaşlar kendileri biler bu sadece benim küçük düşüncemdi
Bende kaçamaklarimi muhakkak yazıyorum. Ama diyetin dışına cikmadiysam tek tek yazmıyorum sürekli. Yazan da iyi yapıyor bu arada ne yediğini unutmaz kalori hesabını falan yapar

Bende kaçamaklarimi muhakkak yazıyorum. Ama diyetin dışına cikmadiysam tek tek yazmıyorum sürekli. Yazan da iyi yapıyor bu arada ne yediğini unutmaz kalori hesabını falan yapar
Kalori muhabbeti benim çok kafamı karıştırıyor oturmadı bir türlü kafama yediklerim tam detaylı çıkmıyor aramalarda sonra fazla eksik oluyor acayip bişi zamanla oturur sanırım oda

Bebişim sen kilo almamışsin ki neden kızıyorsun kendine.
Sen hergun yaz menunu bana bende sana yazayım birbirimize bakıp eksiltiriz yemekleri.
Aksam yemeğini bırakıyorum deme en azından salata ekmeksiz çorba ye.
Gece yoğurt kürü yap çok faydalı gerçekten içine limon ve çok az karabiber katabilirsin.

Bebişim sen kilo almamışsin ki neden kızıyorsun kendine.
Sen hergun yaz menunu bana bende sana yazayım birbirimize bakıp eksiltiriz yemekleri.
Aksam yemeğini bırakıyorum deme en azından salata ekmeksiz çorba ye.
Gece yoğurt kürü yap çok faydalı gerçekten içine limon ve çok az karabiber katabilirsin.
Akşamları ekmek yemem ben canım sulu yemek yaparsam çok çok az suyundan koyarım kendi tabağıma salata vazgeçilmezim zaten hele ki yeşil salata bol limon ve zeytinyağı açıktım galiba ben 😋

Akşamları ekmek yemem ben canım sulu yemek yaparsam çok çok az suyundan koyarım kendi tabağıma salata vazgeçilmezim zaten hele ki yeşil salata bol limon ve zeytinyağı açıktım galiba ben 😋
Canim diyetisyen özellikle uyarıyor yemeklerin suyunu yemeğin diye.
Tüm gaz suyunda 2-3 kaşık susuz yemek ye.
Bak farkı goreceksin bir hafta dene.

Kalori muhabbeti benim çok kafamı karıştırıyor oturmadı bir türlü kafama yediklerim tam detaylı çıkmıyor aramalarda sonra fazla eksik oluyor acayip bişi zamanla oturur sanırım oda
Kalori hesabına ben devam ediyorum hâlâ neyi karıştırdı kafanı
Mesela bana 1300 kalori verdi diyetisyen kilo vermem için biraz altına dusmem gerekiyor
1100 ile kapatmaya çalışıyorum günü
Mesela biz peynirin kaç Gr olduğunu bilmiyoruz ama tahminen ince dilim yedik diyelim 50 Gr yaziyorum bende.
Bir domates bir yumurta yazp işaretliyoruz.

Kızlar kahvaltı kısmında o enerjiyi nasıl buluyorsunuz ya :KK43: sabahları günün en sevdiğim saatidir o ayrı ama her gün domates keseyim biber doğrayayım yumurta haşlayayım yapamıyorum ben pes ediyorum sonra. Aralıklı oruç mu denesem ben de kahvaltıyı atlamış olurum 🥲
Bende bazen kahvaltı yapmıyorum. Olur bence bir dene istersen. Eksiye de düşmüşsün bu hafta 😘

Kızlar kahvaltı kısmında o enerjiyi nasıl buluyorsunuz ya :KK43: sabahları günün en sevdiğim saatidir o ayrı ama her gün domates keseyim biber doğrayayım yumurta haşlayayım yapamıyorum ben pes ediyorum sonra. Aralıklı oruç mu denesem ben de kahvaltıyı atlamış olurum 🥲
Orange ben zaten çok geç uyanıyorum ama yine enerjim sıfır.
Kendime gelmem en az 45 dk.
Çayı demliyorum 5-10 dk sonra yumurta hasliyorum.
Yumurta haslanirken sofra kuruyorum.
Biberi kozluyorum ben sade biber yemeği sevmiyorum.
Birde ben 2 öğün yiyorum öğlen kahvaltı akşam yemek.

Orange ben zaten çok geç uyanıyorum ama yine enerjim sıfır.
Kendime gelmem en az 45 dk.
Çayı demliyorum 5-10 dk sonra yumurta hasliyorum.
Yumurta haslanirken sofra kuruyorum.
Biberi kozluyorum ben sade biber yemeği sevmiyorum.
Birde ben 2 öğün yiyorum öğlen kahvaltı akşam yemek.
Ben 7 gibi uyanıyorum cemos, kahvaltıyı atlama kısmından o yüzden emin olamıyorum çünkü öğle yemeğini de yiyemiyorum, kahvaltıyı da yiyemezsem 1 öğünüm kalıyor 😅 benim aldığım kalorilerin çoğu sabahta çünkü kahvaltı hazırlamaya üşendiğim için bi şeyler atıştırıp duruyorum. Bi düzene oturtmam lazım onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X