Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın hanımlar. Dünkü koşturmaya rağmen yine de diyetimi ihmal etmedim. Sabah erkenden güzel kahvaltımı yapıp göreve gittim. Poğaça geldi falan yemedim. Sandviç de istemedim. Yanımda çavdar ekmekli beyaz peynirli tostum vardı. Akşamüstü onu yedim ayranla. Gece geç döndüm canım yemek istememişti çok yorgundum. Bir elma yedim meğer açmışım ama bastırdı. Sonra uyudum. Bugün her yerim ağrıyor. Sesim kısılmış. Yine diyetten ödün vermedim ama kahvaltıma iki yumurta ekledim, az peynir, 4 zeytin, roka domates salatalık ve açık çay kahvaltim böyle. Öğleden sonra da filtre kahve ve az kuru yemiş yiycem. Akşama etli bezelye düşünüyorum pilavsiz 3-4 kaşık yerim (eşim yoğurt alırsa yaninda yoğurtlu semizotu yaparım. ) Planım böyle.

Benim eksim yok fazlam bile var yazıyım mı chocom yoksa eksildigimizde mi yazcaz

Tabi ki yedim.........

Sabah tartilmadım hay Allah. Şimdilik sana öpücük atayım yarın tartılırım

Sabah paylaşmıştım çoko, 56.6'yım ben

Öpüyorum hizum öyle bir hafta sonu geçirdim ki her yerim ağrıyor bir türlü dinlenemedim
Ben sandık görevlisiydim. Yetmedi sandığı teslime de gittim başkanla. Sen git ben hallederim dedi. Ama küçük bir sorun vardı. Taksi bulamadım. Bir de eve yürüyerek döndüm. Sonra baktım ki eşim çocuklarla evin altını üstüne getirmiş hâlâ sinirlerim gergin. O kadar yorgunum ki kızamıyorum da. Bunun kavgasını sonra yapacağım

Kızlar nerelerdesiniz ben elendim bide yarın tartı günü

Bende resim attım etiket yapmayı unuttum çok acayip gergin ve sinirli bi hafta oldu nerdeyse benim için

Bende resim attım etiket yapmayı unuttum çok acayip gergin ve sinirli bi hafta oldu nerdeyse benim için
Bakıp bulmam lazım canım müsait olunca eski mesajlara dönücem. Etiket yapmayı unutmayın siteye bakamadigim zamanlar kısa da olsa geliyorum mesajlari okuyamıyorum. Etiket varsa bakıp listeyi güncelliyorum sadece

Bakıp bulmam lazım canım müsait olunca eski mesajlara dönücem. Etiket yapmayı unutmayın siteye bakamadigim zamanlar kısa da olsa geliyorum mesajlari okuyamıyorum. Etiket varsa bakıp listeyi güncelliyorum sadece
Sen uğraşma canım kırpıp atarım ben baya karışık geçti çünkü benim bu hafta en ideali bu Chocolita

Eklentiler

• IMG_20230515_122229.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 25
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…