- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
UmarımEvet efenim ilk kiloma dönmüşüm almışım bu hafta umarım regldendir
harikasin minik :)basladigimiz hafta 89.1 dim
gecen hafta 89.4 +300 le geldim
spor yapmiyorum hala. sadece beslenme duzeni degistirdim
sonucEki Görüntüle 3247665
Benim eksim yok fazlam bile var yazıyım mı chocom yoksa eksildigimizde mi yazcazGünaydın arkadaşlar. Haftasonu çok yoğun geçti siteye bakamadım. Bugün tarti günümüz. Tartilanlar beni etiketleyerek paylaşabilir. İnşallah eksili bir hafta olmuştur. Ben regl oldum üstüne iki kere misafir ağırladım. Tartı da 300 gram eksim var bu hafta. Ona da şükrediyorum
Tabi ki yedim.........Merhaba kızçeler, anneler gününüz kutlu olsunBen daha 2 saat önce kahvaltı yaptım,dün kılıktan çıkmış gibi yediğim için ancak acıkmıştım. Neyse..
Kahvaltım
1 dilim tb ekmeği
1 poğaça (ne gereği varsa)
Sahanda yarım yumurta
1 zeytin
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi+bal karışımı
Domates/salatalık
1 ad burçağın fıstık ezmeli bisküvisinden
Akşam inşallah bir şey yemem
Sabah tartilmadım hay Allah. Şimdilik sana öpücük atayımGünaydın arkadaşlar. Haftasonu çok yoğun geçti siteye bakamadım. Bugün tarti günümüz. Tartilanlar beni etiketleyerek paylaşabilir. İnşallah eksili bir hafta olmuştur. Ben regl oldum üstüne iki kere misafir ağırladım. Tartı da 300 gram eksim var bu hafta. Ona da şükrediyorum
Sabah paylaşmıştım çoko, 56.6'yım benGünaydın arkadaşlar. Haftasonu çok yoğun geçti siteye bakamadım. Bugün tarti günümüz. Tartilanlar beni etiketleyerek paylaşabilir. İnşallah eksili bir hafta olmuştur. Ben regl oldum üstüne iki kere misafir ağırladım. Tartı da 300 gram eksim var bu hafta. Ona da şükrediyorum
Aynen eksi ye düştükçe yazalımBenim eksim yok fazlam bile var yazıyım mı chocom yoksa eksildigimizde mi yazcaz
Öpüyorum hizumSabah tartilmadım hay Allah. Şimdilik sana öpücük atayımyarın tartılırım
Yaa ekliyorum hemen canımSabah paylaşmıştım çoko, 56.6'yım ben
Ben sandık görevlisiydim. Yetmedi sandığı teslime de gittim başkanla. Sen git ben hallederim dedi. Ama küçük bir sorun vardı. Taksi bulamadım. Bir de eve yürüyerek döndüm.Öpüyorum hizumöyle bir hafta sonu geçirdim ki her yerim ağrıyor bir türlü dinlenemedim
Bayagi iyi vermişsin ya maşallah 58 den düşmüşsünSabah paylaşmıştım çoko, 56.6'yım ben
Bende 77.80 çiktım gecen haftadan 300 fazla :)Yaa ekliyorum hemen canımbakayım önce kaçmışsin
Kızlar nerelerdesiniz ben elendimbide yarın tartı günü
Bende resim attım etiket yapmayı unuttumGünaydın arkadaşlar. Haftasonu çok yoğun geçti siteye bakamadım. Bugün tarti günümüz. Tartilanlar beni etiketleyerek paylaşabilir. İnşallah eksili bir hafta olmuştur. Ben regl oldum üstüne iki kere misafir ağırladım. Tartı da 300 gram eksim var bu hafta. Ona da şükrediyorum
Bakıp bulmam lazım canım müsait olunca eski mesajlara dönücem. Etiket yapmayı unutmayın siteye bakamadigim zamanlar kısa da olsa geliyorum mesajlari okuyamıyorum. Etiket varsa bakıp listeyi güncelliyorum sadece
Bende resim attım etiket yapmayı unuttumçok acayip gergin ve sinirli bi hafta oldu nerdeyse benim için
Sen uğraşma canım kırpıp atarım ben baya karışık geçti çünkü benim bu hafta en ideali buBakıp bulmam lazım canım müsait olunca eski mesajlara dönücem. Etiket yapmayı unutmayın siteye bakamadigim zamanlar kısa da olsa geliyorum mesajlari okuyamıyorum. Etiket varsa bakıp listeyi güncelliyorum sadece
Vaaaavvvvv çok iyiYaaa cok mutluyumgeçen hafta 91.35 dim. Bu haftayi cok iyi geçirdim sözümü tuttum Buda tartıya yansimasi. Chocolita