afiyet olsun bibimBende kepekli yağsız tostumu yiyorum yaninda minicik bir salatalikla
niye bir rendeye bu kadar para vereceksin ki . bana fazla geldiHanımlar konu açtım ama gören pek olmadı. Bu rendeyi almak istiyorum. Türkiyede 5 bin amazonda kargoyla 2 bin oluyor lakin kullanışlımı ? Bile gören yorum yapsın lütfen
Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus Elektrikli Parçalayıcı, 200 watt
minik sana özelden bişey sorcam fikir istiyorum..2 gun cok yogundum giremedim birazdan tartilip gelecegim :)
Daim olsun minikbasladigimiz hafta 89.1 dim
gecen hafta 89.4 +300 le geldim
spor yapmiyorum hala. sadece beslenme duzeni degistirdim
sonucEki Görüntüle 3247665
Benimde okurken o dikkatimi çekti
tesekkur ederim benim bekentim daha fazlaydi aslindaDaim olsun minikeksilerin bol olsun
Olsun bu da başlangıç sayılır... İnanmak yolun yarısı ise bizde sirkelenip kendimize gelelim... Benim kendime dair hiç inancim yoktu bile ama azdan az çoktan çok gidiyor bazen azim daima bizimle olsuntesekkur ederim benim bekentim daha fazlaydi aslinda
Evet yoğurtla falan :) bu sana otomatik mi yemek çıkariyor ki sen yediğini yazsan
Seçtiğim plana göre haftalık öneri veriyor ya bana da iyi oluyor yemek tavsiyesi gibi ama haşlanmış nohut yiyemem dümdük farklı bi şey yaparımEvet yoğurtla falan :) bu sana otomatik mi yemek çıkariyor ki sen yediğini yazsan
baharatla guzel olur orange benim oglan haslanmis nohutu cere gibi yiyoe bazen kimyon dokuyor ustune cok guzel oluyormusSeçtiğim plana göre haftalık öneri veriyor ya bana da iyi oluyor yemek tavsiyesi gibi ama haşlanmış nohut yiyemem dümdük farklı bi şey yaparım
Ben de airfryera attım geçen sarımsak tozu toz biber falan güzel oldu da yemek niyetine yiyemem yine de yabaharatla guzel olur orange benim oglan haslanmis nohutu cere gibi yiyoe bazen kimyon dokuyor ustune cok guzel oluyormus
Niye ya güzel oluyor yoğurt üstunede azcık salçalı naneli yağ yap mis gibi olurSeçtiğim plana göre haftalık öneri veriyor ya bana da iyi oluyor yemek tavsiyesi gibi ama haşlanmış nohut yiyemem dümdük farklı bi şey yaparım