- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 40
Benimde reglim gecede gelebilir sabahta 2 gün once banada bi geldiler ama gitti hafta sonlarını böyle gecirirsem ben beni kimse tutamazBana da bi rahatlık gelmişti ama 2 gündür gitti oregl yaklaşıyor ondan olabilir belki
Bana da bi rahatlık gelmişti ama 2 gündür gitti oregl yaklaşıyor ondan olabilir belki
Valla bibi maşallahı var geçen de dedim göstermiyorsun kilonuBenimde reglim gecede gelebilir sabahta 2 gün once banada bi geldiler ama gitti hafta sonlarını böyle gecirirsem ben beni kimse tutamazbugünde isoya diyorum niye zayıflamiyorum ya ben diyorum oda fazla kilon mu var diyor kilomun 77,5 olmadi dışında sorun yok ama tulum çok güzel oldu bee hele de 40 beden olmasi
Öyle deme o gün yesek de ertesi güne toparlıyoruz mutlaka. Komple bırakmak yok. Reglden böyle olduk bence. Zayıflayacağız fit olcazBende oldum olacağım baya şiştim birde çok kötü iştahım açıldı ya ben bu gidişle hiç zayıflayamayacağım
Regl dönemi 300 gram fazla hiçbir şey bibim haftaya kessssin eksidesin77.80 çıktım kızlar regl oldum tabi bide gecen haftadan 300 gram fazla
Senin topiğe nasıl işedim amaRegl dönemi 300 gram fazla hiçbir şey bibim haftaya kessssin eksidesin
regl şişkinlik ediyor bibi77.80 çıktım kızlar regl oldum tabi bide gecen haftadan 300 gram fazla
İnş. Kızlar memelerim bi şiştiler zaten göbeğimderegl şişkinlik ediyor bibi
bitince daha düşer :)
öle oluyor yaİnş. Kızlar memelerim bi şiştiler zaten göbeğimde
Bibim kahkaha attım yaaaa canımsın işe işe kaç sana serbestSenin topiğe nasıl işedim ama