- 18 Aralık 2018
- 2.413
- 8.461
Sabah kahvaltıyi da abartmayaydim iyiydiVaaaavvvvv çok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah kahvaltıyi da abartmayaydim iyiydiVaaaavvvvv çok iyi
Ben Sabah kahvaltısının ideal olduğunu düşünüyorum çünkü sabah çok önemli dirayetlik olarak dinçlik olarak ben de artık akşamları yemek yemeyi bıraktım yoksa bu gidişle kilo veremeyeceğimSabah kahvaltıyi da abartmayaydim iyiydi
Evet haklısın kilo vermek için akşamı azaltmak daha önemli. Cok kalori aldim ama gereksiz kalori yani simit kaymak bal vs akşam hafif yerim. Hatta bu hafta aralıklı oruç yapasim var bakalimBen Sabah kahvaltısının ideal olduğunu düşünüyorum çünkü sabah çok önemli dirayetlik olarak dinçlik olarak ben de artık akşamları yemek yemeyi bıraktım yoksa bu gidişle kilo veremeyeceğim
Yaa ekliyorum hemen canım bakayım önce kaçmışsin
Cok kullanisli olacagini dusunuyorum ama evet cok pahali. 2 bin bile cok geldi ki 5 bin verip nasil aliyorlar. Ben yurt disindan aldim.niye bir rendeye bu kadar para vereceksin ki . bana fazla geldi
Canım kilo şu an için sabit kalmış ama almamissin bu da güzel bir şey. Ben bu hafta mesela aldım mi acaba diye bayağı bir korktum çünkü misafir ağırladım çok da dikkat edemedim. Ama sürekli hareket halindeydim. Almamışım sonuçta güzel oldu. Sende eksiye düşünce listeye eklicemSen uğraşma canım kırpıp atarım ben baya karışık geçti çünkü benim bu hafta en ideali bu Chocolita
Maşallah cidden çok güzel vermissin böyle devam harikasınYaaa cok mutluyum geçen hafta 91.35 dim. Bu haftayi cok iyi geçirdim sözümü tuttum Buda tartıya yansimasi. Chocolita
Hiç yüzünü asma güzel bir eksi gördüm ben çok iyisin cemosumChocolita cikom yeni kilom 60.90
Bayağı iyi maşallah ekledim listeyeChocolita kilom 81,5 yaz:)
Ekledim listeye canım çok güzel sonuç yeni hafta bol eksili geçer inşallahChocolita
Çarşamba günü 98.4
Pazartesi sabah :97
Fark:1.4
Bugün piknikteyiz bol hareketli geçinmeye düşüyorum. Tatil havada güzel kalabalık.
Akşam görüşürüz
Çok doğru ben kaldırdım tartıyı gözümün önünden bu hafta akşam yemeğinide kaldırdım kendim içinKonuya ekledim kızlar şuraya da ilistireyim
Liste kuralları
1 haftadan önce tartılmak tehlikeli ve yasaktır (Motive öldürücü)
Menü paylaşımı zorunlu değil, tavsiyedir
Pazartesi sabahı tartı günüdür
Kilo da sabit kaldığınız haftanın bildirimini yapmak zorunlu değildir. Eksiye düştükçe güncellenir. Liste de kalıp kilonuzu takip etmiş olursunuz.
Tartı bildirimi yapacak olanlar beni etiketlemeyi unutmasın
Kilo değişimini görmediğim arkadaşlar beni etiket yaparsa iyi olur. Bugün çok az geri dönüş oldu. Kilo değişmemiş saniyorum benim gibi
Bence menü paylaşmak zorunlu olsun kimse çok çok kaçamak yapmadım buna bende dahiKonuya ekledim kızlar şuraya da ilistireyim
Liste kuralları
1 haftadan önce tartılmak tehlikeli ve yasaktır (Motive öldürücü)
Menü paylaşımı zorunlu değil, tavsiyedir
Pazartesi sabahı tartı günüdür
Kilo da sabit kaldığınız haftanın bildirimini yapmak zorunlu değildir. Eksiye düştükçe güncellenir. Liste de kalıp kilonuzu takip etmiş olursunuz.
Tartı bildirimi yapacak olanlar beni etiketlemeyi unutmasın
Kilo değişimini görmediğim arkadaşlar beni etiket yaparsa iyi olur. Bugün çok az geri dönüş oldu. Kilo değişmemiş saniyorum benim gibi
Aralıklı oruç nasıl yapmayı planlıyorsunEvet haklısın kilo vermek için akşamı azaltmak daha önemli. Cok kalori aldim ama gereksiz kalori yani simit kaymak bal vs akşam hafif yerim. Hatta bu hafta aralıklı oruç yapasim var bakalim
Migim nereye gidiyorsun sen Rami ye mibugün pazara gittim ucuzbişi bulamadim.
geçen hafta daha güzel kumaşlar vardir.
bugün hiç bişey almadan çıktım işe geldim..
havada çok sicak güneş başıma vurdu valla
Limon ekleyebilirsin canımÇok doğru ben kaldırdım tartıyı gözümün önünden bu hafta akşam yemeğinide kaldırdım kendim için
.birşey soracağım yoğurt kürü yapıyorum sadece yoğurt ve pul biberli başka ne ekleyebilirim içine daha etkili olması için geçen sefer 1 gün denedim rahatsız oldum ama etkisini Gr da fark etti baya yeniden başlamak istiyorum
Rami??Aralıklı oruç nasıl yapmayı planlıyorsun
Migim nereye gidiyorsun sen Rami ye mi
Bugün pazartesi ve İst sosyete pazarı var ya kumaş falan deyince aklıma orası geldiRami??
öğlen Pazara gittim :)