Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu uygulama eğer kadınlar için egzersiz uygulamasıysa challange kısmı var. Kendinle yarışıyorsun. Plank, squat, şınav challengleri var. Bence dene.
Yağ yakıcı egzersizler olanı indirmişim ama benzer logolu birkaç uygulama vardı dediğin onlardan biri galiba, onu da indireyim. Favori şeyim kendimle yarışmak, yenicem o yosmayı

Kaldırdım şimdi. Umarım güzel günler yakın olur

Yağ yakıcı egzersizler olanı indirmişim ama benzer logolu birkaç uygulama vardı dediğin onlardan biri galiba, onu da indireyim. Favori şeyim kendimle yarışmak, yenicem o yosmayı
Evet logolar genelde aynı. Benimki şu

Bunda başlangıç, orta ve ileri düzey planlar da var. Bana daha kapsamlı geldi.

Canım sabah acımıyorsan yemesen Öglende iyice beslensen nasıl olur erken işe gidiyorsan sabah acıkmazsın.

Canım sabah acımıyorsan yemesen Öglende iyice beslensen nasıl olur erken işe gidiyorsan sabah acıkmazsın.
İse erken gittigim icin acikiyorum sabah ya once boyle degildim oglen tek yiyordum ama artik cok yoruluyorum sabah 6 da uyanik olunca sigarada iciyorum oglene kadar dayanamam

Gunaydinnn kızlar
Şimdi kahvaltı hazırlamaya baslicam ama canım bugün hiç bişey istemiyor.
2 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
İnce dilim beyaz peynir
Siyah çay.

Bugün temizlik yapicam biraz hareket etmiş olurum diye umuyorum

Novaa kahvaltin tam kararında canım

M -Murphy canım simit yeme ya kalorisine baktın mı hiç gerek yok
Açma poğaça ve simit de yağ çok fazla.
Onun yerine 2 dilim tam buğday ekmeği ye bir fazladan haşlanmış yumurta ye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…