Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Millet tutunca kilo veriyor ben olduğum yerde sayıyorum destek almadan yapamayacağım sanırım pazartesi bir diyetisyen ile görüşeceğim ben tek başına ne kadar çabalasam boş bugün hiç keyfim yok....

#üzgünbigünaydın🥺🥺🥺 106'ken 107 nedir yaa
İnsulin direncin olabilir mi? Varsa ilaç kullanınca kilo verebilirsin.

Eklentiler

• IMG_20230513_104950.jpg
    IMG_20230513_104950.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20230513_104932.jpg
    IMG_20230513_104932.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20230513_104907.jpg
    IMG_20230513_104907.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba sevgili kadınlar bu hafta reglim geciktiği ve canıma okuduğu için ne doğru düzgün diyet yaptım ne de enerji bulup siteye girebildim. Nasılsınız neler yaptınız? Çok fazla geçmiş var okuyamadım.
İyiyiz. Çoğumuz bu hafta regl olacağız. Pazartesi günü tartısında + çıkacağız büyük ihtimalle bu sebeple.
Yine çoğumuz yemememiz gereken şeyler yedik ve almamız gerekenden çok düşük kaloriler aldık Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne hariç 😂 Onun uygulaması 2400 kalori alacaksın demiş o da o kaloriyi doldurmaya çalışmış hep. Neyseki bize sordu ve no no nooo dedik.
Durum bu.

İyiyiz. Çoğumuz bu hafta regl olacağız. Pazartesi günü tartısında + çıkacağız büyük ihtimalle bu sebeple.
Yine çoğumuz yemememiz gereken şeyler yedik ve almamız gerekenden çok düşük kaloriler aldık Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne hariç 😂 Onun uygulaması 2400 kalori alacaksın demiş o da o kaloriyi doldurmaya çalışmış hep. Neyseki bize sordu ve no no nooo dedik.
Durum bu.
Ay bu hafta neler yemedim ki bende 🙄 bu hafta herkes kendisini toparlasın o zaman öyle regl olduk saldık sonra daha çok saldık olmayalım. Regli biten sağlıklı beslenmeye geri dönüyor o zamannnn görlssss hemen evet diyin enerjimizi toplayalımm

Ay bu hafta neler yemedim ki bende 🙄 bu hafta herkes kendisini toparlasın o zaman öyle regl olduk saldık sonra daha çok saldık olmayalım. Regli biten sağlıklı beslenmeye geri dönüyor o zamannnn görlssss hemen evet diyin enerjimizi toplayalımm
Ben regl olana kadar hafif sporlar yapmaya devam edeceğim. Dün dünyaları yemek istedim ama kendimi tuttum. Zaten su topluyor bedenim bir de yağ toplamasın dedim. Reglden sonra muhtemelen eksileri göreceğiz zaten. Bence bu haftaki tartı sonucuna regli yakın olanlar üzülmesin.

Tabii ki salmayacağız.
Şekilli karın hakkımız seke seke yaparız. 💪💪💪

Ben regl olana kadar hafif sporlar yapmaya devam edeceğim. Dün dünyaları yemek istedim ama kendimi tuttum. Zaten su topluyor bedenim bir de yağ toplamasın dedim. Reglden sonra muhtemelen eksileri göreceğiz zaten. Bence bu haftaki tartı sonucuna regli yakın olanlar üzülmesin.

Tabii ki salmayacağız.
Şekilli karın hakkımız seke seke yaparız. 💪💪💪
Hafta artı görenler kesinlikle ciddiye almasın hatta mümkünse öyle bişey bu hafta regl olacaklar tartılmasın. Diyetisyen tartıları profesyonel cihazlar vücuttaki yağ ve ödem oranını mükemmel hesaplıyor. Fakat regl ödemi vücutta karın bölgesi odaklı ve hormonal ödem yaptığı için bu cihazlar bile inanılmaz yağ artışları gösterebiliyor. Bir keresinde yağdan 4 kg aldığımı söylemişti tartı tabii ertesi hafta da yağdan 4 kg verdiğimi. Bu artılar doğru değil sevgili kadınlar bunlara takılmayın.

Artemissisipi Artemissisipi iradeni çoook takdir ettim benim mental olarak sağlıklı hissetmediğim bi sürece döndüğü için yedim gitti yedim gitti. Ama günde en az 15K adım atıp telafi etmeye çalıştım. Bugün regl oldum artık buralardayım, size destek ve motivasyona geldimmmm.
Göbek yağı kaderimiz değil aşkolar 💪

İnşallah öyledir pes etmek istemiyorum gerçekten.. tartı işi kötü oldu bana sürekli tartılıp duruyorum
Gozunun onunden kaldir. Haftalik cikar. Ben kullanmadigim odada biseyn altina kaldirdim. Gecen hafta c tesi aksam tok tartilmistim.Bugun ac karna tartildim 1 kg eksim gordum ama aclik tokluk farki galiba.Hic diyet yapmadim bu hafta duzensiz yedim ustelik.

Merhaba sevgili kadınlar bu hafta reglim geciktiği ve canıma okuduğu için ne doğru düzgün diyet yaptım ne de enerji bulup siteye girebildim. Nasılsınız neler yaptınız? Çok fazla geçmiş var okuyamadım.
Ayni durumdayimm bende geciktim ve cok enerjisizdm. hic diyet yapmadim 🥺

Hafta artı görenler kesinlikle ciddiye almasın hatta mümkünse öyle bişey bu hafta regl olacaklar tartılmasın. Diyetisyen tartıları profesyonel cihazlar vücuttaki yağ ve ödem oranını mükemmel hesaplıyor. Fakat regl ödemi vücutta karın bölgesi odaklı ve hormonal ödem yaptığı için bu cihazlar bile inanılmaz yağ artışları gösterebiliyor. Bir keresinde yağdan 4 kg aldığımı söylemişti tartı tabii ertesi hafta da yağdan 4 kg verdiğimi. Bu artılar doğru değil sevgili kadınlar bunlara takılmayın.

Artemissisipi Artemissisipi iradeni çoook takdir ettim benim mental olarak sağlıklı hissetmediğim bi sürece döndüğü için yedim gitti yedim gitti. Ama günde en az 15K adım atıp telafi etmeye çalıştım. Bugün regl oldum artık buralardayım, size destek ve motivasyona geldimmmm.
Göbek yağı kaderimiz değil aşkolar 💪
Benim değil de daha çok gökyüzünün iradesiydi 😂😂 gün boyu yağmur yağdı yoksa amaaan canım yürür yakarım nolacak deyip yerdim. Benim de mental olarak sağlıklı olduğum pek söylenemez. Hatta bence biraz sıyırdım ama çaktırmıyorum çok. 😂😂 Olsun o kadar.

Günaydın hanımlar. Gerçi uyanali çok oldu da yeni girebildim. Efendim uzun aradan sonra yeniden tartıldım. En son tartılışım iki hafta kadar önceydi ve 66 civarı çıkmıştım. Bugün 65'i gördüm. Ama biliyorsunuz çok dikkat edememiş kaçamaklar yapmıştım. Pazartesiden sonra daha sıkı bir diyet ve egzersiz planına girmeyi düşünüyorum. Bugün kahvaltısını sağlam yaptım ama 🙈 ohom neyse neyse olacak hissediyorum.

Eki Görüntüle 3247010

6 dakikalık egzersiz yaptım :KK70: Ama gün içinde 0 hareket eden biri olarak başlangıç için iyi benim için
Günlük takip et uygulamayı. Zaten bir süre sonra buna ek bir şeyler yapmak isteyeceksin kendiliğinden çünkü kesmeyecek seni. Bağımlılıktan bahseder gibi oldu ama öyle 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X