Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bazal baktim dün 1561 cikardi sitenin biri farkli bi siteden daha baktim 1580 dedi bunun ustune cikmamam gerekiyor yani dimi

bazal baktim dün 1561 cikardi sitenin biri farkli bi siteden daha baktim 1580 dedi bunun ustune cikmamam gerekiyor yani dimi
1500 kalori genelde miniğim.
Biz bu 1500 kaloriyi alırsak genelde sabit kalıyoruz.
O yüzden 1200-1300 kalori alıp bitiriyoruz günü

Kahvaltıyı aslında böyle yapıyorum diğer öğünler hafif ve ekmesiksiz geçiştiriyorum yinede olmaz mı
Öyle olmuyor canım.
Günde 2-3 dilim tam buğday ekmeği yiyorum desen tamam.
Kahvaltıda 2 dilim ye diğer öğünlerde yeme sıkıntı yok
Ama simit beyaz un,susam ve gramaj olarak ağır karbonhidrat.
Yağ alimin ve karbonhidrat alimin fazla oluyor.
Sen beni dinle simit yeme belki ayda 1-2 kez yarım yersin ama biraz kilo verelim sonra.

Tamamdır canım sağol simite elveda ozaman

Selam kızlar yine çok kötü beslendim =(

Dün gece akşam yemeğini poğaçadan yemedim diye bugün kendime 2 poğaça yeme hakkı vermiştim ki sabah yedim. Şimdi çok acıktım diye yine 2 tane yedim =((( İnternetten baktım bi poğaça (ev yapımı) 150 kalori falan bugün 600 kalorim 4 ad buna gitti. Karbonhidratta cabası ve şu an 1 tane daha yememek için zor tutuyorum kendimi. Yanlışım şu ki bi ara öğün yapmalıydım. Normalde idare ederdim ama özel dönemimde kahramanlığa gerek yokmuş

"Akşam yemeğini geçiştirdim ayrıca poğaçadan yemedim diye..." olacaktı. Sinirden işte..

bebisim insan gibi yemek yiyen birisin ben normal bi insanjn 3 kati yemek yiyen bir insanim 2000 kalori bile bana kilo verdirebilir
1500 kalori genelde miniğim.
Biz bu 1500 kaloriyi alırsak genelde sabit kalıyoruz.
O yüzden 1200-1300 kalori alıp bitiriyoruz gü

Öğle vakti kahveyle bir adet 40 gramlık cezerye yedim.
Yetti mi yetmedi tabii ki.
Az önce bir kase sütlaç yedim.

Bir saate de akşam yemeğini yerim. Bence bu sütlacın yarı kalorisini yemek kuyruğunda yarım saat-kırk dakika bekleyerek yakarım ya. Acaba ayakta beklemek kalori yaktırıyor mu?

Benim de fatsecret uygulamasında 1600 çıktı. Şimdi bu 1600 çıktı ya kaçamak yapsam diyorum bakıyorum bir sürü kalori vazgeçiyorum

Bugün simit günüydü heralde amacım evde sağlıklı beslenmekti ama ablamla çarşıya çıktık kahvaltı yapmadan çıktım

Yarım simit
Yarım ekmek et döner
Ayran

Bunları yedim

Saat 20.00 dan sonra benim oruç başlıyor canım o kadar çok dışardan bişey yemek istiyor zor tutuyorum kendimi. Ton balığı salatası yapıp yiycem inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…