- 8 Nisan 2017
- 56.778
- 297.310
bazal baktim dün 1561 cikardi sitenin biri farkli bi siteden daha baktim 1580 dediİyiyiz. Çoğumuz bu hafta regl olacağız. Pazartesi günü tartısında + çıkacağız büyük ihtimalle bu sebeple.
Yine çoğumuz yemememiz gereken şeyler yedik ve almamız gerekenden çok düşük kaloriler aldıkTenceresiz kaldim anne hariç Onun uygulaması 2400 kalori alacaksın demiş o da o kaloriyi doldurmaya çalışmış hep. Neyseki bize sordu ve no no nooo dedik.
Durum bu.
himm o zaman bilemedim burda benden daha bilgili hstunlar var onlar yazsin fikriniKahvaltıyı aslında böyle yapıyorum diğer öğünler hafif ve ekmesiksiz geçiştiriyorum yinede olmaz mı
1500 kalori genelde miniğim.bazal baktim dün 1561 cikardi sitenin biri farkli bi siteden daha baktim 1580 dedibunun ustune cikmamam gerekiyor yani dimi
Öyle olmuyor canım.Kahvaltıyı aslında böyle yapıyorum diğer öğünler hafif ve ekmesiksiz geçiştiriyorum yinede olmaz mı
Gunaydinnn kızlar
Şimdi kahvaltı hazırlamaya baslicam ama canım bugün hiç bişey istemiyor.
2 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
İnce dilim beyaz peynir
Siyah çay.
Bugün temizlik yapicam biraz hareket etmiş olurum diye umuyorum
Novaa kahvaltin tam kararında canım
M -Murphy canım simit yeme ya kalorisine baktın mı hiç gerek yok
Açma poğaça ve simit de yağ çok fazla.
Onun yerine 2 dilim tam buğday ekmeği ye bir fazladan haşlanmış yumurta ye.
"Akşam yemeğini geçiştirdim ayrıca poğaçadan yemedim diye..." olacaktı. Sinirden işte..Selam kızlar yine çok kötü beslendim =(
Dün gece akşam yemeğini poğaçadan yemedim diye bugün kendime 2 poğaça yeme hakkı vermiştim ki sabah yedim. Şimdi çok acıktım diye yine 2 tane yedim =((( İnternetten baktım bi poğaça (ev yapımı) 150 kalori falan bugün 600 kalorim 4 ad buna gitti. Karbonhidratta cabası ve şu an 1 tane daha yememek için zor tutuyorum kendimi. Yanlışım şu ki bi ara öğün yapmalıydım. Normalde idare ederdim ama özel dönemimde kahramanlığa gerek yokmuş
1500 kalori genelde miniğim.
Biz bu 1500 kaloriyi alırsak genelde sabit kalıyoruz.
O yüzden 1200-1300 kalori alıp bitiriyoruz gü
Bunun altına çok fazla inmemen gerekiyor. Üstüne çıkabilirsin spor yaparsın.bazal baktim dün 1561 cikardi sitenin biri farkli bi siteden daha baktim 1580 dedibunun ustune cikmamam gerekiyor yani dimi
Benim de fatsecret uygulamasında 1600 çıktı. Şimdi bu 1600 çıktı ya kaçamak yapsam diyorum bakıyorum bir sürü kalori vazgeçiyorumbazal baktim dün 1561 cikardi sitenin biri farkli bi siteden daha baktim 1580 dedibunun ustune cikmamam gerekiyor yani dimi
Sabah kahvesine hindistan cevizi yağı katınca metabolizmayı çalıştırıp yağ yaktırıyormuş diyollaaaEki Görüntüle 3247081
Tarçınlı türk kahvesi deniyoruuuz