Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Millet tutunca kilo veriyor ben olduğum yerde sayıyorum destek almadan yapamayacağım sanırım pazartesi bir diyetisyen ile görüşeceğim ben tek başına ne kadar çabalasam boş bugün hiç keyfim yok....

#üzgünbigünaydın 106'ken 107 nedir yaa

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-13-09-30-40-75_2ee50621ac4142d4fd4d8787f821e000.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 34
Olsun canım hiç üzülme ve bence bırakma başka bir rahatsızlıgın varmı?
İnsülin direnci, Pkos haşimoto gibi

Günaydın kızlar sabah 1 simit, beyaz peynir domates salatalık yeşil zeytinle güne başladım hadi bakalım :)
kimse yazmadan ben yazayim simitin uerini baska biseyle doldur bence simit bayagi kalorili :)

onun uerine daha fazla domates salatalik yiyebikrisin mesela ama yerini doldurmaz biliyorum

Günaydin çıtır kızlar.
Ben ne diyetteyim ne değilim ne olduğum belli değil cok düzensizim . Ben sabah 6 da uyaniyorum ise giderken.Kahvalti ve ogleni diyete gore cok az yedigimde aksam abrtyorum asiri yiyorum cok acikiyorum.Kahvaltıyı sıkı yapacam artık. Aksamları acikmiyorum o zaman. Gun icinde hafif seyler. Onemli olan aksam bana.En hareketsiz zamN çunku . Yatiyorum.Gun icinde hareket halindeyim hep.Ki oglen yuruyus de yapiyorum. O yuzden kahvaltilarimi diyetsiz yapacam :)

Bende aynı düşüncedeyim

diyete uydugun vermeye basladigin zamanlar tartida bir iki kilo fazla gorunursun diye biliyorum ben.

kimse yazmadan ben yazayim simitin uerini baska biseyle doldur bence simit bayagi kalorili :)

onun uerine daha fazla domates salatalik yiyebikrisin mesela ama yerini doldurmaz biliyorum

Kahvaltıyı aslında böyle yapıyorum diğer öğünler hafif ve ekmesiksiz geçiştiriyorum yinede olmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…