- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.453
Kaç kilo vereceksiniz? Biz kilo verme sonrası koruma için de burada olacağız.Selam kizlar ben kisa sureligine burdayim bi kac kilo verip gidicemkatilabilir miyim ben de
Tabi ki hoş geldinSelam kizlar ben kisa sureligine burdayim bi kac kilo verip gidicemkatilabilir miyim ben de
Yürü bee kim tutar biziKaç kilo vereceksiniz? Biz kilo verme sonrası koruma için de burada olacağız.
Hatta kilo verme sonrası kas güçlendirme, karın kası yapma gibi şeyler için de burada olacağız. Bir daha kilo almayıp fıstık gibi kalmak için burada olacağız.
PazartesiTartı günümüz hangi gün hanımlarbu hafta kacamakli oldu ama durmak yok yola devam
Hoşgeldin canımSelam ben geldim zayıflamak istiyorum zayıflatın beni lütfeenn :)
İsteğe göre Stan atıyor resim ben de atmadım ama kızlar atmıştı 1 2 kişiChocolita canım ben ilk başta yazdım ama seni etiketlemedim.
Bide tartılarımız resimlimi olmak zorunda?
Görmemiş olabilirim etiket olmayinca. Tekrar yazabilir misin sana zahmetChocolita canım ben ilk başta yazdım ama seni etiketlemedim.
Bide tartılarımız resimlimi olmak zorunda?
Plank ın incelme üzerine bi etkisi var mı?Günaydın kızlar. Sabah kahvemi içtim kahvaltımı yaptım.
İki adet üçgen peynir
1 yumurta
5 siyah zeytin
40 gram beyaz ekmek
Avuç içi kadar pide ekmeği
Ben gidemem. Bir çadır olsa spor salonuna cevirebilirim aslında.
2400 kaloriyle ancak kilo alırsın bebeğim.
Nasıl hesapladın bilmiyorum ama günlük 1200ün altına düşme, 1500ün de üstüne çıkma. 1500 civarı kalori alırsan düzenli spor yapman lazım az da olsa.
Spor yaparak yağ yakmak için kalp atislarinizin hızlanıp yavaşlaması lazım. Bu yüzden set aralarına 30-40 saniye mola koyun.
Leslie falan yaparken kalp atışları o kadar yükselmez zaten yükseldiği noktalarda da düşeceği şekilde sonraki hareketi ayarlıyor Lesliecigim. Başka videolardan takip ederek yapıyorsanız zaten molalar vardır. Kendi başınıza yaparsanız da mola koyun işte.
Bu arada plank için bir uygulama indirdim, 20-30 saniyelik duruslarla başlayıp gün gün artırıyor. Play storedan bulursunuz kolaylıkla. Günlük 4-5 dakikalık bir şey ama kasları iyi çalıştırıyor biliyorsunuz. Direnciniz artar, kaslarınız güçlenir, vücut dengeniz iyileşir. Plank çeşitlerini deneyin denettirin.
Allahımmm nasıl güzel sözler bunlarKaç kilo vereceksiniz? Biz kilo verme sonrası koruma için de burada olacağız.
Hatta kilo verme sonrası kas güçlendirme, karın kası yapma gibi şeyler için de burada olacağız. Bir daha kilo almayıp fıstık gibi kalmak için burada olacağız.
Hoş geldinSelam kizlar ben kisa sureligine burdayim bi kac kilo verip gidicemkatilabilir miyim ben de
Bi poğaça fazla kaçmış eritirsin dışarda inşallahSabah bir kahvaltı yapmışım ki sormayın eltimin kızı gece bende kaldı
Sabah kahvaltı da
1 h.yumurta
3 4 adet küçük domates
1 dilim süzme peynir
Pogaça
2 dilim kepekli ekmek
1 fincan yeşil çay
1 fincan siyah çay
Sabah bunu yersen gerisi ne yemezsin demeyin (birazdan dışarı çıkacağım akşama kadar dışarıda olacağım bu sürede birşey yemeyeceğim ki yediklerim erisin) ondan bu kadar çok yedim
Benim bunu tatlı günümüz olarak okumam peki?Tartı günümüz hangi gün hanımlarbu hafta kacamakli oldu ama durmak yok yola devam
Şimdi benim gözüme de öyle ilişti kız bi an yanlış mı yazdım dedim pazartesi diyeBenim bunu tatlı günümüz olarak okumam peki?
Olmaz mı hiç, vücudu toparliyor kilo vermeseniz de incelmiş olursunuz ölçerseniz. Ama tabi günlük düzenli yapmak lazım.Plank ın incelme üzerine bi etkisi var mı?