Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi uygulama acaba o bende de varOlmaz mı hiç, vücudu toparliyor kilo vermeseniz de incelmiş olursunuz ölçerseniz. Ama tabi günlük düzenli yapmak lazım.
İnşallah bakalım denemeye devamİşe yarar canım uzun vadede eritiyor. Hatta kuzenim yoğurt zencefil zerdeçal yapıyordu yatmadan o daha etkili diyordu ama ben öğürmekten yiyemedim asla bana göre değil
Ben de tatlı günümüz yok diyecektim ki tartı olduğunu farkettim senin pazartesi cevabinla.Şimdi benim gözüme de öyle ilişti kız bi an yanlış mı yazdım dedim pazartesi diye Allah seni yaaa
Ben de tatlı günümüz yok diyecektim ki tartı olduğunu farkettim senin pazartesi cevabinla.
YohhhhTatlı günümüz yok mu
Ben arada bu uygulamayı kullanıyorum bi ara çok düzene oturtmuştum güzel işe yaramıştı o zamanlar
İndiriyorum şimdi30 gün Fit uygulaması var oda çok güzel
Pank egzersizi yazıyor. Play storedan indirdim. Sende de varmış zaten. Gün gün artarak devam etmesi ve bir plan olması güzel zaten.Hangi uygulama acaba o bende de var
Biz yiyip yiyip kaçırdım diyoruz genel olarak bir gün yok Kaçırmayalım tabi.Tatlı günümüz yok mu
Evet o zaman çok özenli kullandım ve çok etkisi olmuştuPank egzersizi yazıyor. Play storedan indirdim. Sende de varmış zaten. Gün gün artarak devam etmesi ve bir plan olması güzel zaten.
DökülBen bi şey yaptım
Çok bişi değil ya 1 tanecik simit yedim ama içime sinmeye sinmeye yedim
Biz yiyip yiyip kaçırdım diyoruz genel olarak bir gün yok Kaçırmayalım tabi.
Simit de yenir ama. Neyse. Bence bugün ekmek yemeyerek bunu karşılayabilirsin. Günlük ekmek ihtiyacını almışsın.Çok bişi değil ya 1 tanecik simit yedim ama içime sinmeye sinmeye yedim
Bende bi an öyle yazınca tatlı pasta börek yedin sandımÇok bişi değil ya 1 tanecik simit yedim ama içime sinmeye sinmeye yedim
Çok bişi değil ya 1 tanecik simit yedim ama içime sinmeye sinmeye yedim
Eman ekmek sevmiyorum zaten her gün 1 simit yiyip hiç ekmek yemesem oluyo mu hocamSimit de yenir ama. Neyse. Bence bugün ekmek yemeyerek bunu karşılayabilirsin. Günlük ekmek ihtiyacını almışsın.
Daha oralara geçmedim ama geçersem söylicem sözBende bi an öyle yazınca tatlı pasta börek yedin sandım
Sinmeyince kalorisi yarıya iniyomuş Karatay hocamız dedi...Sinmemesi önemli tabi bende yarım yedim bugün