Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin ciceklerim
Sabah 7 .30 da bir neskafe ictim. 9 da bir dilim ekmek bir dilim peynir uc bes zeytin yedim bir bardak cayla. Simdi yesilcay icecegim.
Bakalim cok bi duzen yapamiyorum ama
Hepimiz dört dörtlük diyet yapmıyoruz ki canısı tam oranlı olmasa da dikkat etmeye çalışıyoruz eskisi gibi savsaklayıp her önümüze geleni tüketiyoruz yani ben öyle yapmaya çalışıyorum
Aaaa midende sorun mu var ya da pul biberi mi çok koydun
1 tatlı kaşığı koydum bu bider bi kase de yoğurttu pek aram yok acıyla ondan sanırım ama işe yarar var bilgiler bakalım tatı gününe kadar gece yatmadan deneyeceğim

Günaydın kızlar. Sabah kahvemi içtim kahvaltımı yaptım.
İki adet üçgen peynir
1 yumurta
5 siyah zeytin
40 gram beyaz ekmek
Avuç içi kadar pide ekmeği

Ya biz topicte kacamak yapip ugrascamiza hep birlikte spora gidelim bari sweetgirlcandy
Ben gidemem. Bir çadır olsa spor salonuna cevirebilirim aslında.

Artemissisipi hazir gelmisken bana su kaloru olayini anlatsana mesela benim gunluk 2400 kalori diyor

ben dun 900 kalori eksik yemisim
2400 kaloriyle ancak kilo alırsın bebeğim.
Nasıl hesapladın bilmiyorum ama günlük 1200ün altına düşme, 1500ün de üstüne çıkma. 1500 civarı kalori alırsan düzenli spor yapman lazım az da olsa.

Spor yaparak yağ yakmak için kalp atislarinizin hızlanıp yavaşlaması lazım. Bu yüzden set aralarına 30-40 saniye mola koyun.
Leslie falan yaparken kalp atışları o kadar yükselmez zaten yükseldiği noktalarda da düşeceği şekilde sonraki hareketi ayarlıyor Lesliecigim. Başka videolardan takip ederek yapıyorsanız zaten molalar vardır. Kendi başınıza yaparsanız da mola koyun işte.

Bu arada plank için bir uygulama indirdim, 20-30 saniyelik duruslarla başlayıp gün gün artırıyor. Play storedan bulursunuz kolaylıkla. Günlük 4-5 dakikalık bir şey ama kasları iyi çalıştırıyor biliyorsunuz. Direnciniz artar, kaslarınız güçlenir, vücut dengeniz iyileşir. Plank çeşitlerini deneyin denettirin.

İşe yarar canım uzun vadede eritiyor. Hatta kuzenim yoğurt zencefil zerdeçal yapıyordu yatmadan o daha etkili diyordu ama ben öğürmekten yiyemedim asla bana göre değil

Sana dimedim zaten biz burda k.kaledekiler olarak gidelim dediydim
Gidin tabi, Kirikkale küçük yer zaten hepinize yakın olan bir salonda toplasirsiniz.
Bir cadde var merkezde adını hatırlamadığım, dondurmacılar vardı, salon çıkışı orada dondurma yiyip dönersiniz.

Aa bilion burayi maras caddesi :) cok mantikli

ben hesaplamadim uygulama kendi verdi

ben hesaplamadim uygulama kendi verdi
Bir de bazal metabolizma hızına baksana beybi. Sen günlük alman gereken kaloriyi hesaplamışsın. Bu da sana yüksek kalori çıkarmış. 2400 zayıflatmaz ama kilo aldırır.
Bazal metabolizma hızının altına düşme yeter. Düşersen yediklerin yine yağa çevrilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…