Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şimdi form bitterli yiyorum birazcık. Bunlara her gün olmadığı sürece nasıl bakıyorsunuz?
Benim canım tatlı istediğinde yulaflı yoğurt yapıyodum kuru meyveli cevizli azıcıkta nitter damla çikolata atıyosum içine 1 kase onu yiyodum tatlı ihtiyacımı karşılıyo hemde tam bi öğün oluyodu

Benim canım tatlı istediğinde yulaflı yoğurt yapıyodum kuru meyveli cevizli azıcıkta nitter damla çikolata atıyosum içine 1 kase onu yiyodum tatlı ihtiyacımı karşılıyo hemde tam bi öğün oluyodu
Yulafı sütlü daha çok seviyorum ben çok da yapardım ama dediğin gibi öğün oluyor biraz, ben öyle atıştırmalık yerine yiyorum bu formu

A
Canım ben iki ögün + ara tarzında beslenmeyi seviyorum ama şimdi Bebegin var belki uykusuz kalıyorsun kendini iyice gözlemle yanlış yemektense buzluguna haşlanmış mercimek, nohut salata yapıp yersin olmazmı
Aslında normalde bende öyle seviyorum ama sabah 6.30 7 gibi başlıyor gün illa öğlen Bi şeyler yemek istiyorum 🙈 buzluğa Bi şeyler atmak çok mantıklı en azından salatalara karıştırıp öğlen öğününü öyle yapabilirim

Tontiş olmasına sevindim benimki çok fena da😂

Ayy çok severim bende 🙊 bende tatlı istiyorum bugün. Bozmuşken bişey yesem diyorum 😂

Efendime söyleyim kahvaltı yapmadım yapsam daha iyiydi karnım dolu olurdu en azından 😂
2 kaşık kısır, 3 kaşık mercimek salatası, 2 tane ıspanaklı börek, kek yiyemedim kalmadı herkes çok sevdi 😂

Neyse bunları yedim akşam yemem dedim keşke öyle olsaydı 😂 Beşamelli garnitürlü tavuk yedim 1 parça 🙊 bide gözüme kalan börekler ilişti 1 tanede ondan yedim. Yani boşanda semerini ye hesabı yedim de yedim senin bisküvili pasta yanında benimkinin yanında bi hiç 😂😂😂
Öyledir severim kendisini 😆😆😆 Erzurum'da yaşıyor kendisi
Bende bir itirafla geldim 🙈
Şimdi şuan dayanamadim kalan magnolianin birini yedim 🤭
Bugün 1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı kıymalı iç harç 1 magnolia kaçamak yaptım gerisi normal 😂
Ahahahahah
Reklam sektöründeyim canıms reklam operasyon yöneticisiyim 🧡

Çok teşekkür ederiiim 5'iydi aslında ama yeni gören arkadaşlar sebebiyle bugün de 2. Doğum günüm oldu hoşuma gitti 😅🧡🧡
Canısı iyiki doğmuşsun yeniden mutlu kutlu olsun 🌹🌹🌹
Yalnız bi yeyince hepimiz yiyoruz 😂
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz teorisini unutma ilk kim döküldü ben mi 😅😅😅
Bibi ban yemiş siyasetten heralde
Ben girmemek için göz ardı ettim yoksa kaç defa siteden kovulmuştum şimdiye 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bende yemekten sonra uyuyorum.
Akşam yemehinden sonra koltukta sızıp kaldığım da oluyor öğle de uyuduğum oluyor
Yemek yedikten sonra yatmak bence çok etkiliyor ama buna çözümüm yok
Bu ara uyumamaya çalışıyorum ama alışkanlık da yapıyor bu yemek sonrası uyku.
Evet bence özellikle göbek bölgesinde yağlanma yapan bu sabah güzel Bi ara öğün yapıp uyandıktan sonra kahvaltı yapmayı planlıyorum yarın deneyeceğim bakalım çok acıkacakmıyım

Öyledir severim kendisini 😆😆😆 Erzurum'da yaşıyor kendisi

Ahahahahah

Canısı iyiki doğmuşsun yeniden mutlu kutlu olsun 🌹🌹🌹

Hepimiz birimiz birimiz hepimiz teorisini unutma ilk kim döküldü ben mi 😅😅😅

Ben girmemek için göz ardı ettim yoksa kaç defa siteden kovulmuştum şimdiye 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂

Iyi akşamlar kızlar bugün ki menüm
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, bir dilim tam buğday ekmek, domates salatalık, 1 çk bal
Öğlen
Bir kepçe yayla çorbası ( akşamdan kalmıştı o yüzden bu kadar az) 😂
Ara öğün
Bir bardak süt ve 2 kşk yulaf
Akşam
Bir kase tarhana çorbası, 3 4 kşk yoğurt, iki üç küçük patates fırında iki üç küçük tavuk göğsü, bol salata

Eklentiler

• 16838297826484549832281719110994.jpg
    16838297826484549832281719110994.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 25
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X