- 2 Ağustos 2013
- 34.386
- 102.868
Yalnız bi yeyince hepimiz yiyoruzBen buhün 4 kaşık supangle yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız bi yeyince hepimiz yiyoruzBen buhün 4 kaşık supangle yedim
Çok teşekkürlerO zaman mutlu yıllar
Ya bizim set çok fenaa her yemeğe tatlı geliyo inadına yapar gibiYalnız bi yeyince hepimiz yiyoruz
Benim canım tatlı istediğinde yulaflı yoğurt yapıyodum kuru meyveli cevizli azıcıkta nitter damla çikolata atıyosum içine 1 kase onu yiyodum tatlı ihtiyacımı karşılıyo hemde tam bi öğün oluyoduBen şimdi form bitterli yiyorum birazcık. Bunlara her gün olmadığı sürece nasıl bakıyorsunuz?
Yulafı sütlü daha çok seviyorum ben çok da yapardım ama dediğin gibi öğün oluyor biraz, ben öyle atıştırmalık yerine yiyorum bu formuBenim canım tatlı istediğinde yulaflı yoğurt yapıyodum kuru meyveli cevizli azıcıkta nitter damla çikolata atıyosum içine 1 kase onu yiyodum tatlı ihtiyacımı karşılıyo hemde tam bi öğün oluyodu
Aslında normalde bende öyle seviyorum ama sabah 6.30 7 gibi başlıyor gün illa öğlen Bi şeyler yemek istiyorum buzluğa Bi şeyler atmak çok mantıklı en azından salatalara karıştırıp öğlen öğününü öyle yapabilirimCanım ben iki ögün + ara tarzında beslenmeyi seviyorum ama şimdi Bebegin var belki uykusuz kalıyorsun kendini iyice gözlemle yanlış yemektense buzluguna haşlanmış mercimek, nohut salata yapıp yersin olmazmı
Öyledir severim kendisini Erzurum'da yaşıyor kendisiTontiş olmasına sevindim benimki çok fena da
Ayy çok severim bende bende tatlı istiyorum bugün. Bozmuşken bişey yesem diyorum
Efendime söyleyim kahvaltı yapmadım yapsam daha iyiydi karnım dolu olurdu en azından
2 kaşık kısır, 3 kaşık mercimek salatası, 2 tane ıspanaklı börek, kek yiyemedim kalmadı herkes çok sevdi
Neyse bunları yedim akşam yemem dedim keşke öyle olsaydı Beşamelli garnitürlü tavuk yedim 1 parça bide gözüme kalan börekler ilişti 1 tanede ondan yedim. Yani boşanda semerini ye hesabı yedim de yedim senin bisküvili pasta yanında benimkinin yanında bi hiç
AhahahahahBende bir itirafla geldim
Şimdi şuan dayanamadim kalan magnolianin birini yedim
Bugün 1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı kıymalı iç harç 1 magnolia kaçamak yaptım gerisi normal
Canısı iyiki doğmuşsun yeniden mutlu kutlu olsunReklam sektöründeyim canıms reklam operasyon yöneticisiyim
Çok teşekkür ederiiim 5'iydi aslında ama yeni gören arkadaşlar sebebiyle bugün de 2. Doğum günüm oldu hoşuma gitti
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz teorisini unutma ilk kim döküldü ben miYalnız bi yeyince hepimiz yiyoruz
Ben girmemek için göz ardı ettim yoksa kaç defa siteden kovulmuştum şimdiyeBibi ban yemiş siyasetten heralde
Evet bence özellikle göbek bölgesinde yağlanma yapan bu sabah güzel Bi ara öğün yapıp uyandıktan sonra kahvaltı yapmayı planlıyorum yarın deneyeceğim bakalım çok acıkacakmıyımBende yemekten sonra uyuyorum.
Akşam yemehinden sonra koltukta sızıp kaldığım da oluyor öğle de uyuduğum oluyor
Yemek yedikten sonra yatmak bence çok etkiliyor ama buna çözümüm yok
Bu ara uyumamaya çalışıyorum ama alışkanlık da yapıyor bu yemek sonrası uyku.
Öyledir severim kendisini Erzurum'da yaşıyor kendisi
Ahahahahah
Canısı iyiki doğmuşsun yeniden mutlu kutlu olsun
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz teorisini unutma ilk kim döküldü ben mi
Ben girmemek için göz ardı ettim yoksa kaç defa siteden kovulmuştum şimdiye
Çok masum değiller diye biliyorum öğle ara öğünlerinde bence daha mantıklıBen şimdi form bitterli yiyorum birazcık. Bunlara her gün olmadığı sürece nasıl bakıyorsunuz?
O nasıl bişey gızzzzKızlar diyetisyene gidenler bu yeni çıkan lifalif in portakallı zerdeçallı yulaf ezmesine diyetisyenler ne diyorlar acaba ben tüketiyorum çok da güzel ama içerik olarak Bi bilgim yok
Sade yulaf ezmesi diyorKızlar diyetisyene gidenler bu yeni çıkan lifalif in portakallı zerdeçallı yulaf ezmesine diyetisyenler ne diyorlar acaba ben tüketiyorum çok da güzel ama içerik olarak Bi bilgim yok
Tadı gerçekten güzel ama diyetisyenler sade öneriyormuşO nasıl bişey gızzzz
Bu da mı gol değil beSade yulaf ezmesi diyor
Meyve ile kendin yapabilirsin dedi.