- 20 Ocak 2010
- 45.413
- 155.916
- 43
Son bilaç günde kaç kişi dedi evet ben çok farketmiyorum ust bacaklarımın guzelleştiğinin farkindayım amaVücudun şekillenmiştir o zaman artık baya da kas var zaten sende.
Sen farketmiyosun ama görenler hemen anlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son bilaç günde kaç kişi dedi evet ben çok farketmiyorum ust bacaklarımın guzelleştiğinin farkindayım amaVücudun şekillenmiştir o zaman artık baya da kas var zaten sende.
Ay cemos inşallah bu hafta eksiye düşeriz. 79 görmek istiyorum tertemiz küsuratsizVücudun şekillenmiştir o zaman artık baya da kas var zaten sende.
Karın kaslarinda çıkıyormuş offfSon bilaç günde kaç kişi dedi evet ben çok farketmiyorum ust bacaklarımın guzelleştiğinin farkindayım ama
Bu hafta sen pek bişey yazmadın cikom ben anlamdim ne yedin nasıl verdin ama bakalımAy cemos inşallah bu hafta eksiye düşeriz. 79 görmek istiyorum tertemiz küsuratsiz
Ben menü yazmıyorum hiç dimi. Hep aynı genelde çünkü eğer bozacak biseyler yediysem yazıyorum. Ne yersem porsiyon azaliyorum cemosum işte. Yarım kıymalı yemek yedim. Üç kaşık bulgur. Sabah rutin kahvaltı domates peynir zeytin yumurtaBu hafta sen pek bişey yazmadın cikom ben anlamdim ne yedin nasıl verdin ama bakalım
Ben açıkçası yine 1 kilo bekliyorum kendimden
Ton balığı sever mi ki acaba mantıklı bak o. Yoğurtlu garnitür de güzel ben hepsini sevdim yeşil mercimek salatası geldi şimdi aklıma. Tatlı yemez sanırım bilemedimTon balıklı salata,yoğurtlu garnitür,hafif sütlü tatlı,havuç tarator.
Bizde hergun aynı şeyi yiyoruz cikom yaBen menü yazmıyorum hiç dimi. Hep aynı genelde çünkü eğer bozacak biseyler yediysem yazıyorum. Ne yersem porsiyon azaliyorum cemosum işte. Yarım kıymalı yemek yedim. Üç kaşık bulgur. Sabah rutin kahvaltı domates peynir zeytin yumurta
Ne güzel düşünülmek gerçekten. Bizim gelinler gelcek de biri işte diyetteyim çok bir şey yapma deyince dedim ona göre de bişeyler yapıyım. Yeşil mercimek salatası geldi aklıma. Patlıcan salatası da olabilirArkadasim benim için karnabahar brokolili salata yaptı diye çok mutlu olmuştum bana Özel yapmıştı. Bir de közlenmis biber domates patlıcan salatası yapmıştı. En güzel de onlar olmuştu
Valla bizimde 24 ünde günümüz varmış beni de çağırdılar ben diyetteyimTon balığı sever mi ki acaba mantıklı bak o. Yoğurtlu garnitür de güzel ben hepsini sevdim yeşil mercimek salatası geldi şimdi aklıma. Tatlı yemez sanırım bilemedim
Akşam yemeğine değil ama gündüz gelecekler gün gibiçok güzel görünüyor bu arada kendimize yapayım bi günBugün herkese aynı yemeği öneriyor gibi olacağım ama. Ispanaklı kapıya biberli bi tavuk denemiştim, fırında yapıldığı için çok az yağ kullanılıyor hem şık hem doyurucu hem de sağlıklı oluyor. Şu pişmemiş hali
Eki Görüntüle 3245794
Yanına salata, belki siyez bulgurundan bir pilav olabilir yine az yağlı.
Ben kendimden korkuyorum yarın yaptıklarımı yerim diye bide benim kızın doğum günü var ay sonunda onda kesin yiycem amaValla bizimde 24 ünde günümüz varmış beni de çağırdılar ben diyetteyim
Şimdi onlar düşünüp bana bişey yapmaz bana da tatlı senden olsun dediler
Tatlıyı yapar veririm isim olmazsa.
Ama gitmem
Minik dilim pasta yersin ya bişey olmaz bide hareket edersin gider oBen kendimden korkuyorum yarın yaptıklarımı yerim diye bide benim kızın doğum günü var ay sonunda onda kesin yiycem ama
Sen kendin salata falan yapıp götür kendine ama göz görünce insanın da canı çekiyor
Rabbim hayırlı yaşlar nasip etsinBen kendimden korkuyorum yarın yaptıklarımı yerim diye bide benim kızın doğum günü var ay sonunda onda kesin yiycem ama
Sen kendin salata falan yapıp götür kendine ama göz görünce insanın da canı çekiyor
Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın. Arkadaşımda Malatya da öyle çatlak çatlak oturdular.Bilmiyorum bakıyor mu ama genelde diyetisyenler bakıyor.
Neden? Nesi var yayların? Genel olarak teraziyim ama ben. Yaylarin ozelliklerini de bilmiyorum gerçi.
Ben birkaç gündür diyete dikkat edemiyorum ya, yazmaya utandım.
Ama dün yürüyüş yapıp on bin adımımı attım.
Bugün kahvaltıda annem sağ olsun karışık kızartma yapmıştı mesela. Nerelere gidem
Yürüyüş de yapamadım, fırın alacağız diye çıktık, benim eve baktık eşyaları çalmışlar mı duruyor mu diye, çay için su getirmeye dağa gittik derken akşam oldu. Biraz sonra da yemek kuyruğuna gideceğiz. Düzenli hayat iyidir. Standart iyidir. İnsanın standartları bozulunca kendi istediği gibi hareket edemiyor işte.
Bugün de adet sancılarım başladı. Birkaç güne adet olacağım büyük ihtimalle.
Evimize tekrar bakilmisti, yine orta hasar verildi. Ne yapacağız, eşyaları nereye koyacağız, hangi binaya nasıl güvenip kiralayacağız, konteyner verilecek mi, verilmezse ne yapacağız, daha kaç gün annemlerde misafir olarak kalabiliriz, bugün çıksak sokaktayiz resmen vb düşünceler içinde diyeti ve sporu da düşünemiyorum ya. Cinlerim tepemde.
Şu hayat bir rayına oturursa iyi olacak.
Olsun canım benim ne var 10 kilo almışsın ben 40 kilo aldım şuan uzun hikaye şimdi 30 kilo fazlam var.Ozamannn gönderiyim gelsin
156 boy
64.300 kg
55 hedef
38 yaşındayım
3 çocuk annesiyim
Çalışıyorum
Hamileliklerden ve pskolojik sebeplerden kilo aldım ve iyi hissetmek ve sağlığım için kilo vermek istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Tek geçerim Canan Karatay ı elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum.Söylemek iyi ya ben de peyniri sordum sabah yağlı bi peynirmiş çok olmasa da az bir şey yiyeceğim ama bugünkü kaçırdığım kısmı canan karatay duysa evime ateşler salar burada yazmama gerek bile yok
İnşallah hepsi şehit oldu.Depremde malesef
eski nick neydi senin bayagi taniyorsun herkesi :)En harbi kız anne oldu bıraktı colin vardı