- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.454
2 Dilim tb ekmeğini yazmayı unuttum =)Merhaba herkese. Dün yaptığım kahvaltının aynısı
Kahvaltı
Sahanda 2 yumurta
70 gr kadar peynir
5 zeytin
domates-biber z.yağlı
Benimde öyle oluyor işte orangeBen bu kaloriyle ilgili bi şey soracağııım.
Benim 1500 olarak belirlenmiş günlük kalorim. Ama dün 1100 gibi kalmışım, 2 dilim ekmek değil 1 yedim örneğin 2 çok geliyor midem bulanıyor. Ya da 2 kere yoğurt yeniyordu 2 kere yiyecek vakit bulamadım 1 kere yedim derken öyle bi açık kaldı. Aç olduğumdan değil kahvenin yanına eşlik etsin diye 2 ince grissini yedim o yüzden biraz daha dengelemiş oldu. Sizce bu yanlış bi şey mi?
Bugün de mesela akşam 150 Gr biftek demiş ben çok etçil biri değilim o kadar yiyemem, yine 500 kalori açık kalacak gibi duruyor. EmaanBenimde öyle oluyor işte orange
Bir dilim ekmek eksik yedim birde yoğurdu az yiyorum ben normalde de az yiyorum yani.
Öyle olunca kalori eksik kalıyor ama ben tamamlamak istemiyorum ya i abur cubur yada ekmekle tamamlamak istemiyorum.
Bugün diyetisyene sordum meyve ye o zaman dedi.
1200-1300 kaloriye ayarlamaya çalışBugün de mesela akşam 150 Gr biftek demiş ben çok etçil biri değilim o kadar yiyemem, yine 500 kalori açık kalacak gibi duruyor. Emaan
Ayy dayanamadım domates yedim zaten cikomBir de cemos doktorun domates yeme demiş ya o mantığı anladım ama kendisiyle çelişiyor gibi geldi banadomates glisemik yük bakımından salatalıktan ağır basıyor. Hatta sebze değil de meyve olarak değerlendiriyorlar domatesi. Belki o bakımdan çıkarmıştır diyorum ama kalori açığıni kapamak içinde meyve ye demesi kafamı karistirdi. Elbet vardır bir bildigi
Yani olay glisemik yukse meyvede de var domateste de var. E domatesi kesti akşam açığı niye meyveyle kapıyor. Bence meyve ara öğün falan olmalı akşam ki açık kapanmamali. Tabi ben bunun okulunu okumadim. Mantık yürütuyorum sadeceAyy dayanamadım domates yedim zaten cikom
Hayır zaten baya baya azalttım yediklerimi meyve de hergun tuketmiyorum eee ne yicem ben aç mı kalayım
Abur cubur ve ekmek yiyeceğine çok az kalori aldığında meyve ye dedi
Zaten yediğim minik çeri domates napim yani
Proteinlerden hep acık veriyorsunuz olmaz bu protein icecegi alin olmadi kizlar yoğurt et yemezsen nasil olacak 150 gr buftek ne kız allasen :) avuc ici kadarBugün de mesela akşam 150 Gr biftek demiş ben çok etçil biri değilim o kadar yiyemem, yine 500 kalori açık kalacak gibi duruyor. Emaan
Yemedim çok şükür baya gittim geldim debende az yedim..
bi tabak yeter.
eşim maşallah 2-3 tabak yiyor
nasıl aylarca 82-83 le kaldim bilmiyorum
direncim tuttu galiba.
tok tutulacak şeyler yemelisin..
ben yıllardir diyet yaptım o tecrübeye sabitim
Bence de mesela cemos da kalori açığıni kapatacaksa proteinle yapmalı. Ama diyetisyeni öyle demiyor kafa karıştırmayaym şimdiProteinlerden hep acık veriyorsunuz olmaz bu protein icecegi alin olmadi kizlar yoğurt et yemezsen nasil olacak 150 gr buftek ne kız allasen :) avuc ici kadar
Çünkü karboyu kısiyor dr da bari meyveyle alsın diyor karboda lazim vucuda onu yeme bunu yeme iyi birsey degilBence de mesela cemos da kalori açığıni kapatacaksa proteinle yapmalı. Ama diyetisyeni öyle demiyor kafa karıştırmayaym şimdi
Bibi iyi yapıyorsun ama sende bu yüzden kilo veremiyor olabilirsinBen sizi iyarayımda ister yiyin ister yemeyin ben bu minik mideyle ekmekde yemeyerek nasil 1500 kalori yapiyorum
Yoğurt yiyorum ama öğle yemeği öncesi, öğle yemeği, akşam yemeğinin yanında 3 kere koyuyor o kadar yiyemem bibi içim dışım yoğurt oluyor yavProteinlerden hep acık veriyorsunuz olmaz bu protein icecegi alin olmadi kizlar yoğurt et yemezsen nasil olacak 150 gr buftek ne kız allasen :) avuc ici kadar