- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Günaydınnn Tabi ki , boy 168 kilo 60 hedef kilo 52Merhaba hos geldin listeye katılmak istersen boy kilo ve hedef kilo bilgilerini yazabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn Tabi ki , boy 168 kilo 60 hedef kilo 52Merhaba hos geldin listeye katılmak istersen boy kilo ve hedef kilo bilgilerini yazabilirsin
bende az yedim..Açıııım akşam yemeği dünden kalan vardı ikimize yeter diye düşündüm baya az oldu doymadım doyamadım vakit geç olmadan bişey yemem lazım
anağmmm kim gelmis sen 2. bebegi de dogurmussun dimi oyle bir haber almistimMerhaba kızlar ,
Doğumlardan sonra aldığım kilo ve kalan göbeğimden kurtulmak istiyorum :) yanıma yandaş arıyorum aranıza katılabilir miyim ?
Günaydın canım ben geceden beri uykusuzudum annemdeyim hala geçmedim eve gece babam rahatsızlandı ateşi çıktı aile gittik bianda ortalık salgınla dolmuş hastanelerde adım atmaya yer yoktı resmen yaaa
Geçmiş olsunGünaydın canım ben geceden beri uykusuzudum annemdeyim hala geçmedim eve gece babam rahatsızlandı ateşi çıktı aile gittik bianda ortalık salgınla dolmuş hastanelerde adım atmaya yer yoktı resmen yaaa
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl babanGünaydın canım ben geceden beri uykusuzudum annemdeyim hala geçmedim eve gece babam rahatsızlandı ateşi çıktı aile gittik bianda ortalık salgınla dolmuş hastanelerde adım atmaya yer yoktı resmen yaaa
Sağolasın gülüm Allah razı olsunGeçmiş olsun
İyi hamd olsun Dr ortalık salgını dedi ama ondan bile emin olamadım üşüyorum terliyorum dedi sonra çenesi titremeye başladı aklım çıktı iğne vurdular 3 de serum takdılar geldi kendineÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl baban
Cok şükür Şimdi hastalıklar fena ediyor insanıİyi hamd olsun Dr ortalık salgını dedi ama ondan bile emin olamadım üşüyorum terliyorum dedi sonra çenesi titremeye başladı aklım çıktı iğne vurdular 3 de serum takdılar geldi kendine
Yaş ilerledikçe daha zorlaşıyor onlar için Allah'ım bütün hastalara şifa versinCok şükür Şimdi hastalıklar fena ediyor insanı
2 yaşına bile geldi :) nice değişmiş sanırım tanıyamadımanağmmm kim gelmis sen 2. bebegi de dogurmussun dimi oyle bir haber almistim
Afrodit misin kızaaamm terminatör müsünnGünaydın aşkolar mükemmel olan kaslarımı gormek ister misiniz hey yavrum hey sabah basmati pilav ve haslanmış yoğurt yedim. Vucut yaşimi 52 yazmış hadi len ordan 22 olacak o