İnandim yaa neden inanmayayim 1000 kaloriye tamamlamaya çalışayım gün içinde ama gerçekten nedense 3 gündür yediklerim yetiyorDedim kendisine ama pek inanmadı sanki
Abur cuburla doldurma ama 1000 kaloride az ya diyetisyen kaç kalorilik vermiş sanaİnandim yaa neden inanmayayim 1000 kaloriye tamamlamaya çalışayım gün içinde ama gerçekten nedense 3 gündür yediklerim yetiyor
Abur cubur yiyip doldurmak da istemedim ama yarın görürsünüz dikkat ederim
Misal bak hemen hesapladımAbur cuburla doldurma ama 1000 kaloride az ya diyetisyen kaç kalorilik vermiş sana
1500 kalori vermiş oda ekmekle dolu bibiAbur cuburla doldurma ama 1000 kaloride az ya diyetisyen kaç kalorilik vermiş sana
Ekmekden bu kadar neden korkuyorsun ki senden benden iyi biliyordur heralde :) kepekli ye bunları yiceksinki zamanla kısacak onları1500 kalori vermiş oda ekmekle dolu bibi
Çok aşırı ekmek yiyorum bibi bı başlarsam herşey çöpe gider diye korkuyorum.Ekmekden bu kadar neden korkuyorsun ki senden benden iyi biliyordur heralde :) kepekli ye bunları yiceksinki zamanla kısacak onları
Ama bugün söyledim kendisine.Ekmekden bu kadar neden korkuyorsun ki senden benden iyi biliyordur heralde :) kepekli ye bunları yiceksinki zamanla kısacak onları
Cok fazla yememissin cikom midemiz mi küçülüyor yoksa diyet psikolojisi mi bende sisiyorum yemiyorum.Ben bu sabah kahvaltıda kıymalı yumurta yedim ama fazla değil. Ekmeği ve peyniri biraz kaçırmış olabilirim. Üstüne de iki top cikolata yedim. Sonra bunlar bende bir gaz yaptııı bir gaz yaptı yani şu an karnım kocaman. Akşam da hiçbir şey yiyemedim
Acayip şişkinlik var şu an. Şekeri kestik ya aldığımız an şişkinliğe çeviriyor benceCok fazla yememissin cikom midemiz mi küçülüyor yoksa diyet psikolojisi mi bende sisiyorum yemiyorum.
Ya hangi uygulama bu ?
Bir dogum gobekli de Ben VarimMerhaba kızlar ,
Doğumlardan sonra aldığım kilo ve kalan göbeğimden kurtulmak istiyorum :) yanıma yandaş arıyorum aranıza katılabilir miyim ?
FatSecretYa hangi uygulama bu ?
Metabolizmaya bagli ama bir dilim ekmek bile benim diyeti acayip baltaliyorEkmekden bu kadar neden korkuyorsun ki senden benden iyi biliyordur heralde :) kepekli ye bunları yiceksinki zamanla kısacak onları
Merhaba hoş geldinMerhaba kızlar ,
Doğumlardan sonra aldığım kilo ve kalan göbeğimden kurtulmak istiyorum :) yanıma yandaş arıyorum aranıza katılabilir miyim ?
Ayyy ellerine bayıldımYarın yeni cicilerime göre ocemi sürdüm ohh
Merhaba hos geldinMerhaba kızlar ,