Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bibi iyi yapıyorsun ama sende bu yüzden kilo veremiyor olabilirsin 🥺 200 kalori az almayı denesene bir
Ben hesapladim ya dun attim zaten canim 1.500 en az bide yaptigim sporu dusunursen az bile o yuzden hep protein almaya calisiyorum vucudum önce sonrası cok farkli kıyafetlerden de farkediyorum sabahta kası oranımı gorünce mutlu oldum :)

Ben hesapladim ya dun attim zaten canim 1.500 en az bide yaptigim sporu dusunursen az bile o yuzden hep protein almaya calisiyorum vucudum önce sonrası cok farkli kıyafetlerden de farkediyorum sabahta kası oranımı gorünce mutlu oldum :)
Anladım canım. Bende mutlu oldum adina 💥

Yulaf mükemmel oldu ya seven varsa denesin, pişmeyen yulaf yaptım içine biraz bal, chia tohumu, keten tohumu, yarım limon suyu ve 1 limonun kabuğunu koydum sütle beraber. Fresh oldu baya tadına baktım sadece 😅
Şekersiz türk kahvesi ve 2 ceviz ile çirkin toplantılara devam 🥲
IMG_20230509_153048.jpg

Ben sizi iyarayımda ister yiyin ister yemeyin ben bu minik mideyle ekmekde yemeyerek nasil 1500 kalori yapiyorum :KK53:
Bence de mesela cemos da kalori açığıni kapatacaksa proteinle yapmalı. Ama diyetisyeni öyle demiyor kafa karıştırmayaym şimdi 🐒
Şimdi tekrar görüştüm 🙈
Zaten tavuk,balık,yumurta ve peynirde sıkıntın yok 2 öğün besleniyorsun dedi.
Kuruyemiş ve sebze de yiyorsun meyve de ara öğün yapıyoruz dedi.
Yoğurt ve ekmekle kalori açığı oluşuyor salatayı 2 porsiyon yada bakliyatli salata yap akşamları dedi
Ton balıklı salata yaparak açığı azaltiriz dedi
Ara öğünlerde 5 adet meyve yerine 8 yapabilirsin dedi.
Süt içemiyorum sütlü türk kahvesi iç dedi.
Ben yeni listeni bu akşam hazirlarim dedi bakalım 🥺

Merhaba gençlik, spora başladım tekrar lakin ramazan sonrası diye mi yaz kapıya dayandı diye mi bilemiyorum tıklık tıklımdı :işsiz: Normalde beklettiğim kimse yoksa 1 saat yürüyüşbandı sonra aletlere geçerdim şimdi 15 dk yürüdüm sonra bekleyenlere verdim yürüyüş bandını, diğer aletlerde oyalandım ama benim ihtiyacım olan yürüyüş, ekliptik bisiklet vs.bunlar kg verdiriyor sonuçta. Neyse verimsiz bir spordu içime sinmedi. Yarın sabah saatlerinde gideceğim inşallah pek kimse olmaz.

Günaydın aşkolar mükemmel olan kaslarımı gormek ister misiniz hey yavrum hey :KK53: sabah basmati pilav ve haslanmış yoğurt yedim. Vucut yaşimi 52 yazmış hadi len ordan 22 olacak o :KK70:
bibi sen sarisini mi yiyorsun yumurtanin. bir akrabam beyazini vermisti bana listede. spor salonlari var o cikarmisti bana diyet listesini sirf proteindi listem o zaman

Son düzenleme:
Merhaba gençlik, spora başladım tekrar lakin ramazan sonrası diye mi yaz kapıya dayandı diye mi bilemiyorum tıklık tıklımdı :işsiz: Normalde beklettiğim kimse yoksa 1 saat yürüyüşbandı sonra aletlere geçerdim şimdi 15 dk yürüdüm sonra bekleyenlere verdim yürüyüş bandını, diğer aletlerde oyalandım ama benim ihtiyacım olan yürüyüş, ekliptik bisiklet vs.bunlar kg verdiriyor sonuçta. Neyse verimsiz bir spordu içime sinmedi. Yarın sabah saatlerinde gideceğim inşallah pek kimse olmaz.
spor salonunda normalde yuruyemeyecegi kadae yuruyor insan bir gazla degil mi ..bende oyleydim kalabalik olunca olmuyor dedigin gibi

Günaydın canım ben geceden beri uykusuzudum annemdeyim hala geçmedim eve gece babam rahatsızlandı ateşi çıktı aile gittik bianda ortalık salgınla dolmuş hastanelerde adım atmaya yer yoktı resmen yaaa
cok gecmis olsun .Allah sifa versin 🩶

spor salonunda normalde yuruyemeyecegi kadae yuruyor insan bir gazla degil mi ..bende oyleydim kalabalik olunca olmuyor dedigin gibi
Evet. kulaklığımı da takıyorum ve müziğe o kadar dalıyorum ki farketmiyorum saati. Annemler sitede oturuyor, orada da yürüyebiliyorum 1 saat minimum. Yoksa yürüyüş yapmıyorum malesef. Bu arada nickiniz çok güzel :KK70:

Evet. kulaklığımı da takıyorum ve müziğe o kadar dalıyorum ki farketmiyorum saati. Annemler sitede oturuyor, orada da yürüyebiliyorum 1 saat minimum. Yoksa yürüyüş yapmıyorum malesef. Bu arada nickiniz çok güzel :KK70:
herkes degistir diyor :110: biz seni minik meleklerim bildik diyor ..hep minik diyorlar bana hatta sapyoseksuel sapyoseksuel watsaptan minik diye sesleniyor 🤣🤣🤣

bibi sen sarisini mi yiyorsun yumurtanin. bir akrabam beyazini vermisti bana listede. spor salonlari var o cikarmisti bana diyet listesini sirf proteindi listem o zaman
Yok canım düz yiyorum yumurtayı bikini fit e hazirlanmicaksak ona ne gerek var ya :KK53: ben zaten bu ara haslanmis tavuk ve piriç yiyorum canım

Yok canım düz yiyorum yumurtayı bikini fit e hazirlanmicaksak ona ne gerek var ya :KK53: ben zaten bu ara haslanmis tavuk ve piriç yiyorum canım
sarisini gorunce beyaz yemiyorsun sandim ..ama ozaman ki diyet listem le veddigim kiloyu uzun sure geri almamistim onu hatirliyorum :)

Yulaf mükemmel oldu ya seven varsa denesin, pişmeyen yulaf yaptım içine biraz bal, chia tohumu, keten tohumu, yarım limon suyu ve 1 limonun kabuğunu koydum sütle beraber. Fresh oldu baya tadına baktım sadece 😅
Şekersiz türk kahvesi ve 2 ceviz ile çirkin toplantılara devam 🥲Eki Görüntüle 3245136
Nasıl pişmeyen yulaf yaptın anlatir misin bana da. Sütü sıcak koydun değil mi? Bende yulafi sevmek istiyorum da

Ben biraz fazla yapıyorum 2 öğün yediğim için kendine göre ayarlayabilirsiniz ölçüyü
1 çay bardağı yulafın üstüne 1 çay bardağından biraz fazla iyice ıstıttğım sütü döküp çekmesini bekliyorum. Daha sonra üstüne kuru üzüm,ceviz veya fındık, tarçın atıyorum karıştırıyorum. Bazen 1 tane de muz atıyorum çok güzel oluyor, genelde 1çk kakao da ekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X