Hiç yaşamadım, bilmiyorum dediğiniz gibi. Belki de o kadar değerli ve bağlı hissettirmiyordur. İlk öpücüğümde de bir şey anlamamıştım ben :) Sonradan güzel olduğunu farkettim bu adamla beraberken...
Bekareti kafasında takıntı haline getirmiş biriyle zaten olamam bunu biliyorum. Çünkü bilmiyorum ki belki esnek, belki çok az kanayacak belli bile olmayacak rahat olacağım için. Böyle olursa da kafasına takar ki takacak olan
Ben hiç mutlu evlilik göremiyorum ondan belki. Belki de pek bağlanabilen bir yapım olmadığından. Nasıl oldu bilmiyorum bu adam beni elinde 1 yıldır tutabiliyor... Çok kaçmaya çalıştım gerçi ama hep doğru adımlar attı yoksa terketmiştim belki çoktan. Konudan çok saptım ama evlilikten çekinmem ondan, çok büyük sorumluluk :)
ne zaman dine gelecek diye düsünmüstüm
gelmis bile
bu konunun dinle ne alakasi var yaa inanamiyorum herseyde din
hayret yaa
konu sahibi bu konuyu buraya acmakla hata ettin
gelmis bile
hayret yaa
gelmis bile
hayret yaa
Senin kibarlığın niye korkaklık olarak algılansın ki ? Buradan sana sert yorum yapan, sana istese bile, saçına başına saldıramayacak,yaralayamayacak insandan korkacak halin yok herhalde? Yani merak etme öyle algılamam.
Önceki mesajım, son yazdığımdan daha anlamlı aslında, ama anlayana.
Burda kibar kibar, cinsellik gibi tabu olmuş bir konuyu tartışamayız.
Sen benden sonraki bayanın dediği gibi, buradaki yorumların çokluğuna göre kendi içindekileri tanımlayacakmışsın gibi geliyor.
Bir önceki yorumumu görmezden gelme. Gelemezsin, ne dedim ? Bebek olursa nolacak senin kariyerin? 30 yaşında evlenme hayallerin ?
Ayrıca çakmalaracroft un söyledikleri bir bakıma doğru, toplumu düşünme demiş.
Ama her gün toplumla içiçeyiz. Yalnızca kendini ve sevgilini düşünemezsin. Hayır buna hakkın yok. Çünkü bir bebek olduğunda, işler değişir.
Sen şimdiden olmamış, ama olma ihtimali yüksek bebeği düşünmek zorundasın.
Ezici konuşmalardan hoşlanmıyorsan ? Bir gün ilişkiye girdiğinde, ve bu diyelim öğrenildi.Sana karşı yapılan ezici konuşmalara nasıl dayanacaksın o zaman ?
Daha ezici konuşmalara dayanamıyorken, bir tabuyu çiğneyip geçme cesaretini nasıl kendinde buluyorsun ?
Bak bence sen bu düşünceni 5 yıl ertele.
Aşırı muhafazakar, ahlak bekkçisi bir insan değilim.
Ama her şeyin bir yaşı var. Bir insan 20 yaşındayken 30 yaş olgunluğunda olabilir.
Ama ne olursa olsun 25 yaşına geldiğinde 20 yaşındaki halinden çok başka düşünür.
Emin ol. 22 yaşındayım, senden sadece 2 yaş büyüğüm, ama 20 yaşındaki halimle aramda dağlar kadar fark var.
Yahu düşün, ben 1 aydır hastayım, ama inan 1 ay önceki ben değilm şimdiki !
Yıllar değil, 1 günün bile hatrı var insanın değişmesinde.
Bir tanış bakalım hayatla, bir bak bakalım.
Ertele bu düşüncelerini.
gelmis bile
hayret yaa
Uyarmazsam mesul olurum. Bu da benim dinimin gereği. Uyarırım yaparsa yapar elini kolunu bağlayacak halimiz yok.Böyle din karşıtı tavırlar da bana batmaya başladı.İnanmıyorsan inanma kardeşim biz sana laf atıyor muyuz.Benim inancım bu gereğini de yaparım o kadar.
Ne demek dinle ne alakası var ya ? Siz ne söylediğinizin farkında mısınız ?
Dini konular yasak. Ama gözünüzü seveyim ne alakası var yeaaaaaa tarzında sanki din çok önemsizmiş gibi konuşmalara girmeyin.
Daha 20 yaşındasın ve bağlanabilen yapıda olmadığını söylüyorsun:)
Bu adam elbette seni yaşıtlarından daha çok etkilemiş.Sende başka duygular uyandırmış.
Kasten yapmasa da,tavırlarıyla bile sana bunu düşündürebilir.
32 yaşındaki adamla 20-22 yaşındaki adamın,bir kadına yaklaşımı çok farklı olacaktır.
Şimdi çok farklı düşünüyorsun ama hayat 20 yaşında düşündüğümüz gibi değil maalesef.
O yaşlarda dünya bizim sanırız.Ne istersek o oluruz,biz istemedikçe birşey olmaz.İsteklerimiz hep mutlak gerçekleşecek hedeflerimizdir.
Bize kimse karışamaz,kimseyi umursamayız,bizi olduğumuz gibi kabul etmeyeni kapıya koyarız sanırız.
Çok güçlüyüzdür,çok olgunuzdur,ne de olsa 18'i geçeli "çok" olmuştur,herşeyi biz biliriz vs...
Ah keşke hayat boyu böyle düşünebilsek :)
Uyarmazsam mesul olurum. Bu da benim dinimin gereği. Uyarırım yaparsa yapar elini kolunu bağlayacak halimiz yok.Böyle din karşıtı tavırlar da bana batmaya başladı.İnanmıyorsan inanma kardeşim biz sana laf atıyor muyuz.Benim inancım bu gereğini de yaparım o kadar.
Direkt dinle alakası olan bir konu... Müslüman bir yerde yaşamamıza rağmen dinimizi savunamaz olduk...Ahlak bekçisi,geri kafalı olduk...Olsun...Her koyun kendi bacağından nasılsa....
belki de ama karşıt görüşler geleceğini ve buna da ihtiyacı olduğunu biliyordum o yüzden de açtım biraz konuyu. din kısmı benim için problem teşkil etmiyor dediğim gibi.
bebek sahibi olmak istemiyorum zaten bu evlenmiş bile olsak değişmeyecek ama bir kaç yıl içinde 1 ay içinde görüşlerin nasıl değiştiğini bilirim o konuda haklısınız bir şey diyemem. ben 1 ay önce şiddetle karşı çıkardım bu konuya en canlı örneği içinde bulunduğum durum :)
kusur bakmayin sizin algilayis biciminiz bu sekilde ben birsey yapamam
sanaldada reeldede her seyi dine bulastiranlara tahammul edemiyorum
Bir şey diyeceğim, regl den sonra abdest alıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?