Ruhen ve bedenen hazır olarak yaşandığında bekaret kaybetmek değil, kadınlığı kazanmaktır..
Olası bir ayrılıkta da giden bekarete değil giden sevgiliye üzülünür..Ha bişeyler bittiyse bu cinselliği yaşadığın yada yaşamadığından değildir..
Ama hazır olmadan yaşandığında adı bekareti kaybetmek olur,ilişkinin bitiş nedeni buna bağlanır ve baş taşlara vurulur....
Hiç bu açıdan bakmamıştım hep negatif gibi gösterildiği için... Bedenen hazırım ama ruhen değilim demek oluyor sanırım içinde bulunduğum durum. Bir gün ilişkim biterse dediğiniz gibi bekarete değil ona üzülmek isterim, kalbim acısın isterim...
bazıları için amaç,
ama bunu güyya sevdiği ile yaşayanında kanı bitleniyo birliktelik sonrası
bu kız benle evlenmeden bunu yaptıy, ya önceden de bişeyler yaşamışsa diye kurmaya başlıyolar
yani bence ne olursa olsun herşey zamanında güzel..
evliliğe bu kadar uzak durmayın
ben evlenmeden iki yıl önce evliliğin e sini duymaya tahammül edemezdim
yani dediğim gibi bekleyin düşünceleriniz eminim değişecek..
Ben hiç mutlu evlilik göremiyorum ondan belki. Belki de pek bağlanabilen bir yapım olmadığından. Nasıl oldu bilmiyorum bu adam beni elinde 1 yıldır tutabiliyor... Çok kaçmaya çalıştım gerçi ama hep doğru adımlar attı yoksa terketmiştim belki çoktan. Konudan çok saptım ama evlilikten çekinmem ondan, çok büyük sorumluluk :)