sen geç evlenmeyi planlıyorsun ve taa o yaşlara kadar cinselliği yaşamak sana bir eksilik gibi geliyor onun için de yaşamak istiyorsun.istiyorsan yaşarsın ama asla hayatımdaki kişiden nasılsa ayrılmam diye düşünerek yapma bunu. o kişinin evlilik yaşı gelmiş bile sen 10 yıldan bahsediyorsun.büyük ihtimal ayrılık olacak sonunuz.onun için bu senin kararın olmalı ve HER ŞARTTA arkasında durabilmelisin.ben yaşamadım bunu evlilik öncesi çünkü kaldıramayacağımı biliyordum.bu yük de kolay bir yük değil.
belki cinselliği merak ediyorsun o zevki almak istiyorsun.ama ben artık cinselliği yaşamış biri olarak sana şunu söyleyeyim o yaşayacağın psikolojik iniş çıkışlara,kalabilceğin zor durumlara.bir arkadaşın dediği gibi belki şantaj,belki sürekli devamının gelmesi,belki kürtaj,belki diktirme peşinde koşma (ilerde fikrin değişipte),terkedildiğinde iki kez yaralanma...ha bütün bunlara değmez inan o alacağın 10 dakikalık zevk.
Bir abla var tanıdığım. 35 yaşında. O da önceleri bebek sahibi olmak istemezdi.
Bebeğini aldırdı vs. Şimdi deli gibi istiyor, ağlıyor. Ve bebeği olmuyor.
Ama sen, en canlı örnek olarak neden böyle zor topların önüne atıyorsun kendini ?
Bak sana çok kızdım yalan değil.
Ama rica ediyorum,ertele. Yani sakın buradaki birkaç insanın gazına gelip, yok sadece kendini düşün oyunlarına gelme.
Ne olursa olsun, en bencil insan bile bir gün başkalarının laflarına aldırış etmeden duramaz.
ehem ehem cevap vereyim
SANANE
benim inancim sizi baglamaz sizin inancinizda beni
ayrica DIN KARSITI ooldugumu nerden cikardiniz
olayi dine cekmenin ne alakasi var dedim
hayret
geliyor açıkçası yalan söylemeyeyim sırf bunun için erkenden evlenmek de istemiyorum ha doğru zaman bu zaman değil belki bunun için ama bir gün olursa kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. sonra da dediğiniz gibi düşünüp kısıtlıyorum yine kendimi kapatıyorum.
geleceği bilemem tabi ki bir bakarsınız evlendiğim gibi isterim belki evlenince öyle oluyordur bilemiyorum ama şu anki düşüncem bu. henüz kızılacak bir şey yapmadım sadece tartıyorum kafamda sorguluyorum ama ertelemeyi düşünüyorum zaten şu an konum olarak bence hiç uygun değil çünkü çizmem gereken bir hayat yolu var, bir kaç yıl sonra böyle olacak mı düşüncelerim değişecek mi bilemiyorum tabii... sağolun...
Ters köşe olacaksın. Bunu anladın .
Güzel kaçamak. Ama çocukken yapardık biz onu sananeeeeeeeeeğ sananeğğğğğğğğğğ .
Dinle alakası yok yok diyorsun, din karşıtı değilim diyorsun.
Açıp bir kitap okudun mu hiç bunu söylüyorsun ?
Ha eğer okuyup gördüysen yazılanları, buna rağmen alakası yok diyorsan, bu kitabı reddetmektir ki bu karşıtlığa girer !
Ha okuyup görmediysen, alakası yok diyerek cahilce konuşmalara girmeye sonra da sanane şeklinde 0-6 yaş kompleklerine gerek yok !
Kızmak derken şöyle, benden çok küçük değilsin ama başka şeyler, hayatını düşünerek kendini kurtarmanı istiyorum. Bunları düşünmene kızdım.
Aslında sana hışımla konuşmama kızdın oysa iyiliğinden başka bir şey istemiyorum.
Din karşıtı olduğunuzu iddia etmedim tavrınız din karşıtıydı, zira ben de öyle dedim.Cümleleri saptırmak söylediğinizi aklamaz.Ben sizin inancınıza ise hiçbir şey demedim aksine demediğimi vurguladım farkında mısınız acaba?
canim icinden geleni yap
o zaman asla pisman olmazsin
sen sevgilinle birlikte olmak istiyor musun
tamam :)
bu olayida kafanda bu kadar büyütme ..
hayir canim yerim ters köseni
sanane dedigim benim abdestimden gusulumden sanane
benim özelimden sanane
senin böyle bir soru sormaya ne hakkin var????
ne hakla ??
cahilceymis sesli güldüm
neden ceviriyorsunuz
size göre herseyi dine bulastirmayin diyen her kisi DINSIZ öyle degil mi?
dönüp yorumunuza tekrar bakin
Yok estağfurullah ben size kızmadım ama benim mizacım sert değildir insanlar ne söylerse söylesin -ama kendisi hakkında- yumuşakbaşlı yaklaşırım o yüzden sert tepkilere alışkın değilim boşu boşuna kalp kırmayalım tartışmayalım istedim o yüzden :)
arkadaşım böle diyorsunuz ama bakın bu sitede erkek arkadaşımdan ayrıldım ben ne yapıcam kızlık zarımı diktirmek istiyorum siz kime yaptırdınız diye konu açıyor insanlar .bu bizim ülkemizinn kanayan yarası .her ne kadar erkek takmıyorum gibi görünsede kızlık zarını önemsediklerini biliyorum .bir çok arkadaşım evlenmeden önce ilişki yaşadı .okudu etti iş sahibi güzel bakımlı kadınlar ama hep terk ediliyolar sevgilileri tarafından ilişkileri uzun sürmüyor bir sürü hayal kırıklığı üzüntü yaşıyolar .o yüzden bu genç kızımıza elimizden geldiği kadar güzel öğütler verelim .içinden geldiğini yap demekle olmuyor maalesef .
Hamile kalsan nolucak kürtaj da kalktı
Neyi çevirdim ya neyi ?? Gayet aşikar her sözüm ! Kimisi inanır ama yapar, kimisi inanmaz yapar, kimisi de inanmaz yapmaz ahlak meselesi görür. Ben insanlara dinli dinsiz diye bakmıyorum tamam mı? Ama hayatımı inancıma göre yaşarım bu da benim meselem başkasının meselesi beni bağlamaz gereği varsa uyarırım orada da biter.Ne kompleksiniz var çözemedim ama umarım bu sefer anlamışsınızdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?