sen geç evlenmeyi planlıyorsun ve taa o yaşlara kadar cinselliği yaşamak sana bir eksilik gibi geliyor onun için de yaşamak istiyorsun.istiyorsan yaşarsın ama asla hayatımdaki kişiden nasılsa ayrılmam diye düşünerek yapma bunu. o kişinin evlilik yaşı gelmiş bile sen 10 yıldan bahsediyorsun.büyük ihtimal ayrılık olacak sonunuz.onun için bu senin kararın olmalı ve HER ŞARTTA arkasında durabilmelisin.ben yaşamadım bunu evlilik öncesi çünkü kaldıramayacağımı biliyordum.bu yük de kolay bir yük değil.
belki cinselliği merak ediyorsun o zevki almak istiyorsun.ama ben artık cinselliği yaşamış biri olarak sana şunu söyleyeyim o yaşayacağın psikolojik iniş çıkışlara,kalabilceğin zor durumlara.bir arkadaşın dediği gibi belki şantaj,belki sürekli devamının gelmesi,belki kürtaj,belki diktirme peşinde koşma (ilerde fikrin değişipte),terkedildiğinde iki kez yaralanma...ha bütün bunlara değmez inan o alacağın 10 dakikalık zevk.
geliyor açıkçası yalan söylemeyeyim sırf bunun için erkenden evlenmek de istemiyorum ha doğru zaman bu zaman değil belki bunun için ama bir gün olursa kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. sonra da dediğiniz gibi düşünüp kısıtlıyorum yine kendimi kapatıyorum.
Bir abla var tanıdığım. 35 yaşında. O da önceleri bebek sahibi olmak istemezdi.
Bebeğini aldırdı vs. Şimdi deli gibi istiyor, ağlıyor. Ve bebeği olmuyor.
Ama sen, en canlı örnek olarak neden böyle zor topların önüne atıyorsun kendini ?
Bak sana çok kızdım yalan değil.
Ama rica ediyorum,ertele. Yani sakın buradaki birkaç insanın gazına gelip, yok sadece kendini düşün oyunlarına gelme.
Ne olursa olsun, en bencil insan bile bir gün başkalarının laflarına aldırış etmeden duramaz.
geleceği bilemem tabi ki bir bakarsınız evlendiğim gibi isterim belki evlenince öyle oluyordur bilemiyorum ama şu anki düşüncem bu. henüz kızılacak bir şey yapmadım sadece tartıyorum kafamda sorguluyorum ama ertelemeyi düşünüyorum zaten şu an konum olarak bence hiç uygun değil çünkü çizmem gereken bir hayat yolu var, bir kaç yıl sonra böyle olacak mı düşüncelerim değişecek mi bilemiyorum tabii... sağolun...