• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olmak istiyorum ama...

sen geç evlenmeyi planlıyorsun ve taa o yaşlara kadar cinselliği yaşamak sana bir eksilik gibi geliyor onun için de yaşamak istiyorsun.istiyorsan yaşarsın ama asla hayatımdaki kişiden nasılsa ayrılmam diye düşünerek yapma bunu. o kişinin evlilik yaşı gelmiş bile sen 10 yıldan bahsediyorsun.büyük ihtimal ayrılık olacak sonunuz.onun için bu senin kararın olmalı ve HER ŞARTTA arkasında durabilmelisin.ben yaşamadım bunu evlilik öncesi çünkü kaldıramayacağımı biliyordum.bu yük de kolay bir yük değil.
belki cinselliği merak ediyorsun o zevki almak istiyorsun.ama ben artık cinselliği yaşamış biri olarak sana şunu söyleyeyim o yaşayacağın psikolojik iniş çıkışlara,kalabilceğin zor durumlara.bir arkadaşın dediği gibi belki şantaj,belki sürekli devamının gelmesi,belki kürtaj,belki diktirme peşinde koşma (ilerde fikrin değişipte),terkedildiğinde iki kez yaralanma...ha bütün bunlara değmez inan o alacağın 10 dakikalık zevk.

geliyor açıkçası yalan söylemeyeyim sırf bunun için erkenden evlenmek de istemiyorum ha doğru zaman bu zaman değil belki bunun için ama bir gün olursa kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. sonra da dediğiniz gibi düşünüp kısıtlıyorum yine kendimi kapatıyorum.

Bir abla var tanıdığım. 35 yaşında. O da önceleri bebek sahibi olmak istemezdi.
Bebeğini aldırdı vs. Şimdi deli gibi istiyor, ağlıyor. Ve bebeği olmuyor.
Ama sen, en canlı örnek olarak neden böyle zor topların önüne atıyorsun kendini ?
Bak sana çok kızdım yalan değil.
Ama rica ediyorum,ertele. Yani sakın buradaki birkaç insanın gazına gelip, yok sadece kendini düşün oyunlarına gelme.
Ne olursa olsun, en bencil insan bile bir gün başkalarının laflarına aldırış etmeden duramaz.

geleceği bilemem tabi ki bir bakarsınız evlendiğim gibi isterim belki evlenince öyle oluyordur bilemiyorum ama şu anki düşüncem bu. henüz kızılacak bir şey yapmadım sadece tartıyorum kafamda sorguluyorum ama ertelemeyi düşünüyorum zaten şu an konum olarak bence hiç uygun değil çünkü çizmem gereken bir hayat yolu var, bir kaç yıl sonra böyle olacak mı düşüncelerim değişecek mi bilemiyorum tabii... sağolun...

ehem ehem cevap vereyim
SANANE

Ters köşe olacaksın. Bunu anladın .
:9: Güzel kaçamak. Ama çocukken yapardık biz onu sananeeeeeeeeeğ sananeğğğğğğğğğğ .
Dinle alakası yok yok diyorsun, din karşıtı değilim diyorsun.
Açıp bir kitap okudun mu hiç bunu söylüyorsun ?
Ha eğer okuyup gördüysen yazılanları, buna rağmen alakası yok diyorsan, bu kitabı reddetmektir ki bu karşıtlığa girer !
Ha okuyup görmediysen, alakası yok diyerek cahilce konuşmalara girmeye sonra da sanane şeklinde 0-6 yaş kompleklerine gerek yok !

Son düzenleme:
Ben böyle konuları görünce cidden üzülüyorum, derdim ne bir et parçası, ne de bir şeyler kaybedildikten sonra evlenilecek adam bulunur mu tasası.

Daha 20 yaşındasın, liseyi yeni bitirmişsin, ergenlikten yeni çıkmışsın, çocuksun daha. Gelip buraya "kadın" olsam mı diye soruyorsun. Bence bu bir forumda tartışalacak, buradan çıkardığın sonuçlarla alınacak bir karar değil. Cinsel haz bir anlık, ama ötesinde de elbet bir şeyler değişecek ve sen bunu kaldırabilecek misin?

20 yaş evlenmek için bile erken bir yaş bence, kaldı ki insanlar evlenme sürecinde kendilerini biriyle hayatlarını birleştirme, birlikte olma fikrine hazırlıyorlar psikolojik olarak, sosyal çevreleri de buna katkıda bulunuyor.

Bazı şeyler çok çabuk tüketiliyor artık. Hayatın hakkında karar verecek yetin var elbet ama bu kadar önemli bir olayla ilgili bir karar almak için biraz daha beklemen gerekmez mi en azından? En zor olanı en başa almışsın bence. Ayakların yere sağlam bassın, önce bir dünyayı gör, insanları tanı. Mantığın, prensiplerin iyice yerleşsin, bu kadar acele etme.

benim inancim sizi baglamaz sizin inancinizda beni
ayrica DIN KARSITI ooldugumu nerden cikardiniz
olayi dine cekmenin ne alakasi var dedim
hayret

Din karşıtı olduğunuzu iddia etmedim tavrınız din karşıtıydı, zira ben de öyle dedim.Cümleleri saptırmak söylediğinizi aklamaz.Ben sizin inancınıza ise hiçbir şey demedim aksine demediğimi vurguladım farkında mısınız acaba? :31:

geliyor açıkçası yalan söylemeyeyim sırf bunun için erkenden evlenmek de istemiyorum ha doğru zaman bu zaman değil belki bunun için ama bir gün olursa kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. sonra da dediğiniz gibi düşünüp kısıtlıyorum yine kendimi kapatıyorum.

geleceği bilemem tabi ki bir bakarsınız evlendiğim gibi isterim belki evlenince öyle oluyordur bilemiyorum ama şu anki düşüncem bu. henüz kızılacak bir şey yapmadım sadece tartıyorum kafamda sorguluyorum ama ertelemeyi düşünüyorum zaten şu an konum olarak bence hiç uygun değil çünkü çizmem gereken bir hayat yolu var, bir kaç yıl sonra böyle olacak mı düşüncelerim değişecek mi bilemiyorum tabii... sağolun...

Kızmak derken şöyle, benden çok küçük değilsin ama başka şeyler, hayatını düşünerek kendini kurtarmanı istiyorum. Bunları düşünmene kızdım.
Aslında sana hışımla konuşmama kızdın oysa iyiliğinden başka bir şey istemiyorum.

Ters köşe olacaksın. Bunu anladın .
:9: Güzel kaçamak. Ama çocukken yapardık biz onu sananeeeeeeeeeğ sananeğğğğğğğğğğ .
Dinle alakası yok yok diyorsun, din karşıtı değilim diyorsun.
Açıp bir kitap okudun mu hiç bunu söylüyorsun ?
Ha eğer okuyup gördüysen yazılanları, buna rağmen alakası yok diyorsan, bu kitabı reddetmektir ki bu karşıtlığa girer !
Ha okuyup görmediysen, alakası yok diyerek cahilce konuşmalara girmeye sonra da sanane şeklinde 0-6 yaş kompleklerine gerek yok !

hayir canim yerim ters köseni

sanane dedigim benim abdestimden gusulumden sanane
benim özelimden sanane
senin böyle bir soru sormaya ne hakkin var????
ne hakla ??
cahilceymis sesli güldüm

Kızmak derken şöyle, benden çok küçük değilsin ama başka şeyler, hayatını düşünerek kendini kurtarmanı istiyorum. Bunları düşünmene kızdım.
Aslında sana hışımla konuşmama kızdın oysa iyiliğinden başka bir şey istemiyorum.

Yok estağfurullah ben size kızmadım ama benim mizacım sert değildir insanlar ne söylerse söylesin -ama kendisi hakkında- yumuşakbaşlı yaklaşırım o yüzden sert tepkilere alışkın değilim boşu boşuna kalp kırmayalım tartışmayalım istedim o yüzden :)

Din karşıtı olduğunuzu iddia etmedim tavrınız din karşıtıydı, zira ben de öyle dedim.Cümleleri saptırmak söylediğinizi aklamaz.Ben sizin inancınıza ise hiçbir şey demedim aksine demediğimi vurguladım farkında mısınız acaba? :31:

neden ceviriyorsunuz
size göre herseyi dine bulastirmayin diyen her kisi DINSIZ öyle degil mi?
dönüp yorumunuza tekrar bakin

canim icinden geleni yap
o zaman asla pisman olmazsin
sen sevgilinle birlikte olmak istiyor musun
tamam :)
bu olayida kafanda bu kadar büyütme ..

arkadaşım böle diyorsunuz ama bakın bu sitede erkek arkadaşımdan ayrıldım ben ne yapıcam kızlık zarımı diktirmek istiyorum siz kime yaptırdınız diye konu açıyor insanlar .bu bizim ülkemizinn kanayan yarası .her ne kadar erkek takmıyorum gibi görünsede kızlık zarını önemsediklerini biliyorum .bir çok arkadaşım evlenmeden önce ilişki yaşadı .okudu etti iş sahibi güzel bakımlı kadınlar ama hep terk ediliyolar sevgilileri tarafından ilişkileri uzun sürmüyor bir sürü hayal kırıklığı üzüntü yaşıyolar .o yüzden bu genç kızımıza elimizden geldiği kadar güzel öğütler verelim .içinden geldiğini yap demekle olmuyor maalesef .

hayir canim yerim ters köseni

sanane dedigim benim abdestimden gusulumden sanane
benim özelimden sanane
senin böyle bir soru sormaya ne hakkin var????
ne hakla ??
cahilceymis sesli güldüm

Niye burdasın o zaman ?
Bu kızın cinsel ilişkisinden sanane?
Dinle ilgili yapılan yorumdan sanane ?
Sanane ve bananeyse burada işin ne ?
Hepimiz kadınız ve burda o kadar özellerimizi paylaşıyoruz ki, senin kendi kendine aldığın bir abdest özele girmez.
Aksine, açtığın konulaar mesela, bize ne ? naparsan yap o zaman değil mi? Niye konu açtın ?
Ben senin verdiğin cvba göre bir sonuca varacaktım, bir şey söyleyecektim. Doğru haklısın ve ya hayır bence yanlış.
Kalkıp seni aaaaaaa niye almıyorsun tü yazıklar olsun şeklinde küçümsemeyecektim.
Ama bu kadar önyargı ile toplumdan sıyrılmayı 20 yaşındaki bir kıza buradan öğretemezsin.
Evet cahilce. Gülmeye devam. Ne mutlu.

neden ceviriyorsunuz
size göre herseyi dine bulastirmayin diyen her kisi DINSIZ öyle degil mi?
dönüp yorumunuza tekrar bakin

Neyi çevirdim ya neyi ?? Gayet aşikar her sözüm ! Kimisi inanır ama yapar, kimisi inanmaz yapar, kimisi de inanmaz yapmaz ahlak meselesi görür. Ben insanlara dinli dinsiz diye bakmıyorum tamam mı? Ama hayatımı inancıma göre yaşarım bu da benim meselem başkasının meselesi beni bağlamaz gereği varsa uyarırım orada da biter.Ne kompleksiniz var çözemedim ama umarım bu sefer anlamışsınızdır..

Yok estağfurullah ben size kızmadım ama benim mizacım sert değildir insanlar ne söylerse söylesin -ama kendisi hakkında- yumuşakbaşlı yaklaşırım o yüzden sert tepkilere alışkın değilim boşu boşuna kalp kırmayalım tartışmayalım istedim o yüzden :)

Anlaştık o halde :)

%99 pişman olucaksın. Burda evlenmeden önce biri ile birlikte oldum hiç pişman olmadım çok da mutluyum hayatımda hiç de sorun haline gelmedi kafama takmadım diyen şu kadar senedir 2 ya da 3 kişi gördüm..

her şeyin yeri ve zamanı vardır. ben böyle düşünüyorum. Seviyorsa seni evlenmenizi bekler.zamanı geldiğinde yaşayacaksın zaten. daha üniversiteye gideceksin. Fikirlerin o kadar çok değişecek ki. yaşın çok genç. hayatın tadını çıkarmaya bak. sonra çok pişman olursun. benden abla tavsiyesi. :34:

arkadaşım böle diyorsunuz ama bakın bu sitede erkek arkadaşımdan ayrıldım ben ne yapıcam kızlık zarımı diktirmek istiyorum siz kime yaptırdınız diye konu açıyor insanlar .bu bizim ülkemizinn kanayan yarası .her ne kadar erkek takmıyorum gibi görünsede kızlık zarını önemsediklerini biliyorum .bir çok arkadaşım evlenmeden önce ilişki yaşadı .okudu etti iş sahibi güzel bakımlı kadınlar ama hep terk ediliyolar sevgilileri tarafından ilişkileri uzun sürmüyor bir sürü hayal kırıklığı üzüntü yaşıyolar .o yüzden bu genç kızımıza elimizden geldiği kadar güzel öğütler verelim .içinden geldiğini yap demekle olmuyor maalesef .

arkadasim cok haklisin yorumun icin tesekkür ederim ama
öyle erkekler var tabiki
ama bu is kisinin kendisiyle alakali birsey bu benim düsüncem
zaten konu sahibi baslikta belirtmis istiyorum demis
bence bu hatta icimizden geleni yapmaliyiz
tabi pisman olmayacaksak ben bunu demek istedim

Hanımlar sizlerden bir ricada bulunacağım, özellikle konunun dini boyutunu dikkate alıp yorum yapanlardan.
Eğer durumdan rahatsızsanız bunu kınamadan kırmadan yapmalısınız.
Yapmalısınız çünkü madem inanca değer veriyorsunuz kul hakkını düşünün.
Bize göre yanlış olanı kınayarak iyilik yapmayız.
Bunun karşısında olduğumuzu söyleyelim konu sahibi zaten gelen tüm yorumları dikkate alıyor.
Yorumlarımız üzerinde düşünür düşünmez bu onun bileceği iş.
Sizler ve ben hırçın ve kınayıcı cevaplar verdikçe bizim gibi konuyu bir şekilde dinle bağdaştıran insanlara tahammül kalmayacak ve haklıyken haksız yobaz insanlar olacağız.
Saygı çerçevesinde derdimizi anlatabiliriz.
Hırçınlık haksızlıktan gelir, daha ılımlı olabiliriz.
Dinin kurallarında ılımlı olmak yoktur, ama bunu tatlı dille anlatmak ılımlı olmaktır.

Neyi çevirdim ya neyi ?? Gayet aşikar her sözüm ! Kimisi inanır ama yapar, kimisi inanmaz yapar, kimisi de inanmaz yapmaz ahlak meselesi görür. Ben insanlara dinli dinsiz diye bakmıyorum tamam mı? Ama hayatımı inancıma göre yaşarım bu da benim meselem başkasının meselesi beni bağlamaz gereği varsa uyarırım orada da biter.Ne kompleksiniz var çözemedim ama umarım bu sefer anlamışsınızdır..

neyse bosverin ben anladim sizi

Back