- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
Hiç yaşamadım, bilmiyorum dediğiniz gibi. Belki de o kadar değerli ve bağlı hissettirmiyordur. İlk öpücüğümde de bir şey anlamamıştım ben :) Sonradan güzel olduğunu farkettim bu adamla beraberken...
Bekareti kafasında takıntı haline getirmiş biriyle zaten olamam bunu biliyorum. Çünkü bilmiyorum ki belki esnek, belki çok az kanayacak belli bile olmayacak rahat olacağım için. Böyle olursa da kafasına takar ki takacak olan
Ben hiç mutlu evlilik göremiyorum ondan belki. Belki de pek bağlanabilen bir yapım olmadığından. Nasıl oldu bilmiyorum bu adam beni elinde 1 yıldır tutabiliyor... Çok kaçmaya çalıştım gerçi ama hep doğru adımlar attı yoksa terketmiştim belki çoktan. Konudan çok saptım ama evlilikten çekinmem ondan, çok büyük sorumluluk :)
Daha 20 yaşındasın ve bağlanabilen yapıda olmadığını söylüyorsun:)
Bu adam elbette seni yaşıtlarından daha çok etkilemiş.Sende başka duygular uyandırmış.
Kasten yapmasa da,tavırlarıyla bile sana bunu düşündürebilir.
32 yaşındaki adamla 20-22 yaşındaki adamın,bir kadına yaklaşımı çok farklı olacaktır.
Şimdi çok farklı düşünüyorsun ama hayat 20 yaşında düşündüğümüz gibi değil maalesef.
O yaşlarda dünya bizim sanırız.Ne istersek o oluruz,biz istemedikçe birşey olmaz.İsteklerimiz hep mutlak gerçekleşecek hedeflerimizdir.
Bize kimse karışamaz,kimseyi umursamayız,bizi olduğumuz gibi kabul etmeyeni kapıya koyarız sanırız.
Çok güçlüyüzdür,çok olgunuzdur,ne de olsa 18'i geçeli "çok" olmuştur,herşeyi biz biliriz vs...
Ah keşke hayat boyu böyle düşünebilsek :)