• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olmak istiyorum ama...

her şeyin yeri ve zamanı vardır. ben böyle düşünüyorum. Seviyorsa seni evlenmenizi bekler.zamanı geldiğinde yaşayacaksın zaten. daha üniversiteye gideceksin. Fikirlerin o kadar çok değişecek ki. yaşın çok genç. hayatın tadını çıkarmaya bak. sonra çok pişman olursun. benden abla tavsiyesi. :34:

Canım zaten gittim üniversiteye :)

Konu sahibesi dert ettiği şeyin dinle alakası olup olmadığını sormamış..Bu hususta danışmamış..
Dinle alakalı bir konu olduğunu kendisi de biliyordur ve işin bu boyutunu düşünmüştür elbet..
Üstümde kalır uyarmazsam diye düşünülüyorsa özelden uyarılır olur biter..

Konuya gelecek olursam, ilk bir kaç sayfayı okuyabildim..
İnsan 30 larına geldiğinde her konuda çok daha farklı düşünebiliyor..
Cinsellik te bunlardan bir tanesi..
Yaşayıp yaşamayacağınızı zaman size gösterecek..

Ben yaşamamanı öneririm..Çünkü eğer şimdi ki erkek arkadaşın, ileride eşin olmazsa; eşin olmaya aday adamlar senin durumunu önemseyecek, hatta senin kalbini bu konuda epey kıracaktır..Türkiye'de yaşıyoruz malum..Bu tür konularda Türk erkeklerinin beyinleri orman ürünleriyle paralellik gösteriyor..

Üzülürsün canım...

kızlar 20 yaşındaki reşit bir kızdan söz edıyoruz.
aklı, mantığı herşeyi yerinde olmasa kafası karışmadı.
buraya konu açtığına göre bazı durumların bilincinde , sadece fikir istiyor bizden.

bazı arkadaşlar neden herşeyi bu kadar abartıyor?

karşımızda ki çocuk değil.

insan yaşadıkça tecrübe kazanır, anlatıldıkça değil!.

arkadasim cok haklisin yorumun icin tesekkür ederim ama
öyle erkekler var tabiki
ama bu is kisinin kendisiyle alakali birsey bu benim düsüncem
zaten konu sahibi baslikta belirtmis istiyorum demis
bence bu hatta icimizden geleni yapmaliyiz
tabi pisman olmayacaksak ben bunu demek istedim

ama işte maalesef öle erkekler var ve çoğunlukta .çok az bir kısmı bakirelik önemsiz diyor gerçektn bu böle en okumuşuda böle cahilide böle iş evlenmeye gelince herkes daha önce birşeyler yaşamamış kız aramaya başlıyor .o yüzden bu kız hayatını kötü etkliyecek pişman olucak şeyler yapmasın iyoruz biz onun iyiliği için diyoruz tabiki hayat onun hayatı .yaparsada kendi bileceği iş .sonuçlarına kendi katlanır .çok istiyorum derse yapsın tabi ne diyebilirz ki .biz anca uyarabilirz .

Bir şey diyeceğim, regl den sonra abdest alıyor musun ?

leonela bu yorumu sen mi yazdın? çevirip çevirip okudum gözlerime inanamadım

ne konuyla ne de laracroftun yorumuyla alakalı. hiç yakıştıramadım sana çok şaşırttın beni

hadi konu sahibi yalnız biri. danışmak için konu açtı

dini ortaya atanlar caiz değil diyip kenara çıktı

laracroft dini katmayın dedi

peki bu cevap ne alaka ya? çok sinirimi bozdun

-yok bacım biz abdest almıyoruz kokuyoruz.

-evet alıyorux

-sana ne?

beklediğn cvp ne cidden merak ettim

Niye burdasın o zaman ?
Bu kızın cinsel ilişkisinden sanane?
Dinle ilgili yapılan yorumdan sanane ?
Sanane ve bananeyse burada işin ne ?
Hepimiz kadınız ve burda o kadar özellerimizi paylaşıyoruz ki, senin kendi kendine aldığın bir abdest özele girmez.
Aksine, açtığın konulaar mesela, bize ne ? naparsan yap o zaman değil mi? Niye konu açtın ?
Ben senin verdiğin cvba göre bir sonuca varacaktım, bir şey söyleyecektim. Doğru haklısın ve ya hayır bence yanlış.
Kalkıp seni aaaaaaa niye almıyorsun tü yazıklar olsun şeklinde küçümsemeyecektim.
Ama bu kadar önyargı ile toplumdan sıyrılmayı 20 yaşındaki bir kıza buradan öğretemezsin.
Evet cahilce. Gülmeye devam. Ne mutlu.

bu kizin cinsel hayatindan banane degil
sormus , konu acmis cevap veriyorum
dini bir konu degil bunu dine cekenlere yapmayin diyorum
sende diyosun ki abdest aliyor musun?
ee sanane tabiki
20 yasindaki kiz olayinda haklimisin haksizmisin bilemem
bazi insanlarin olgunlugu yasa vurmuyor

ne konuyla ne de laracroftun yorumuyla alakalı. hiç yakıştıramadım sana çok şaşırttın beni

-evet alıyorux

-sana ne?

benimde anlamadigim bu ne alaka benim gusulumle abdestimle

Konu sahibi arkadaş.Sana buradan sesleniyorum.Bak daha yapmadan bu kadar polemiklere sebep olan bir konu yaptıktan sonra ne olur orasını bilemem.
Sen de takdir edersinki bu forumu kullanan da yine bizim toplumumuz.İnsanların bakış açısını az çok kestirmişsindir.
Yani yapmaman senin hakkında hayırlı olandır.

konu sahibesi bir konu açmış ve yorum bekliyor herkes istediği yorumu yapar.çünkü konu sahibi bunu kendi istiyor zaten.ama birisine kalkıp "reglden sonra abdest alıyor musun"demek ne demektir ya nasıl bir kendince aşağılayacağını sanmaktır.neymiş forumda olduğu için buna cevap vermeliymiş,özel sayılmazmış,yok yaaa?bu tip kişilerinin mantıkları nasıl çalışıyor hiç anlayamıyorum.bu "uyarı sistemleri" hep bir hınçla ,aşağılamayla,rencide etmeyle dolu.eğer din için bir uyarı yapacaksanız bunu sevgiyle ve kibarca yapmanız gerekmiyor mu bu kin neden?bu tavırlarla ancak insanları dinden ve sizin gibilerden soğutursunuz.ha bunun vebali nedir acaba?

benimde uzun süredir anlamadığım bir konu var
cidden biri aydınlatırsa sevinirim ..

neden sanki siteye girip derdini yazan kişiye müslüman muamelesi yapılıyor dine çekiliyor.

dinsizler yazamaz diye bir kaide varda benmi bilmiyorum..

yanlış anlamazsan 20 ile 32 fazla değil mi ? yaşına uygun birisi olsaydı bence daha iyi olurdu. merakımı maruz gör. baban var mı ?

Annemle babam arasında 11 yaş var bana çok anormal gelmiyor bu durum. Bu soruyu soran ilk siz değilsiniz ama vazgeçin artık babayla bağdaştırmaktan bu konuyu lütfen genel söylüyorum size değil :) Babamla ilişkimiz iyidir gayet ama kalbim onu seçti, onu sevdi. hiç yaşı kaç diye düşünmedim gördüğümde...

Konu sahibesi dert ettiği şeyin dinle alakası olup olmadığını sormamış..Bu hususta danışmamış..
Dinle alakalı bir konu olduğunu kendisi de biliyordur ve işin bu boyutunu düşünmüştür elbet..
Üstümde kalır uyarmazsam diye düşünülüyorsa özelden uyarılır olur biter..

Konuya gelecek olursam, ilk bir kaç sayfayı okuyabildim..
İnsan 30 larına geldiğinde her konuda çok daha farklı düşünebiliyor..
Cinsellik te bunlardan bir tanesi..
Yaşayıp yaşamayacağınızı zaman size gösterecek..

Ben yaşamamanı öneririm..Çünkü eğer şimdi ki erkek arkadaşın, ileride eşin olmazsa; eşin olmaya aday adamlar senin durumunu önemseyecek, hatta senin kalbini bu konuda epey kıracaktır..Türkiye'de yaşıyoruz malum..Bu tür konularda Türk erkeklerinin beyinleri orman ürünleriyle paralellik gösteriyor..

Üzülürsün canım...

son söylediğiniz beni gülümsetti ve hak verdim :) din konusunda danışmıyorum haklısınız çünkü din boyutunu önemsemediğimi defalarca belirttim zaten konuda... umarım o dediğiniz zaman doğru şeyleri gösterir ve sunar bana...

-evet alıyorux

-sana ne?

Beklediğim cevap şu zeboş, kalkıp tabi ki yobazca almıyorsa tüh yazıklar olsun seni pis demeyecektim.O yüzden şaşırmana gerek yok yani.
Alıyorum evet nolmuş deseydi ? E aldığına göre bilmen gerekir o zaman cinselliğin dinle alakalı olduğunu diyecektim.
Ha almıyorum deseydi, o zaman tamam alakası olmadığını düşünmesinin normal olduğuna kanaat getirecektim.
Bu kadar basit. Ama dediğim gibi ÖNYARGI :) Önyargı ile verilmiş bir cevap : sanane . Tıpkı şuan senin önyargın gibi aslında, sen de beni çok şaşırttın.
Bugüne kdr bir çok yorumumu gördün, sence bu soruyu saçma bir amaçla sormuş olabilir miyim ? Ya da ahlak bekçisi edasıyla ? Özel olan bir şey yoktu yani.
Yargılama, asma, kesme yapmayacaktım cevabına göre. Çıkarım yapacak, ya tartışacaktık ya da kapatacaktık ona hak verip.

Son düzenleme:
Diğer durumları göz ardı ederek bir kaç cümle yazacağım.
Bu adamdan ayrılmaktan korkuyorsun yaşasanda yaşamasanda.
Ama arada 12 yaş var.
Adam zaten evlilik yaşında. Elbet yuva kurmak isteyecek. Baba olmak isteyecek.
Sende diyorsun ki en az 10 yıl evlilik düşünmüyorum, çocuk yapamam.
Şimdi bir düşün.
Sence oluru var mı?

Bu ilişki öyle 10 - 20 yıl ne olacağını bilmeden sürmez.
Ona göre ver kararını.
Büyük konuşma asla.
Bugün pişman olmam dersin.
Yarın ayrılırsın bambaşka birine aşık oluverirsin oda temiz kalmış birini istiyorum der.
O zaman bazı şeylerin farkına varırsın.

İşi dine filan getirmem zaten problem olmadığını söylemişsin.
Düşün ki bu adamdan ayrıldın aşık oldun o adama tüm saflığınla bağlanmak istemez miydin?
Burada bile neler okuyoruz düğüne iki gün kala biten aşkları, hayatları...
İyice ölç tart karar senin.

Senin şuanda çok farklı şeyler düşünmen gerekiyordu oysa :105:

ben de aynı şeyi sormuştum cevap alamadım

kusura bakmayın gözümden kaçmış... bir de tartışma çıkınca iyice karıştı mesajlar :)

benimde uzun süredir anlamadığım bir konu var
cidden biri aydınlatırsa sevinirim ..

neden sanki siteye girip derdini yazan kişiye müslüman muamelesi yapılıyor dine çekiliyor.

dinsizler yazamaz diye bir kaide varda benmi bilmiyorum..

keşke dinsizler olarak tanımlamasaydınız ama kötü bir amaçla söylemiş gibi durmuyorsunuz neyse doğru kelimeyi seçemediğinizi düşündüm sadece :)

Cinsellik aşkla yaşanır;

Öyle planlı programlı ,foruma konu kaçıp toplumun nabzını tutarak yaşanmaz:34:

Eğer içinden gelen zaman ve kişi senin için yanlışsa sonuçlarına katlanırsın yok değilse gökten üç elma düşer biri sana , biri sevgiline diğeride bize.:ssz:

Beklediğim cevap şu zeboş, kalkıp tabi ki yobazca almıyorsa tüh yazıklar olsun seni pis demeyecektim.O yüzden şaşırmana gerek yok yani.
Alıyorum evet nolmuş deseydi ? E aldığına göre bilmen gerekir o zaman cinselliğin dinle alakalı olduğunu diyecektim.
Ha almıyorum deseydi, o zaman tamam alakası olmadığını düşünmesinin normal olduğuna kanaat getirecektim.
Bu kadar basit. Ama dediğim gibi ÖNYARGI :) Önyargı ile verilmiş bir cevap : sanane . Tıpkı şuan senin önyargın gibi aslında, sen de beni çok şaşırttın.
Bugüne kdr bir çok yorumumu gördün, sence bu soruyu saçma bir amaçla sormuş olabilir miyim ? Ya da ahlak bekçisi edasıyla ? Özel olan bir şey yoktu yani.
Yargılama, asma, kesme yapmayacaktım cevabına göre. Çıkarım yapacak, ya tartışacaktık ya da kapatacaktık ona hak verip.

cok cok cok cok afedersin bu isin dini boyutu regl den sonra abdest alinip alinmamasiyla mi alakali
bu olay hooooooop cinselligemi geliyor
vay be dünya nereye gitmis
ben nerdeyim hangi gezegen burasi
en iyisi ben uzayim burdan

Diğer durumları göz ardı ederek bir kaç cümle yazacağım.
Bu adamdan ayrılmaktan korkuyorsun yaşasanda yaşamasanda.
Ama arada 12 yaş var.
Adam zaten evlilik yaşında. Elbet yuva kurmak isteyecek. Baba olmak isteyecek.
Sende diyorsun ki en az 10 yıl evlilik düşünmüyorum, çocuk yapamam.
Şimdi bir düşün.
Sence oluru var mı?

Bu ilişki öyle 10 - 20 yıl ne olacağını bilmeden sürmez.
Ona göre ver kararını.
Büyük konuşma asla.
Bugün pişman olmam dersin.
Yarın ayrılırsın bambaşka birine aşık oluverirsin oda temiz kalmış birini istiyorum der.
O zaman bazı şeylerin farkına varırsın.

İşi dine filan getirmem zaten problem olmadığını söylemişsin.
Düşün ki bu adamdan ayrıldın aşık oldun o adama tüm saflığınla bağlanmak istemez miydin?
Burada bile neler okuyoruz düğüne iki gün kala biten aşkları, hayatları...
İyice ölç tart karar senin.

Senin şuanda çok farklı şeyler düşünmen gerekiyordu oysa :105:

Haklısınız ama daha önce de böyle bir yorum yazıldı. Karşımdaki de evlilik için acele eden biri değil. Ben 30 olmadan istemiyorum çocuk diyorum evlilik yaşını düşürebilirim belki kendimi bu cinsellik konusunda aşamazsam yıllarca karşılıklı neden bakışalım evlenmek varken ama bu konuda beni destekliyor, benim istediklerimi göz ardı edebileceğini düşünmüyorum evlilik ve çocuk tek başına sorumluluğu alınan şeyler değildir zira... 30 una kadar bekle bakalım çocuk için ne acelen var demişti mesela... hazırlıksız anne olmak ikimizi de mutlu etmez, bunu biliyor...

Konu sahibi dini açıdan sormamış ama bizde herkes gibi kendi fikrimizi söyledik.Gerisi zaten onun bileceği iş.Her konuya dini karıştırmak diye bir şey olmaz...Müslümansam her davranışımı belli çerçeveler içinde yapmak durumundayım zaten...Ama müslümanlık hoşgörü dini....Selametle....

Back