burdanda görüyoruz biz ev hanımları koca parası yiyenler oluyor .evet yine geldik o konuya .arkadaşım sen iyi misin ya ?neyin sosyal hayatını yaşıyorsun sen ?sen nerde doğdun büyüdün hangi şehirleri gezdin hangi ülkelere seyahat ettin söyler misin ?çalışıyorum çalışıyorum diyorsun bütün gün burda ona buna laf yetiştiriyorsun .çalışmak bütün gün net başında oturmak değil .benimde çalışma hayatım oldu ben 5 dakika mola veremiyordum .üç-beş saat bir dairede oturmakla maalesef dünyayı kurtarmıyorsun canım .
hayat kadınları olsunmuşta tecavüzler azalsınmış orda kadınlar neler çekiyo kim bilir, çetelerin elinde posaları çıkana kadar çalıştırılıyolar kim bilir kaç kez kürtaj olmaya zorlanıyolar sen nasıl böyle bişey dersin, tecavüzleri engelliyo mu peki, hayır, niye engellesinki erkeğin seks ihtiyacına nerdeyse hava su gibi bi ihtiyaç anlamı yüklüyosunuz, sanki boşalmasa patlıcak, ayrıca bi yorumunda en yüksek tecavüz oranı isveçte falan demişsin Allah aşkına o istatistiği nerden buldun kaynağını bi paylaş, tecavüz oranları cinsel açlığın en yüksek olduğu doğu ülkelerindedir
mahalle kavgasına döndü iyice...
ooo beddua başladı şimdide .hamile kadına masum bir bebeğe beddua ediliyor .yuh diyorum artık size .evladımı ağzına hiç alma haddini bil .
valla benim çevremde diktirme işine giren hiç olmadı hatta biri dün akşam evlendi eşiyle konuştu ilk ilişkisini eşide benden öncesi beni bağlamaz ben de masum sayılmaz demiş, dikme işini sizmi yapıyosunuzda bu kadar gördünüz
ya demegoji yapmayın arkadaşım .hayat kadınları olsun demiyoruz heralde .dünyanın her yerinde hayat kadınları var sadece bu ülkede değil .bana burdan yazdıracaksın illa .sanane benim bebeğimden beddualar döner dolaşır başına gelir canım bebeğime laf söyledinya seni allaha havale ediyorum şu an yazıklar olsun bebeğime laf söyleyen kıskanç insanlara .
Bir erkek bakire istiyorum diyosa kendide bakir olacak arkadaş.
demagoji dediğini varsayıyorum
neyse daha çok dövüşürüz biz seninle alışverişe gitmemiz lazım
bakir/bakire olan biri bakire/bakir istediği zaman kınanmamalı, yobaz bulunmamalı
Bir erkek bakire istiyorum diyosa kendide bakir olacak arkadaş.
bende 9 sene bekledim ama bu ilk gece ne büyülüymüş ben odunum heralde sabrımın sınırlarını zorlayan beni ağlatan kızdıran canımı acıtan lanet olsun olsun bitsin artık dedirten bi geceydi hiçte iyi hatırlamıyorum bekaretimi kaybettim diye bakmıyorum kocama kendimi sundum adadım vs gibi düşüncelerimde yok oldu olacak kanı alınlarına sürün adamların ki bunu yapan yöreler varmış, kadın olmak çok daha güzeldi valla benim için ohh beeee dedim kimseye bişey vermedim kendime kadınlığı hediye ettim bu kadar.
Yanlış algılamayın amacım tartışma yaratmak değil ama aşağılamak değil ki bilinen gerçek çok var doğru tanışdığı gün evine giden aynı anda 8 kişiyi idare eden. İşte erkek beyni benim karım bunlar gibi olmasın diyor bakire değil ya bunlar ile aynı sıfatta erkek beyninde ki bu konuda biz kadınlarında çok güzel yalanları var değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?