Avrupa birliği kriteri mi bu arkadaş???
Hangi kriteri kim belirliyor?
2.el ne demek?
Bozulan kız sonucuna katlanır ne demek?
Hemen bir erkek hegamonyasını kabullenip hemcinslerine genel ev kadınları nasıl oluyor işte diye gelecek tayin etmek ne demek???
Sen bilirsin yaşa ve erkeğin gözündeki değerini düşür ne demek?
Bunlar haddinden fazla iddialı sözler,sosyal platform verir size sadece bu had sınırını aşmayı!!!
Hadi bakalım saflar ayrılsın şimdi.
Bu çirkin benzetmeleri savunmayanlar zaten her boku yemiş yollular olsun hemen,
Yok diğerleride kocasının bitanesi,ahlak abidesi!
Yok merak ediyorum neye göre bu asma kesme ve çirkin sözler söyleyebilme kıstasını ele alıyorsunuz?
İnançlarınıza göre ise;geçeceksiniz onu bir kalemde zira bu uyarıp kınadığınız şey kadar ağırdır dinde kul hakkında böyle onur kırıcı konuşup gıybete girmek!
Şükür ki bir yaradanım ve onun büyük adaleti ve merhameti var yoksa insanoğlu yeryüzünde kendini tanrı ilan edip cehennem bileti kesmeye pek meraklı!
bazı tabirler hoş olmasada burdeki kızları koruma amaçlı söylendi o sözler arkadaşım .kızlarımızın başına kötü şeyler gelmesin diye söylendi kötü niyetli konuştuklarını sanmıyorum .akıl sahibi bir insan tabiki yapma kızım der .toplumda görünen duyulan şeyleri belirttiler ve çok haklı şeyler yazıldı .kimse kimseyi yargılamıyorum fikir ve deneyim paylaşıyoruz .burayı okuyan kızlarımız ders alsın diye .yoksa bize ne milletin namusundan bekaretinden .her koyun kendi bacağından asılır zaten .sosyal hayattada insanlar birbirine bunları söylüyor maalesef .doğruya teşvik etmek mantıklı bana göre .