• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olmak istiyorum ama...

burdanda görüyoruz biz ev hanımları koca parası yiyenler oluyor .evet yine geldik o konuya .arkadaşım sen iyi misin ya ?neyin sosyal hayatını yaşıyorsun sen ?sen nerde doğdun büyüdün hangi şehirleri gezdin hangi ülkelere seyahat ettin söyler misin ?çalışıyorum çalışıyorum diyorsun bütün gün burda ona buna laf yetiştiriyorsun .çalışmak bütün gün net başında oturmak değil .benimde çalışma hayatım oldu ben 5 dakika mola veremiyordum .üç-beş saat bir dairede oturmakla maalesef dünyayı kurtarmıyorsun canım .

beni burda gördüğüne göre sende buralardasın, rahat bi işim var bilek gücüne değil kafa hesabına dayanıyo aynı anda bikaç şeyi yapabiliyorum, bi yandan sunumlar hazırlayıp bi yandan saçma yorumlarına cevap vermek zor değil akıl gücü isteyen şeyler yazmıyosun

hayat kadınları olsunmuşta tecavüzler azalsınmış orda kadınlar neler çekiyo kim bilir, çetelerin elinde posaları çıkana kadar çalıştırılıyolar kim bilir kaç kez kürtaj olmaya zorlanıyolar sen nasıl böyle bişey dersin, tecavüzleri engelliyo mu peki, hayır, niye engellesinki erkeğin seks ihtiyacına nerdeyse hava su gibi bi ihtiyaç anlamı yüklüyosunuz, sanki boşalmasa patlıcak, ayrıca bi yorumunda en yüksek tecavüz oranı isveçte falan demişsin Allah aşkına o istatistiği nerden buldun kaynağını bi paylaş, tecavüz oranları cinsel açlığın en yüksek olduğu doğu ülkelerindedir

ya demegoji yapmayın arkadaşım .hayat kadınları olsun demiyoruz heralde .dünyanın her yerinde hayat kadınları var sadece bu ülkede değil .bana burdan yazdıracaksın illa .sanane benim bebeğimden beddualar döner dolaşır başına gelir canım bebeğime laf söyledinya seni allaha havale ediyorum şu an yazıklar olsun bebeğime laf söyleyen kıskanç insanlara .

böyle terbiyesilzik görmedin yaa .ne demek ufacık bebeğe arkadaş sana beddua etmişti de görürsün falan sen insan mısın yaa sen kimsin kızım sen kimsin .terbiyesiz .salak salak konuşma .bebeğime laf edemezsin sen yaratık seni .beddua eden allahımdan bulur inşşş .yazıklar olsun kadınım dye geçinmeyin boşa .terbiyesiz seni .

valla benim çevremde diktirme işine giren hiç olmadı hatta biri dün akşam evlendi eşiyle konuştu ilk ilişkisini eşide benden öncesi beni bağlamaz ben de masum sayılmaz demiş, dikme işini sizmi yapıyosunuzda bu kadar gördünüz

Şimdi o adama ne yakıştırmalar yapar bizim toplumumuz ama ben adam gibi adam diyorum. Kendinin de ilişkileri olmuş bu yüzden karşındaki insana dürüst davranmış...

Önceden ilişkisi olan adam bakire istiyorum demeye hakkı yok. Nasıl ki kız arkadaşı sorduğunda onlar öncedendi diyorsa bir adam kız arkadaşına da o hakkı verecek, vermeli...

Son düzenleme:
ya demegoji yapmayın arkadaşım .hayat kadınları olsun demiyoruz heralde .dünyanın her yerinde hayat kadınları var sadece bu ülkede değil .bana burdan yazdıracaksın illa .sanane benim bebeğimden beddualar döner dolaşır başına gelir canım bebeğime laf söyledinya seni allaha havale ediyorum şu an yazıklar olsun bebeğime laf söyleyen kıskanç insanlara .

demagoji dediğini varsayıyorum
neyse daha çok dövüşürüz biz seninle alışverişe gitmemiz lazım

bu tür şeylerin tartışması kaçıncıya yapılıyor kim bilirr....

konu çok ilerlemiş..
oyuzden bılmıyorum yazdıgımı okurmusun yada bı önemı olurmu..
henüz 20 yaşındasın..ve emın ol yolun cok basındasın..
suan bırlıkte olmak ıstedıgın ınsanla gun gelır ayrı hayatlarıda tercıh edebılırsın..
kı zaten 30unda evlenmek ıstıyormussun..10 yıl içinde hayat sana neler getırır bılemezsınkı..
bugun onu sever onunla olursun..yarın baskası cıkar onu daha cok seversın..
kaldıkı kendınde sakıncak hıcbıseyın olmadıgından bugun onunla cınsellıgı yasarsın,yarın dıgerıyle..
farzetkı 30una geldıgınde de hala bu kısıyle bırlıktesın..
ama evlılıgede bıseyler saklamanı tercıh ederım..
evlenmeden bırbırınızı tuketmeyın,orayada bıraz heyecan bırakın derim..
ama 10 senesen beklesen..cocugun canına tak eder sanırım..cunku onun yası 40lara erişmiş oluyor..
valla ıcınden cıkamadım..ama tercıhım beklemen yönunde..

demagoji dediğini varsayıyorum
neyse daha çok dövüşürüz biz seninle alışverişe gitmemiz lazım

kızım sen kimsin yaa şu an ağlıyorum sinirden .sen nasıl bir bebeğe o lafı edebilirsin .ben o arkadaştan özür diledim oda kabul etti .sen neden sürekli aynı şeyleri açıp duruyrosun senin amacın ne .o benim bebeğime birşey söylemezken sen kimsin yaa deli olucam hiç bu sitede bu kadar sinrilenmemiştim .sen benim bebeğimi ağzına alamazsın yazıklar olsun sana kadınım diye geçinme hiç orda bir dairede bekçilik yapıyrosun diye kimseyi aşağılayamazsın .terbiyesiz seni .

karsilikli tartismak ancak iki tarafa birden tekrar tekrar zarar verir..
lutfen sakin olun...
sonuc itibariyle iki tarafta kadin..
insanlarin birbirlerine yardimci olacagi yerde yapilani dogru bulmuyorum..
gecmiste yasananlar soylenenler gecmiste kalir..
vidi vidilarla disarida alalede yetismis egitim almamis indanlardan ne farkimiz olur..
hepimiz belli bir yasa gelmis kimi ortalama kimi ortalmanin ustunde egitim almis insanlariz..

konu sahibi zaten alacagi cevplari aldi
kendine uygun olani secer ayiklar mantigina yatirir..
icinden geldigi kadaryla yasar..
simdi bu konuyu acip ilerde baskasi ile ask yasamya baslarsa..
ee sende canim gomlek degistirir gibi sevgili degistiriyorsun
oncekiylede birlikte olacaktin bak yeni sevgili yapmisin demey hakkimiz varmi..?

Bir erkek bakire istiyorum diyosa kendide bakir olacak arkadaş.

sonunda anlatmak istediklerimi tek cümle ile özetleyen biri çıkmış :)

teşekkürler..

aynen katılıyorum..

eğer bir erkek bakir değilse bakire olmayan bir kıza da bazı arkadaşların deyimiyle 2.el ! muamelesi yapmayacak...

Son düzenleme:
Bi kapatın şu bilgisayarı kalkın başından,gidin temiz bi hava alın.

Konu çığrından çıktı zaten siz de daha fazla çıkmayın.

insallah konu sahibi dogru karari dogru insanla yasayip dogrularin hafizanda hos anilari aklina getirir..
maalesef ki yine eski defterler acildi
eski yorumlar ne hikmetse ne unutturuluyor..ne de unutuluyor..

bende 9 sene bekledim ama bu ilk gece ne büyülüymüş ben odunum heralde sabrımın sınırlarını zorlayan beni ağlatan kızdıran canımı acıtan lanet olsun olsun bitsin artık dedirten bi geceydi hiçte iyi hatırlamıyorum bekaretimi kaybettim diye bakmıyorum kocama kendimi sundum adadım vs gibi düşüncelerimde yok oldu olacak kanı alınlarına sürün adamların ki bunu yapan yöreler varmış, kadın olmak çok daha güzeldi valla benim için ohh beeee dedim kimseye bişey vermedim kendime kadınlığı hediye ettim bu kadar.

O sizin düşünceniz bu beni alakadar etmez ben kendi düşüncemi sundum okadar.

Yanlış algılamayın amacım tartışma yaratmak değil ama aşağılamak değil ki bilinen gerçek çok var doğru tanışdığı gün evine giden aynı anda 8 kişiyi idare eden. İşte erkek beyni benim karım bunlar gibi olmasın diyor bakire değil ya bunlar ile aynı sıfatta erkek beyninde ki bu konuda biz kadınlarında çok güzel yalanları var değilmi ?

Aynı anda bir çok kızı idare eden de bir çok erkek var, bu durumu kız-erkek diye ayırmak yanlış. Ayrıca bu erkeklere kızlığını diktiren kızlar çanak tutmuyor, kızların bekaret tazeleme operasyonlarına hem milletle düşen kalkan, hem de "bakire kız" isterim diye tutturan pis zihniyetler çanak tutuyor. Bu zihniyette erkeklerin kandırılması onlara müstehak fikrimce.

Back