• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olmak istiyorum ama...

dertsiz basina dert alma...
bosver..
simdi el ele tutusmanın, sarılıp koklasmanın tadını cıkar.
evlendıgınde bu sefer onun bi degeri kalmaz bi heyecanı olmaz
ben asla namusu bi zarda arayanın akıl anlayısını cozememısımdır.
sorun namus degil.
sorun ya sonradan pisman olursan ?
yasın henuz 20..
bende 18im aynı yaslarda sayılırız.
genclık hevesı ıle hareket etmee:20:
:34:

Son düzenleme:
bir de şöyle bir düşüncem var. rehberlik derslerinden öğrendiğim kadarıyla söylüyorum. AMA ile devam eden cümlelerin büyük bir çoğunluğu pişmanlık barındırır. yani sen bu başlığı açarken içinde bir pişman olma korkusu var. hislerime çok güvenirim. %99,9 beni yanıltmaz. hep dediğim şeyler çıkmıştır. sen eğer böyle bir şey yaparsan büyük bir pişmanlık yaşayacaksın ...

yuhh 63 sayfa olmus :D
konuda ıyıce oraya buraya sarmış

konu sahıbı arkadasım
yasın daha küçük. sen o bahsettıgın elalemın zevk olsun dıye yaptıklarına bakma
yaşın geregı bu dürtülerin seni dürtüyor :27:
yarın öbür gün ayrılırsanız sen bu yükü tasıyamayacaksın çok belli...
o yuzden taşıyamayacagın yükü sırtlanma..
hersey zamanında guzel... için rahat bır sekılde yaşa evlenınce. bunu sımdı yasarsan asla rahat olmayacaksın cok belli yazdıkalrından.
ayrılırmıyız? hamıle mıyım acaba? ayrılırsak ve ben daha sonra evlenecegım adamı bulursam bunu nasıl acıklayacagım? vs vs cok uzar bunlar
evlen ıstedıgını yap rahat rahat yaşa... zaten adamın boyle bı beklentısı yokmus. eşşeğin aklına zorla karpuz kabugu düşürme. (haydar dumen gıbı yazdım la :27:)

Şimdi bir defa birlikte oldun diyelim ( zaten buyuk ıhtımalle yakın zamanda olacak tahmınımce)
ilk heyecanınızı yaşadınız. sanki bu son mu olacak. erkek arkadasının ve senın ıstek ve arzularınız
bıtmeyecek ve devamı her gecen gun gelecek. muhtemelen cinsel hayatınız süreklilik kazanacak ve
bırbırınızı arzuladıgınız her an bırlıkte olacaksınız. ve sonunda bakacaksınız ki sorunlar cıkıyor,
ardı arkası kesılmıyor. yollarınız ayrılacak. ama bılıyorum kı bu senın ıcın sorun degıl.
işin dini yanını düşünmeyen sen; zaten onun bunun soylemlerını de onemsemezsın.
yani demem o ki sen bence birlikte ol erkek arkadasınla ve istediğini yaşa.
aklında kalacagına yaşa ve gör. sonrasını düşünme.. ozamana kadar 30 una gelırsın
talibinde cıkar evlenırsın. Mutluluklar diliyorum sımdıden....

yuhh 63 sayfa olmus :D
konuda ıyıce oraya buraya sarmış

konu sahıbı arkadasım
yasın daha küçük. sen o bahsettıgın elalemın zevk olsun dıye yaptıklarına bakma
yaşın geregı bu dürtülerin seni dürtüyor :27:
yarın öbür gün ayrılırsanız sen bu yükü tasıyamayacaksın çok belli...
o yuzden taşıyamayacagın yükü sırtlanma..
hersey zamanında guzel... için rahat bır sekılde yaşa evlenınce. bunu sımdı yasarsan asla rahat olmayacaksın cok belli yazdıkalrından.
ayrılırmıyız? hamıle mıyım acaba? ayrılırsak ve ben daha sonra evlenecegım adamı bulursam bunu nasıl acıklayacagım? vs vs cok uzar bunlar
evlen ıstedıgını yap rahat rahat yaşa... zaten adamın boyle bı beklentısı yokmus. eşşeğin aklına zorla karpuz kabugu düşürme. (haydar dumen gıbı yazdım la :27:)

süper yorum çok güldüm sonunaD:D:D

Burda o kadar çok pişmalık öyküleri okudum ki;Ozaman gençtim,akıl edemedim le başlayan..Belki de ilerde bunlardan biri olacaksın..Gel sen vazgeç.Vazgeçtiğine asla pişman olmayacaksın.Ben 28 ime kadar beklediğime asla pişman olmadım.Ama yaşasaydım pişman olurdum..Evlenmeden alma bu işin tadını..Sonra ardı arkası kesilmez..Hem senin açından hem karşıdaki erkeğin açısından..Şeytan dürter sürekli..Madem bize soruyorsun,yapma etme..20 nedir ki yaa..

Son düzenleme:
amannnnn sakın haa sakınnn birlikte olayım deme evlenmeden önce... ilerde yeri gelir başına kakılır kötü duruma düşersin. bu sözü çok severim ben ''Ìnsan ulasamadigi herşeyin delisi, ulastığı herşeyin nankörüdür.'':19::19:

Bekaret önemlidir tabi kıymetini ve anlamını bilene..
Bu sadece kadın için değil erkek için de öyle.
Yani sadece kadın bakir erkek şakir işi değil.
Erkekte nefsini muhafaza etmeli bana göre..
Şahsi fikrim tabi bunlar..
Ama ne yazık ki ben öyle sonsuz sevgi muhabbetlerine inanmıyorum..
Bu sadece ikinizin ayrılığı olmayabilir birinin hasta olması, ölmesi vs de olabilir(ALLAH korusun)
İş sevgiyle bitmiyor, sen ondan her hangi bir suretle ayrıldığında bu şeyi kaldıramayacaksan yapma..
Mesela bunu annene ya da babana sorduğunda onların sana vereceği cevabı düşünerek hareket et.
Ailen her şeyden önemli ..

bide sizmi açtınız konuyu artık kızlarda fenaa bu zamanda

İşte ben bunu anlayamıyorum. Fenalıkla nasıl bir ilgisi olabilir? Adamın üstüne atlamadım, bir şey yapmadım ama düşüncemi açtım. Geçmiş sayfalarda bir arkadaş da kendi kendini tatmin et, geçer demişti o gülümsetmişti beni :) Önemli olan onunla yaşayıp-yaşamamak. Bir tatmin olayı olarak görmüyorum ki, bir bütün olmak mantığında düşünerek sormuştum bu soruyu...

amannnnn sakın haa sakınnn birlikte olayım deme evlenmeden önce... ilerde yeri gelir başına kakılır kötü duruma düşersin. bu sözü çok severim ben ''Ìnsan ulasamadigi herşeyin delisi, ulastığı herşeyin nankörüdür.'':19::19:

Tamam haklısınız da evlilik bu durumu engelleyemiyor malesef , evlenince ulaşılır oluyor kadın ve erkekler aynen nankör. Tek fark toplum tarafından dışanmıyorsunuz yaşadıklarınız yüzünden.. Yoksa evlenip sevişince de yine gizeminiz azalacak..

Kişisel görüşüm. Sakın böyle birşeye kalkışma hele ki 32 yaşında bir adamla sakın!

Üff... 64 sayfa ya.. Hiç üşenmeden tarıştınızmı ? ?Bu konuda kimse kimsenin görüşünü değiştiremiyor boşuna tartışmayın . !

Merhaba konu açılalı çok olmuş ama bazı konularda ileriki zamanlarda olayların nasıl geliştiğinin paylaşılmasını önemsiyorum. Umarım çok mutlu olmuşsundur 4 yıl önceki düşüncelerin cok mantıklı ve yerinde. Acaba aradan gecen zaman icerisinde ne oldu neler yasadın. Senin icin Sakincası yoksa paylasabilir misin

Merhabalar

1 yıllık bir erkek arkadaşım var. Birbirimize fazlasıyla aşık olduğumuzu düşünüyoruz.

Öncelikle benden hiçbir zaman böyle bir talebi olmadı kendisinin. Ben de aynı şekilde sınırları korudum her zaman. Ama içimden böyle istekler, hisler gelmiyor değil. Eminim söylemese de onun da geliyordur.

Bunu yaşamak için doğru bir insan olduğunu düşünüyorum ancak kendime güvenim tam değil. Çünkü burada sadece erkeğe sorumluluk düşmüyor. Riskleri var. Kabullenmesi var. Ve en önemlisi yaşadığının arkasında durmak ve pişman olmamak var.

Bu konuyu kendisine açtım. Çekindiklerimi söyledim. Konuştuk. Ama sanırım üslubum yanlıştı ona karşı. Sanki kendimi garantiye almak istiyormuşum gibi düşündü. Onu bırakmayı düşündüğüm için yapmak istemediğimi zannetti, çok sinirlendi. Ama öyle olmadığını açıkladım. Çünkü çekindiğim bir gün bir adamın -hani olursa ki ayrılırsak ki bunu düşünmek bile istemiyorum çünkü yapmamış olsak bile bu bana çok ama çok dokunur- bunun hesabını sorması değil. Soramaz çünkü herkesin kendi tercihidir. Neyse sonrasında yaşımın henüz küçük olduğunu (yaşlarımız 20 ye 32), bunu yapsam bile tam anlamıyla bir şeyler hissetmeyebileceğimi kendimi o şekilde kabul edip etmeyeceğimden emin olmadığını söyledi. Üzülürsün, böyle çok güzelsin ve ben seninle olmaktan, sarılmaktan, öpüşmekten, kıskanmaktan, konuşmaktan, müzik dinlemekten mutluyum dedi.

Takdir ediyorum bu tavrını ama benim aklımda hala bu fikir. Gerçek bir kadın-erkek ilişkisi için olmalı mıdır bu?

Asıl çekindiğim çevremdeki insanlar öyle bir tavır içerisindeler ki sanki bu çok aşağılıkça bir şeymiş gibi bahsediyorlar. Dolayısıyla çekiniyorum. Yarın bir gün birisi işitse laf etse hakkımda -sevgilim söylemez, yaşını başını almış olgun bir insan- üzülürüm. Bakire olmayan kadın ikinci sınıf kadın mıdır yani bu kadar yerden yere vuruluyor? Neden hala bazı şeyleri aşamıyoruz? Ben herkes önüne gelenle yatsın kalksın demiyorum ama bunu aşık olduğun bir insanla yaşamak suç mudur?

Ve sanırım ben erken bir yaşta evlenmek istemiyorum. 30 umu bulmak isterim en azından. (Ülkemizde mümkün mü bilmiyorum.) Kendimce bir kariyer planım var. Çoluk-çocuk mevzusunda da ne yalan söyleyeyim çok istekli değilim. (En azından genç bir yaşta) Bu yüzden hemen demiyorum tabi ki ama belki bir kaç yıl sonra yaşanır ama evlilik öncesi yaşanmalı mıdır daha doğrusu yaşanabilir mi?

Çok kafam karışık kk bayanları. Sırf sizden yardım isteyebilmek için üye oldum. Yargılamadan, aşağılamadan, karşılıklı saygı çerçevesinde tartışalım istedim bu konuyu.

Hiç yaşayan, pişman olan ya da çözüm önerisi olan var mı bu durumla ilgili?

Uff bu ne yaa 2012 den kalma

Merhaba konu açılalı çok olmuş ama bazı konularda ileriki zamanlarda olayların nasıl geliştiğinin paylaşılmasını önemsiyorum. Umarım çok mutlu olmuşsundur 4 yıl önceki düşüncelerin cok mantıklı ve yerinde. Acaba aradan gecen zaman icerisinde ne oldu neler yasadın. Senin icin Sakincası yoksa paylasabilir misin

Kız en son konuyu açtığı zaman girmiş siteye. Şimdi siz sordunuz diye vahiy gelecek üye girişi yapacak beş dakika içinde. Tam da konuyu hortlatmışsınız, durup dururken karışacak buralar.
Siteye girer girmez bu konu mu takıldı aklınıza?

Son düzenleme:
:) kullandigin cumlelerden bile daha cocuk oldugun belli.

Ne istiyosan onu yap...
Yapayim istiyorum kimse birsey demesin derdindesin. Yap et. Dedirtme ozaman.

32 yasinda adam 20 yasinda kiz... guzelmis.

Back