• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olmak istiyorum ama...

neden şunu anlamamakta direniyorsunuz
burda genel olarak yaşın küçük 1 sene de sevgilini tanıyamazsın aranızda ki yaş farkı da var yapma dedi

konuyu 2.el kadına , bekeratini kaybedersen değersizleşirsin , bozdurma , o zaman erkekler anne olmaya layık görmüyor , el değmemiş kız arıyor , ben koçişime verdim bekaretimi sen kendine bak tamam mı diye uzayıp gitti konu

kimse kocası ilki diye birilerine laf söylemedi ama gelin görün ki evlilik öncesi ilişki yaşayanlara neler dendi neler
bizim çabamız lütfen kendi düşüncenizi savunurken o şekilde yaşamış insanlara çirkin benzetmeleri yapmayın
bu dediklerimizin nesi kötü allah aşkına yaa ortada bi hata var hem erkeğin hem kadının hatası niye herşeyi kadına yüklüyorsunuz diyoruz

Cok iyi anlıyorum seni, insan asikk olunca sevdiğine dokunmak istiyor onu hissetmek istiyor bu hisler bendede oldu suanki esim ozamanlar ilk erkek arkadasimdi aynı düşünceler hangi kadının bir saniye olsun aklından gecmezki, ama aklımda su düşüncede vardı hep sabreden ve sabretmeyenler bunların arasında bir fark vardı nedenmi!? Çünkü sabretmek zor ve zoru başaran herzaman en guzel sonuca ulaşır... Bu düşünceyle tam 8 sene sabrettim onula birlikte olma düşüncelerimi busekilde kontrol altında tuttum sonunda düğün gecemizde ilk iliskiye girmenin saf ve temiz duygularını yasadım ve kendimle gurur duydum çünkü ben zoru başardım cok sukur dedim..

bende 9 sene bekledim ama bu ilk gece ne büyülüymüş ben odunum heralde sabrımın sınırlarını zorlayan beni ağlatan kızdıran canımı acıtan lanet olsun olsun bitsin artık dedirten bi geceydi hiçte iyi hatırlamıyorum bekaretimi kaybettim diye bakmıyorum kocama kendimi sundum adadım vs gibi düşüncelerimde yok oldu olacak kanı alınlarına sürün adamların ki bunu yapan yöreler varmış, kadın olmak çok daha güzeldi valla benim için ohh beeee dedim kimseye bişey vermedim kendime kadınlığı hediye ettim bu kadar.

konu sahibi hala kararını vermedimi neden bu kadar çok tartılışıyo konuluşuluyo bu tür konular :19:

Burda edebiyat yapmaya gerek yok çok çirkin bi tabir ama ben erkeklerin mantığını çözdüğüm için ve onları bildiğim için onlar düz mantık öyle görüyorlar ama haklılar,onlarda kız olsam yapmam diyorlar.Evet basit kendine değer veren evlenip yaşar,kendini kullandırtmaz ancak böyle değerini korur yatarak değil.

evlenip boşanlar tekrar evlendiğinde 2.el mi oluyo baayan?
arabamıyız biz, ben kendime inanılmaz değer veriyorum senin adına çok üzüldüm sen kaç beygir gücündesin?

kendini hediye paketi gibi sunmuyolar ki eşleri öyle görüyor onları ayrıca kime ne ki .benim eşim benim ilkim olduğu için çok mutlu bende onun benim için ilk olmasından çok çok mutluyum çok şükür kü böyle .bunda ne var anlamadım ki .kadın büyülü der şöle der böle der kime ne .demek ona büyülü gelmiş demek güzel anıları var .bazı kişilerde burda modern kadınım imajı komik duruyor .kendi hayatında riskleri göza alamamış insanlar ahkam kesiyor aman desinler ne modern kadın diye yapmayın bırakın bunları madem öle rahatttın ne yaşamadın yani.bu konuya artık birşey yazmak istemiyorum burda bile görüyorum ki bazı insanlar hiç samimi değil.bir sürü genç kız okuyor burayı kimsenin umrunda değil .herkes kendini ispat etme çabasında .neyi kime ispat ediyorlarsa artık .sonrada biz yap demedik hadi canım sende derim .

evet katılıyorum arkadaşım üniveriste öğrensisi eskortluk yapan çok kız var bende gördüm .öğrenci yurdunda kalmıştım bir sene kızın biri yapıyordu zengin iş adamlarına falan gidiyordu içlerinde bir sürü evli erkek vardı vs vs .sonra ne oldu bilmiyorum ama yapan çok var okullarda .

senin zaten görmediğin kalmamış nasıl bi ortamda yaşadıysan artık, ama sen buna rağmen bir inci gibi asaletini masumiyetini korumuşsun taa ki nişanlınla birlikte olana kadar ya ayrılsaydınız bebişim?

kendini hediye paketi gibi sunmuyolar ki eşleri öyle görüyor onları ayrıca kime ne ki .benim eşim benim ilkim olduğu için çok mutlu bende onun benim için ilk olmasından çok çok mutluyum çok şükür kü böyle .bunda ne var anlamadım ki .kadın büyülü der şöle der böle der kime ne .demek ona büyülü gelmiş demek güzel anıları var .bazı kişilerde burda modern kadınım imajı komik duruyor .kendi hayatında riskleri göza alamamış insanlar ahkam kesiyor aman desinler ne modern kadın diye yapmayın bırakın bunları madem öle rahatttın ne yaşamadın yani.bu konuya artık birşey yazmak istemiyorum burda bile görüyorum ki bazı insanlar hiç samimi değil.bir sürü genç kız okuyor burayı kimsenin umrunda değil .herkes kendini ispat etme çabasında .neyi kime ispat ediyorlarsa artık .sonrada biz yap demedik hadi canım sende derim .

Evet görüyorum çevremden buradan modern kadınları iş evlilik olunca modernlik kalmıyor kime kaça diktirdin yada şöyle yapsam yermi ? düşüncesindeler...

sen kendinle çelişiyosun bu sayfaya kadar evlenmeden olmaz dedin sonra ben de nişanlıyken birlikte oldum dedin ya ayrılsaydınız bi bağlayıcılığımı var nişanın verirdi eline yüzüğü, şimdi sen diceksinki ben çok iyi tanıdım çok güvendim e bu kızın iyi tanımadığına güvenmediğine nasıl kanaat getirebilirsin onun hayatının hangi evresinde sen vardın nasıl bi çevrede yaşıyo biliyomusun, o da takıverir bi yüzük birlikte olur olurmu öyle sorun kalmaz yani dimi, seninle aynısını yapmış olur

senin zaten görmediğin kalmamış nasıl bi ortamda yaşadıysan artık, ama sen buna rağmen bir inci gibi asaletini masumiyetini korumuşsun taa ki nişanlınla birlikte olana kadar ya ayrılsaydınız bebişim?

ayrılsaydımda ayrılırdım ne olucak hayatın sonu değil benim için .ben birlikte oldum olun demiyorum siz olmamışsınız yinede o msjı veriyorsunuz hangimiz samimiyiz okuyanlar yorumlasın lütfen .sen benim yaşadığım ortamı sorgulayacak kadar biri değilsin inan bana .evinden dışarı çıkmamış 9 sene birliktelik yaşayıp ilk gece korkum var diye ilşkiye girmekten kaçınan birisin sen kusura bakma .söylediklerim sert gelebilir ama sen ve senin gibileri eleştiriyorum .kendini kandırma burdan güzel öğütler ver ki arkadaşlar hatalara düşmesin .

Evet görüyorum çevremden buradan modern kadınları iş evlilik olunca modernlik kalmıyor kime kaça diktirdin yada şöyle yapsam yermi ? düşüncesindeler...

valla benim çevremde diktirme işine giren hiç olmadı hatta biri dün akşam evlendi eşiyle konuştu ilk ilişkisini eşide benden öncesi beni bağlamaz ben de masum sayılmaz demiş, dikme işini sizmi yapıyosunuzda bu kadar gördünüz

sen kendinle çelişiyosun bu sayfaya kadar evlenmeden olmaz dedin sonra ben de nişanlıyken birlikte oldum dedin ya ayrılsaydınız bi bağlayıcılığımı var nişanın verirdi eline yüzüğü, şimdi sen diceksinki ben çok iyi tanıdım çok güvendim e bu kızın iyi tanımadığına güvenmediğine nasıl kanaat getirebilirsin onun hayatının hangi evresinde sen vardın nasıl bi çevrede yaşıyo biliyomusun, o da takıverir bi yüzük birlikte olur olurmu öyle sorun kalmaz yani dimi, seninle aynısını yapmış olur

tamam ben yaptım doğru demiyorum ki yaptığıma .doğrusu evlendikten sonra olmak diyorum .çeliştiğim birşey yok ki .ne yapayım herkes senin kadar sabırlı olamıyor .eşime güvendim birlikte olduk evlenmeden önce yüzükle falan ilgisi yok yüzük olmasada olurdum .ama ben bunu yaptım diye doğru bu sizde yapın demiyorum ki.

ayrılsaydımda ayrılırdım ne olucak hayatın sonu değil benim için .ben birlikte oldum olun demiyorum siz olmamışsınız yinede o msjı veriyorsunuz hangimiz samimiyiz okuyanlar yorumlasın lütfen .sen benim yaşadığım ortamı sorgulayacak kadar biri değilsin inan bana .evinden dışarı çıkmamış 9 sene birliktelik yaşayıp ilk gece korkum var diye ilşkiye girmekten kaçınan birisin sen kusura bakma .söylediklerim sert gelebilir ama sen ve senin gibileri eleştiriyorum .kendini kandırma burdan güzel öğütler ver ki arkadaşlar hatalara düşmesin .

evinden çıkmamış ne yaa bunu bana koca parası yiyen bi ev kadınımı söylüyo, ben kendimi bildim bileli sosyal hayatı tavan yapmış biriyim ilişkiye girmekle ne alakası var bunun, ben kimseye birlikte ol ya da olma diyemem illede olma diye fanatikçe tavırlar takınan sen ve senin gibiler, ay sanki benimle yaşadın haa bu ne ukalalık bu ne kendini bilmezlik!

valla benim çevremde diktirme işine giren hiç olmadı hatta biri dün akşam evlendi eşiyle konuştu ilk ilişkisini eşide benden öncesi beni bağlamaz ben de masum sayılmaz demiş, dikme işini sizmi yapıyosunuzda bu kadar gördünüz

eşim jinekolog sürekli insanlar geliyormuş kendi anlatıyor asla bu işi yapmıyor etik bulmuyor .tamam senin dediğin örnekte olup evlenip mutlu olanlar var ama bu doğru örnek anlamına gelmiyor .senin steril çevrende mutluluklar diliyorrum şekerim .

kızım sen inanılmaz bi canlı türüsün, senin konuna ilk yorum yaptığımda benden önceki yorumlar hep seni eleştirir nitelikteydi dedim bu kızla milletin ne alıp veremediği var şimdi anlıyorum, dilerim Allah seni doğacak evladınla sınamaz nitekim çocuğu olmuyo diye laf vurduğun arkadaş sana afilli bi beddua etmişti

evinden çıkmamış ne yaa bunu bana koca parası yiyen bi ev kadınımı söylüyo, ben kendimi bildim bileli sosyal hayatı tavan yapmış biriyim ilişkiye girmekle ne alakası var bunun, ben kimseye birlikte ol ya da olma diyemem illede olma diye fanatikçe tavırlar takınan sen ve senin gibiler, ay sanki benimle yaşadın haa bu ne ukalalık bu ne kendini bilmezlik!

burdanda görüyoruz biz ev hanımları koca parası yiyenler oluyor .evet yine geldik o konuya .arkadaşım sen iyi misin ya ?neyin sosyal hayatını yaşıyorsun sen ?sen nerde doğdun büyüdün hangi şehirleri gezdin hangi ülkelere seyahat ettin söyler misin ?çalışıyorum çalışıyorum diyorsun bütün gün burda ona buna laf yetiştiriyorsun .çalışmak bütün gün net başında oturmak değil .benimde çalışma hayatım oldu ben 5 dakika mola veremiyordum .üç-beş saat bir dairede oturmakla maalesef dünyayı kurtarmıyorsun canım .

hayat kadınları olsunmuşta tecavüzler azalsınmış orda kadınlar neler çekiyo kim bilir, çetelerin elinde posaları çıkana kadar çalıştırılıyolar kim bilir kaç kez kürtaj olmaya zorlanıyolar sen nasıl böyle bişey dersin, tecavüzleri engelliyo mu peki, hayır, niye engellesinki erkeğin seks ihtiyacına nerdeyse hava su gibi bi ihtiyaç anlamı yüklüyosunuz, sanki boşalmasa patlıcak, ayrıca bi yorumunda en yüksek tecavüz oranı isveçte falan demişsin Allah aşkına o istatistiği nerden buldun kaynağını bi paylaş, tecavüz oranları cinsel açlığın en yüksek olduğu doğu ülkelerindedir

kızım sen inanılmaz bi canlı türüsün, senin konuna ilk yorum yaptığımda benden önceki yorumlar hep seni eleştirir nitelikteydi dedim bu kızla milletin ne alıp veremediği var şimdi anlıyorum, dilerim Allah seni doğacak evladınla sınamaz nitekim çocuğu olmuyo diye laf vurduğun arkadaş sana afilli bi beddua etmişti

ooo beddua başladı şimdide .hamile kadına masum bir bebeğe beddua ediliyor .yuh diyorum artık size .evladımı ağzına hiç alma haddini bil .

Hayır ben yapmıyorum gördüklerime göre burada yazıyorum. Benim çevremde ı
diktirende oldu adet kanı ile kandıranda gerçeği anlatıp evlenende.

Kızlar lütfen kendinize gelin.
Meselenizi özelden halledin.
Burda konuyu ağır laflarla meşgul etmenin hakkı yok kimsede.
Uyarı alıp banlanacaksınız şimdi iknizde.

Back