her şeyin yeri ve zamanı vardır. ben böyle düşünüyorum. Seviyorsa seni evlenmenizi bekler.zamanı geldiğinde yaşayacaksın zaten. daha üniversiteye gideceksin. Fikirlerin o kadar çok değişecek ki. yaşın çok genç. hayatın tadını çıkarmaya bak. sonra çok pişman olursun. benden abla tavsiyesi.
arkadasim cok haklisin yorumun icin tesekkür ederim ama
öyle erkekler var tabiki
ama bu is kisinin kendisiyle alakali birsey bu benim düsüncem
zaten konu sahibi baslikta belirtmis istiyorum demis
bence bu hatta icimizden geleni yapmaliyiz
tabi pisman olmayacaksak ben bunu demek istedim
Bir şey diyeceğim, regl den sonra abdest alıyor musun ?
Niye burdasın o zaman ?
Bu kızın cinsel ilişkisinden sanane?
Dinle ilgili yapılan yorumdan sanane ?
Sanane ve bananeyse burada işin ne ?
Hepimiz kadınız ve burda o kadar özellerimizi paylaşıyoruz ki, senin kendi kendine aldığın bir abdest özele girmez.
Aksine, açtığın konulaar mesela, bize ne ? naparsan yap o zaman değil mi? Niye konu açtın ?
Ben senin verdiğin cvba göre bir sonuca varacaktım, bir şey söyleyecektim. Doğru haklısın ve ya hayır bence yanlış.
Kalkıp seni aaaaaaa niye almıyorsun tü yazıklar olsun şeklinde küçümsemeyecektim.
Ama bu kadar önyargı ile toplumdan sıyrılmayı 20 yaşındaki bir kıza buradan öğretemezsin.
Evet cahilce. Gülmeye devam. Ne mutlu.
leonela bu yorumu sen mi yazdın? çevirip çevirip okudum gözlerime inanamadım
ne konuyla ne de laracroftun yorumuyla alakalı. hiç yakıştıramadım sana çok şaşırttın beni
hadi konu sahibi yalnız biri. danışmak için konu açtı
dini ortaya atanlar caiz değil diyip kenara çıktı
laracroft dini katmayın dedi
peki bu cevap ne alaka ya? çok sinirimi bozdun
-yok bacım biz abdest almıyoruz kokuyoruz.
-evet alıyorux
-sana ne?
beklediğn cvp ne cidden merak ettim
Canım zaten gittim üniversiteye :)
yanlış anlamazsan 20 ile 32 fazla değil mi ? yaşına uygun birisi olsaydı bence daha iyi olurdu. merakımı maruz gör. baban var mı ?
yanlış anlamazsan 20 ile 32 fazla değil mi ? yaşına uygun birisi olsaydı bence daha iyi olurdu. merakımı maruz gör. baban var mı ?
Konu sahibesi dert ettiği şeyin dinle alakası olup olmadığını sormamış..Bu hususta danışmamış..
Dinle alakalı bir konu olduğunu kendisi de biliyordur ve işin bu boyutunu düşünmüştür elbet..
Üstümde kalır uyarmazsam diye düşünülüyorsa özelden uyarılır olur biter..
Konuya gelecek olursam, ilk bir kaç sayfayı okuyabildim..
İnsan 30 larına geldiğinde her konuda çok daha farklı düşünebiliyor..
Cinsellik te bunlardan bir tanesi..
Yaşayıp yaşamayacağınızı zaman size gösterecek..
Ben yaşamamanı öneririm..Çünkü eğer şimdi ki erkek arkadaşın, ileride eşin olmazsa; eşin olmaya aday adamlar senin durumunu önemseyecek, hatta senin kalbini bu konuda epey kıracaktır..Türkiye'de yaşıyoruz malum..Bu tür konularda Türk erkeklerinin beyinleri orman ürünleriyle paralellik gösteriyor..
Üzülürsün canım...
leonela bu yorumu sen mi yazdın? çevirip çevirip okudum gözlerime inanamadım
ne konuyla ne de laracroftun yorumuyla alakalı. hiç yakıştıramadım sana çok şaşırttın beni
hadi konu sahibi yalnız biri. danışmak için konu açtı
dini ortaya atanlar caiz değil diyip kenara çıktı
laracroft dini katmayın dedi
peki bu cevap ne alaka ya? çok sinirimi bozdun
-yok bacım biz abdest almıyoruz kokuyoruz.
-evet alıyorux
-sana ne?
beklediğn cvp ne cidden merak ettim
ben de aynı şeyi sormuştum cevap alamadım
benimde uzun süredir anlamadığım bir konu var
cidden biri aydınlatırsa sevinirim ..
neden sanki siteye girip derdini yazan kişiye müslüman muamelesi yapılıyor dine çekiliyor.
dinsizler yazamaz diye bir kaide varda benmi bilmiyorum..
Beklediğim cevap şu zeboş, kalkıp tabi ki yobazca almıyorsa tüh yazıklar olsun seni pis demeyecektim.O yüzden şaşırmana gerek yok yani.
Alıyorum evet nolmuş deseydi ? E aldığına göre bilmen gerekir o zaman cinselliğin dinle alakalı olduğunu diyecektim.
Ha almıyorum deseydi, o zaman tamam alakası olmadığını düşünmesinin normal olduğuna kanaat getirecektim.
Bu kadar basit. Ama dediğim gibi ÖNYARGI :) Önyargı ile verilmiş bir cevap : sanane . Tıpkı şuan senin önyargın gibi aslında, sen de beni çok şaşırttın.
Bugüne kdr bir çok yorumumu gördün, sence bu soruyu saçma bir amaçla sormuş olabilir miyim ? Ya da ahlak bekçisi edasıyla ? Özel olan bir şey yoktu yani.
Yargılama, asma, kesme yapmayacaktım cevabına göre. Çıkarım yapacak, ya tartışacaktık ya da kapatacaktık ona hak verip.
Diğer durumları göz ardı ederek bir kaç cümle yazacağım.
Bu adamdan ayrılmaktan korkuyorsun yaşasanda yaşamasanda.
Ama arada 12 yaş var.
Adam zaten evlilik yaşında. Elbet yuva kurmak isteyecek. Baba olmak isteyecek.
Sende diyorsun ki en az 10 yıl evlilik düşünmüyorum, çocuk yapamam.
Şimdi bir düşün.
Sence oluru var mı?
Bu ilişki öyle 10 - 20 yıl ne olacağını bilmeden sürmez.
Ona göre ver kararını.
Büyük konuşma asla.
Bugün pişman olmam dersin.
Yarın ayrılırsın bambaşka birine aşık oluverirsin oda temiz kalmış birini istiyorum der.
O zaman bazı şeylerin farkına varırsın.
İşi dine filan getirmem zaten problem olmadığını söylemişsin.
Düşün ki bu adamdan ayrıldın aşık oldun o adama tüm saflığınla bağlanmak istemez miydin?
Burada bile neler okuyoruz düğüne iki gün kala biten aşkları, hayatları...
İyice ölç tart karar senin.
Senin şuanda çok farklı şeyler düşünmen gerekiyordu oysa :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?