Birlikte olmak istiyorum ama...

son yazdığımı iyi okuyun.
Orada açıkladım. Kimseyi aşağılamak değildi amacım. Anlatabilmişimdir inşallah.
Bu ÖNYARGI İLE NASIL YAŞIYORSUNUZ SİZLER, Ben de bunu merak ediyorum. Ayrıca bu yorumu beğenen KADESA,ZEBOŞ size gerçekten kırıldım.
Hani bu yorumu yapan insan beni tanımıyor. Ama kaç zamandır burada beni tanıyorsunuz. BU ağır hakaretleri hak etmediğimi bilmiyor muydunuz. Beğenmmişsiniz. Sağolun.

Dediğim gibi iyi ölç tart. Sevgiline ne kadar güvendiğini sen bilirsin biz değiliz.
Burada konu açarak kafanı daha çok karıştırmış olursun.
Ben istiyorsan yaşa bile diyemem, ileride üzülürsen ben ve burdaki herkes vebal altında kalmış olur.
Lütfen birkaç sene daha bekle.
Sevdiğin adam zaten bunu bekleyecek olgunlukta.
Baktın gerçekten herşey istediğin ve düşündüğün gibi buna kimse engel olmaz, yaşarsın.
Kendi kararını kendin ver, kimsenin etkisi altında kalma.
Sanalda ve reelde...

burada konuşulan şey konu sahibinin özeli, yorumcuların değil. o yüzden saçmaydı ve hala saçma

reglden sonra abdest almanın konuyla ilgisi nedir anlayamadım,

diğer arkadaşlar dinen caiz değil demiş. dikkat edersen artık dini karıştıranlara cevap vermiyorum yazıp çıkmışlar günah demişler

benm tepkim senn anlamsız ve imalı çıkışınaydı -ki sen çok iyi anladın beni

basit ve önyargılı olanı ben gördüm. senn bu yorumunun ne dinle ne de konuyla alakası yok

anlayan anladı sen canını sıkma.

arrtı dinen yasak der çıkarsın abdesti karıştırmazsın

niyetin maalesef anlatrtığın gibi basit değil

cok cok cok cok afedersin bu isin dini boyutu regl den sonra abdest alinip alinmamasiyla mi alakali
bu olay hooooooop cinselligemi geliyor
vay be dünya nereye gitmis
ben nerdeyim hangi gezegen burasi
en iyisi ben uzayim burdan

Hayır yahu ... Afedersin ama anlamamakta ısrar ediyorsun. Sana kalkıp kocanla cinsel ilişkiden sonra abdest alıyor musun deseydim ? Kim bilir nasıl topa tutarlardı beni burada.
Ben hepimizde olan reglden yola çıkmak istedim. Hepimiz oluyoruz, abdest alıyoruz ve ya almıyoruz. Bunda bu kadar özel bir şey yok aslında.
Ama Önyargı adamı ipe bile götürüyor. Yıllardır böyle. Gerçekten sevdiğim 2 üyenin bile bana önyargı ile yaklaşması ve beni resmen asması çok kötü.
Ben bir şekilde açıklayacaktım ama , önyargıyla yapılan kırıcı yorumlardan sonra şuan gerçekten çok kırgınım ve kafamı toparlayamıyorum.

dinsiz = bir dine tabi olmayan

gruplama yapmaya üşendim kimseye kastim yok..

herkesin özgürlüğü vardır din seçmek yada seçmemek gibi

canım seni tanıyorum ve seninle ilgili güzel düşüncelere sahibim her zaman..sadece o yorumuna inanamadım Zeboş gibi..

konuyu bölmemek için msj attım sana..

konu sahibi özür dilerim,konu dışı oldu..

çoğunluğunun müslüman olduğu bir ülkede tabi ki din katılır konuya
ama konu sahibi dini boyutunu önemsemiyorum demiş
uyarmak isteyenler için bu yeterince açık
yoksa çocuklar bile bilir bunun günah olduğunu
ama herkes yaptığından mesuldür
konu sahibi hayatını ,ilişkisini nasıl etkiler diye sormuş....

Niyetimi benden iyi nasıl bilebilirsin ki ? Israrla açıklamaya çalışıyorum zeboş. Anlamamakta ısrar eden 2-3 kişiye karşı savaşıyorum resmen şuan. Deseydi evet alıyorum , e bazı gerekleri biliyorsun. Neden bunla alakası olmadığını söyledin o zaman diyecektim?
Almıyorum deseydi, iyi peki o zaman sen ilgilenmiyorsun bu konularla alakası olmadığını düşünmen normal diyip konuyu kapatacaktım.
ANLATAMIYOR MUYUM HALA? Dini konunun yasak olduğunu söyledim ztn, amacım dini konu tartışmak değildi yasak derken.
Ama küçümser gibi ne alakası var yaaaaaaaaaa yazması canımı sıktı. Ve bir şekilde anlaşma noktası bulup,onu ikna etme amaçlı sordum bu soruyu.

Keşke, o yapılan yorumu beğenmek yerine. Leonela mantıklı biridir eminim iyi niyetle sormuştur diyebilseydin. Ama bu mesajın için teşekkür ederim kadesa. Ben de seninle ilgili güzel düşüncelere sahibim.

seni tanıyorum uzun zamandır da yazışıyoruz. şaşırdığım da buydu zaten... yok ya leolena nasıl böyle bir şey yazar dedim kendi kendime

yorumumda da belirttim zaten

hala yorumumun arkasındayım

O zaman bu forum bu sorun için işlevsiz kalıyor demektir.

Konu sahibi tercih sizindir,
her şey sizin iradenizdedir...

Ancakkkk, bir erkekle cinsellik yaşamak için 1 yıl çok çok az bir zaman...

Daha dogrusu onu tanımak için diyeyim....

seni tanıyorum uzun zamandır da yazışıyoruz. şaşırdığım da buydu zaten... yok ya leolena nasıl böyle bir şey yazar dedim kendi kendime

yorumumda da belirttim zaten

hala yorumumun arkasındayım

Ben senin şaşırmanı anlıyorum. Ama ondan sonraki kırıcı cümlelerini anlamıyorum.
Benim kırıldığım bu. Hatta sana açıklama yaptım, önyargıyla yaklaştın beni şaşırttın dedim.
Yani birbirimizi tanıyan insanlar olarak Leonela inanmıyorum sana, bunu sen mi yazdın ? Neden böyle bir şey yazdın? Şaşırttın beni. Deseydin kısa ve öz, direk düşünce belirtmeden. Daha iyi olurdu bence, en azından birbirimizi tanıyan bilen insanlar olduğumuz için.

peki annenle baban ayrı mı ?

sevgili olmak heycanli tutkulu cunku seviyorsun asiksin fizyolojide zaten sexi beraberinde getiriyor..
ama zaten ilk mesajindan anladigim kadariyla tam bir birletelik olmasa da o sinira kadar biseyler yasiyorsun..
zaten dini kismi beni cok etkilemiyor diyorsun
ilk mesajinda cok sevdigine ragmen dogru erkek o mu ?
evlenicegim erkek mi sorular yok degil..
yani bakire fikri senin icin cok onemli degilse secenek senin..
ama yok bakirelik benim icin onemli onu dogru insanla yasamaliyim diyorsan bi kere daha dusun..
cunku hala acablarin var?

Evlilik dışı ilişki zinaya girer ve zina müslümanlık dininde en büyük günahdır.

Tabi ki herkes aynı dini görüşü bemimseyecek değildir arkadaşımız müslüman olduğu için kendi yapısal durumuna göre yazmış ve bir müslüman olarak bende direk din ile alakası var diyorum ama bizim için gayrimüslüm olanlar için değil.

Konu sahibi zaten dini açıdan sorun olmadığını belirtmiş burada dini cevap vermek bu yüzden gereksizdir.

İleri de karşısına çıkıcak erkek yüksek ihtimal bekarete önem verecektir. Çünki kendisinin birlikte olduğu kadınlar aklına gelecek kendi ortamında erkekçe muhabbetlerinde geçen kadınlar aklına gelecektir. Ve bu yüzden evinin kadını çocuklarının annesinin böyle bir kadın olmasını istemeyecek.

Konu sahibi arkadaş benim nezlimde yeni nesildendir ve yeni nesilin erkeklerinin bir çoğu yani genel olarak güveneceği kadın arıyor onu kandıracak değil neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyorlar bir erkek arkadaşınız ile bu tarz konuda sohbeti olan arkadaşlarım çok iyi bilir ve konu hakkında ki daha önceki yorumlarım aynen geçerlidir.

%99 pişman olucaksın. Burda evlenmeden önce biri ile birlikte oldum hiç pişman olmadım çok da mutluyum hayatımda hiç de sorun haline gelmedi kafama takmadım diyen şu kadar senedir 2 ya da 3 kişi gördüm..

Emin olun sizin bildiğinizden fazla. Hadi sayı artsın, bir tanesi de benim.
Böyle genellemeler kimseye bir şey kazandırmaz. Bilimsel araştırma yapmış gibi yazıyorsunuz, ona şaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…