- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
Evlilik dışı ilişki zinaya girer ve zina müslümanlık dininde en büyük günahdır.
Tabi ki herkes aynı dini görüşü bemimseyecek değildir arkadaşımız müslüman olduğu için kendi yapısal durumuna göre yazmış ve bir müslüman olarak bende direk din ile alakası var diyorum ama bizim için gayrimüslüm olanlar için değil.
Konu sahibi zaten dini açıdan sorun olmadığını belirtmiş burada dini cevap vermek bu yüzden gereksizdir.
İleri de karşısına çıkıcak erkek yüksek ihtimal bekarete önem verecektir. Çünki kendisinin birlikte olduğu kadınlar aklına gelecek kendi ortamında erkekçe muhabbetlerinde geçen kadınlar aklına gelecektir. Ve bu yüzden evinin kadını çocuklarının annesinin böyle bir kadın olmasını istemeyecek.
Konu sahibi arkadaş benim nezlimde yeni nesildendir ve yeni nesilin erkeklerinin bir çoğu yani genel olarak güveneceği kadın arıyor onu kandıracak değil neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyorlar bir erkek arkadaşınız ile bu tarz konuda sohbeti olan arkadaşlarım çok iyi bilir ve konu hakkında ki daha önceki yorumlarım aynen geçerlidir.
Bugün günah keçisi seçildim galiba :)
Senle aynı fikirdeyim canım. Zinaya girer, müslümanlık dininde günahtır evet.
Ama o , alıntıladığın yorumda, "dinle ne alası var?" diyen birine "Dinle ne alakası var,ne demek ?(Tabiki alakası var)" anlamında söyledim. Hani alakası yok anlamında demedim yani. Benim o mesajımda alıntı yaptığım kişinin yorumunu alıntılaman lazımdı yani. Yorumumu yanlış anlamışsın :))
Ama dini konu yasak derken, alakası var, lütfen alakası yok yeaaa tarzında küçümsemeyin ama dedim. Hani dini konu açılmasın ama bunu söyleyim dedim. Sonra hala açmakta ısrar edilince başka bir soru sordum, orda patladı olay :)
Son düzenleme: